Payet legger inn fra kanten. Ballen treffer Can og går ut til corner.
    Schweinsteiger er helt nede i midtforsvaret for å starte tyskernes angrep.
    Kimmich lager kampens første frispark i duell med Payet ved sidelinja.
    5'
    Pogba vinner ballen høyt i banen, men slurver litt med avleveringen.
    7'
    Der våkner Frankrike! Griezmann får ballen fra Matuidi på 16 meter. Han bruker ett touch før han velger skuddet. Avslutningen er lav, men Neuer er lynraskt nede og slår ballen videre bort fra mål. God redning. Frankrike har trukket først.
    8'
    Jubelen stiger til himmels når Tyskland slår en feilpasning. Det er ikke noe tvil om hvem som har publikum i ryggen. Noe annet hadde vært merkelig.
    9'
    Tyskerne har det ikke travelt og spiller ballen frem og tilbake, satt til tonene fra en enorm fransk pipekonsert fra tribunene.
    10'
    Pogba følger ikke helt med i timen og mister ballen til Draxler på egen halvdel. Men dommeren mener at tyskeren er for tøff og Pogba får frispark.
    11'
    Så er Tyskland farlig frempå for første gang. Ballen slås inn fra kanten, men i feltet sklir Müller og får ikke styrt ballen mot mål. Utspark for Lloris.
    14'
    For en sjanse for Tyskland! Kroos starter angrepet med en nydelig pasning. Ballen legges inn fra venstrekanten til Can som venter på 16-meter. Men Liverpool-spilleren får ikke skikkelig klem på avslutningen, og Lloris er nede og slår ballen unna.
    14'
    Litt mer stillestående nå hos begge lag, med flere stopp i spillet.
    17'
    Frankrike har sunket dypere i banen og nekter Tyskland bakrom. Men det betyr at ballsikre tyskere kan trille ball på 30-40 meter.
    20'
    Koscielny feier ballen ut av boksen.
    20'
    Kroos kommer seg løst på midtbanen etter å ha spilt vegg med Müller. Han har ikke helt kontroll på ballen på 16-meter-streken og faller i duell med Pogba. Tyskerne roper på straffespark, men dommer Nicola Rizzoli er ikke i tvil når han vinker opp Real Madrid-spilleren.
    22'
    Özil leter etter Müller i boksen, men sistnevnte løper i en fransk spiller og ballen triller inn til Lloris.
    23'
    Schweinsteiger feller Payet litt klønete. Fransk frispark på rundt 30 meter. Skal Payet kline til her? Eller kanskje Pogba?
    24'
    Payets skudd fanges enkelt i klypene til Neuer.
    25'
    Tyskland vinner en corner. Tyskerne vinner den første duellen, men ballen klareres til slutt av Sagna.
    26'
    Dobbeltsjanse for Tyskland! Først får Özil muligheten på volley, men sleiver avslutningen på tvers av mål. Ballen klareres ut til Schweinsteiger som klinker til fra distanse. Lloris må slå ballen over til corner.
    27'
    Hugo Lloris kommer ut og tar ballen.
    27'
    Tyskland har fortsatt ballen i laget og tvinger franskmennene dypt ned på egen halvdel.
    29'
    Tyskland fortsetter å føre oppgjøret. Det står 6-1 i avslutninger favør bortelaget.
    31'
    Tyskland nære på igjen!
    32'
    Kimmich slår ballen inn i boksen. Müller får nesten tatt ned ballen og avsluttet, men Umtiti får banket ballen vekk i grevens tid.
    33'
    Özil slår tidlig inn i boksen. Lloris kommer ut og holder ballen.
    35'
    Emre Can på Tyskland feller Antoine Griezmann. Frispark i god posisjon for Frankrike. Payet er skuddkåt.
    36'
    Gult kort til Tyskland
    Emre Can
    Müller er borte og roer ned landsmannen.
    36'
    28 meter til mål.
    37'
    Det blir Pogba, men han lomper ballen rett på brystet til Neuer. Har fått to oppvarmingsskudd rett i klypene.
    38'
    Müller prøver seg med et litt vel optimistisk langskudd fra spiss vinkel. Lloris slår bort ballen enkelt.
    39'
    Kroos slår en corner inn i boksen. Pogba og Schweinsteiger river i hverandre. Rizzoli dømmer frispark til Frankrike.
    41'
    Så river Griezmann seg løs! Får ballen fra Evra inne i boksen, men har litt spiss vinkel mot mål. Avslutningen er hard, men går i nettveggen.
    42'
    Giroud vinner ballen fra Boateng som regelrett dummer seg ut. Fosser alene mot mål, men bruker litt for lang tid og får avslutningen blokkert i det han skal skyte. Höwedes med kampens soleklart beste takling.
    43'
    Gult kort til Frankrike
    Patrice Evra
    Stopper Kroos og en tysk kontring. Greit gult kort.
    43'
    Frankrike får en corner. Hector tror han har dårligere tid enn det han har.
    45'+1
    STRAFFE til Frankrike! Schweinsteiger avblåst for hands! Stikker frem armen og treffer ballen med hånda. Fryktelig klønete.
    45'+1
    Frankrike scorer på straffe!
    Tyskland 0 - 1 Frankrike
    Mål: Antoine Griezmann
    Neuer går til høyre, Griezmann setter straffesparket midt i mål. Hjemmenasjonen får en nydelig utgangspunkt rett før pause!
    45'+2
    45'+2
    Litt av en førsteomgang fra Stade Velodrome! Frankrike åpnet best og kom til kampens første avslutning etter åtte minutter. Så tok Tyskland mer og mer over og det var til tider enveiskjøring mot det franske målet. På overtid av førsteomgang får Frankrike straffespark etter nok en hands i feltet. Ikke fra Boateng denne gang, men fra kaptein Schweinsteiger. Griezmann satte straffesparket sikkert i mål. 2.omgang starter om noen få minutter.
    45'+2
    46'
    2. omgang sparkes igang.
    46'
    Mesut Ozil
    Banker ballen opp på tribunen.
    45'+1
    Frankrike best i åpningen av 2. omgang. Presser Tyskland umiddelbart.
    48'
    Antoine Griezmann skyter via en spiller og utenfor. Corner.
    48'
    Pogba får ikke kontroll på ballen i boksen, og Schweinsteiger får til slutt klarert.
    48'
    Lloris redder en corner for Tysland og treffer kameramannen med klareringen.
    50'
    Julian Draxler
    Mister ballen i duell med Sissoko og takler han bakfra. Det gule kortet er det lite å si på.
    51'
    Hector slår ballen inn i boksen, men Umtiti får klarert i boksen.
    52'
    Evra med en glimrende forsvarsjobb når han stopper Draxler på høyrekanten. Utspill fra mål.
    53'
    Can faller på vei fremover, men vinkes opp igjen av Rizzoli. Har det gule fra før av Can og må passe seg.
    55'
    Tyskerne fortsetter å trille ball. Bygger opp spillet bakfra og leter etter åpningene. Men Frankrike ligger svært kompakte og tvinger Tyskland til å slå langt. Det har de blåkledde har stålkontroll på.
    58'
    Boateng halter litt på banen. Holder seg til høyre lår. Han virker helt ferdig og må nok byttes ut.
    59'
    Først gikk det galt, så ble det verre for Tyskland. Boateng forsøker å fortsette, men det ser blytungt ut. Mustafi har allerede begynt oppvarmingen.
    61'
    Spillerbytte - Tyskland
    Inn: Shkodran Mustafi
    Ut: Jerome Boateng
    61'
    Özil avvinkes for en offside.
    62'
    Evra med en litt slurvete klarering. Gir Tyskland innkast høyt i banen.
    64'
    Kroos leter etter en medspiller i bakrom, men linjedommer har vært oppe med flagget.
    65'
    Götze og Podolski varmer opp på sidelinja.
    65'
    Payet får ballen i ansiktet og blir liggende nede.
    65'
    Det islandske kampropet runder på stadion.
    67'
    Inn: Mario Gotze
    Ut: Emre Can
    67'
    Payet setter fart fremover og drar seg helt bort til 16-meteren. Men skuddet er fryktelig svakt og Neuer plukker opp den løse ballen. Har ikke helt hatt dagen, Payet.
    68'
    Kimmich slår inn mot første stolpe. Tyskland vinner en corner.
    68'
    Corneren må tas på nytt. Rizzoli har sett noe i boksen som han må ta tak i.
    69'
    Rizzoli blåser tidlig. Frispark til Frankrike i boksen.
    69'
    Kroos felles av Sissoko og Tyskland får frispark.
    70'
    Kroos slår ballen inn i boksen, men Mustafi er på gal side av forsvaret.
    71'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: N'Golo Kante
    Ut: Dimitri Payet
    71'
    Mål for Frankrike!
    Tyskland 0 - 2 Frankrike
    Målgivende: Paul Pogba
    Frankrike går opp til 2-0! Tyskland mister ballen i eget forsvar og Pogba overtar ballen. Han dribler bort innbytter Shkodran Mustafi på kanten og legger inn. Neuer får en hånd på ballen, men får ikke kula bort. Nedfallsfrukten lander hos Griezmann som tupper inn Les Bleus andre mål! Tyskland er sjokkerte!
    72'
    Kimmich drar til litt overraskende fra distanse. Balle suser mot krysstanga og smeller ut via treverket. Stor sjanse!
    75'
    N'Golo Kante
    N'Golo Kanté på Frankrike feller Julian Draxler.
    75'
    Frispark til Tyskland på 30 meter.
    76'
    Draxler drar til mot keeperhjørnet, men ballen er en god meter unna å gå inn.
    77'
    Drøye 15 minutter igjen for Tyskland. Det må komme en vanvittig sluttspurt om verdensmesterne skal ta seg til en EM-finale.
    77'
    Inn: Andre-Pierre Gignac
    Ut: Olivier Giroud
    78'
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Bastian Schweinsteiger
    79'
    For en sjanse! Kroos slår et meget bra innlegg i boksen og Sané skyter via en fransk spiller og utenfor.
    80'
    Nok en god mulighet! Mustafi får avsluttet fra syv meter, men ballen går himmelhøyt over fra stopperen.
    80'
    Stanges ut på første stolpe.
    81'
    Tyskland får et billig frispark i eget forsvar. Gignac med en ørliten holdning.
    82'
    Kroos slår et frispark inn i boksen. Höwedes rager høyest i boksen, men ballen går over mål.
    83'
    Frankrike ligger dypt i banen nå. Tvinger Tyskland til å slå inn fra kanten. Der har hjemmelaget hatt god kontroll.
    84'
    Griezmann får en kjempesjanse på kontring. Drar seg inn til boksen og skyter, men avslutningen blir for svak mot Neuer.
    87'
    Tyskerne virker sluttkjørte her. Frankrike angriper gang på gang og får tid og rom til å strø pasninger.
    88'
    Det må nesten komme en tysk scoring snart om de skal ha muligheten. Men for øyeblikket ser det svært vanskelig ut.
    89'
    Vanvittig pipekonsert i det Özil jogger med ballen på 40 meter.
    90'
    Et litt motløst innlegg i boksen fra Müller. Han har vært meget svak i kveld.
    90'
    Men Antoine Griezmann dere! For en spiller, for en teknikk, for et tempo og for en innsats. Han spiller garantert ikke i Atletico Madrid neste sesong etter dette mesterskapet. Men én ting er sikkert: han kommer til å bli dyr - Griezedyr.
    90'+1
    Inn: Yohan Cabaye
    Ut: Antoine Griezmann
    Går av banen til stående applaus!
    90'+2
    Også varter Lloris opp med kampens beste redning! Kimmich vinner duellen i feltet og stanger ballen mot mål. Tottenham-keeperen stuper til side og slår ballen vekk fra streken. Tyskland får en ny mulighet like etterpå, men Hector klarer ikke styre ballen i mål fra kloss hold.
    90'+4
    Frankrike vinner kampen på å ha to matchvinnere i hver sin ende av banen. Det holder som regel.