2-0
3-0
Ezeh45'+2
4-0
    Genclerbirligi SK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tuzlaspor.
    2'
    Skudd utenfor mål, Tuzlaspor
    3'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Okwuchukwu Ezeh
    Tuzlaspor angriper. Okwuchukwu Ezeh får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    En av Tuzlaspors spillere går i offside.
    17'
    Mål for Tuzlaspor!
    Tuzlaspor 1 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Ahmet Yazar
    Målgivende: Cekdar Orhan
    Mål! Tuzlaspor tar ledelsen 1-0 ved Ahmet Yazar. Cekdar Orhan sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Tuzlaspor 2 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Okwuchukwu Ezeh
    Mål! Okwuchukwu Ezeh øker Tuzlaspors ledelse til 2-0 på Tuzla Belediyesi Stadi.
    21'
    Frispark for Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    22'
    Målsjanse! Okwuchukwu Ezeh (Tuzlaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Tuzla Belediyesi Stadi.
    27'
    Frispark til Tuzlaspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    30'
    Muhammetali Metoglu tildeler Tuzlaspor en corner. Ahmet Yazar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    35'
    En av Tuzlaspors spillere blir avblåst for offside på Tuzla Belediyesi Stadi.
    38'
    Skudd på mål, Genclerbirligi SK
    39'
    Tuzlaspor, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    39'
    Skade: Tuzlaspor
    40'
    Tilbake fra skade: Tuzlaspor
    40'
    Skudd utenfor mål, Genclerbirligi SK
    41'
    Tuzlaspor 3 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Lamine Diack
    Målgivende: Okwuchukwu Ezeh
    I Istanbul øker Tuzlaspor ledelsen til 3-0 takket være et mål av Lamine Diack. Okwuchukwu Ezeh var nest sist på ballen.
    42'
    Tuzlaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    En av Genclerbirligi SKs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    Tuzlaspor 4 - 0 Genclerbirligi SK
    Okwuchukwu Ezeh setter ballen i mål og øker Tuzlaspors ledelse til 4-0 i Istanbul.
    45'+2
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Aaron Tshibola
    Ut: Aksel Aktas
    Genclerbirligi SK bytter ut Aksel Aktas med Aaron Tshibola. Dette er det første byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Musa Sahindere
    Ut: Rahmetullah Berisbek
    Bytte for Genclerbirligi SK. Musa Sahindere kommer inn for Rahmetullah Berisbek på Tuzla Belediyesi Stadi.
    46'
    Spillerbytte - Tuzlaspor
    Inn: Samet Asatekin
    Ut: Erhan Kartal
    Senol Fidan (Tuzlaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Samet Asatekin erstatter Erhan Kartal.
    46'
    Inn: Omurcan Artan
    Ut: Arda Kizildag
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genclerbirligi SK. Inn kommer Omurcan Artan, mens Arda Kizildag tar plass på benken.
    46'
    48'
    Inn: Mehmet Coskun
    Ut: Samet Asatekin
    Samet Asatekin (Tuzlaspor) erstattes av Mehmet Coskun.
    50'
    I Istanbul slår Sintayehu Sallalich en corner fra høyre.
    50'
    51'
    52'
    Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Tuzla Belediyesi Stadi.
    54'
    Kan Genclerbirligi SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Skudd på mål, Tuzlaspor
    56'
    56'
    57'
    Ahmet Yazar (Tuzlaspor) slår en corner fra venstre side på Tuzla Belediyesi Stadi.
    58'
    58'
    58'
    59'
    Inn: Blessing Chibuike Eleke
    Ut: Baris Alici
    Genclerbirligi SK bytter ut Baris Alici med Blessing Chibuike Eleke.
    64'
    I Istanbul slår Omurcan Artan en corner fra høyre.
    64'
    Gökhan Gul
    Genclerbirligi SK angriper i Istanbul. Gökhan Gul fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Tuzlaspor angriper, men Muhammetali Metoglu blåser for offside.
    65'
    66'
    66'
    66'
    66'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    67'
    Inn: Sedat Sahinturk
    Ut: Cekdar Orhan
    Senol Fidan gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Cekdar Orhan og setter inn Sedat Sahinturk.
    70'
    Frispark i en god posisjon for Genclerbirligi SK!
    71'
    73'
    74'
    Inn: Serdarcan Eralp
    Ut: Dmytro Hrechyshkin
    Genclerbirligi SK gjør sitt femte bytte. Dmytro Hrechyshkin erstattes av Serdarcan Eralp.
    75'
    Muhammetali Metoglu tildeler Genclerbirligi SK en corner. Omurcan Artan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Dommer Muhammetali Metoglu venter med å sette i gang spillet fordi Lamine Diack ligger nede.
    78'
    Skade: Genclerbirligi SK
    78'
    Lamine Diack er tilbake på banen igjen.
    80'
    Tilbake fra skade: Genclerbirligi SK
    80'
    Inn: Gokhan Akkan
    Ut: Veaceslav Posmac
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tuzlaspor. Inn kommer Gokhan Akkan, mens Veaceslav Posmac tar plass på benken.
    83'
    Inn: Tayfun Aydogan
    Ut: Ahmet Yazar
    Senol Fidan gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Ahmet Yazar og setter inn Tayfun Aydogan.
    83'
    84'
    84'
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    85'
    85'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    89'
    Okwuchukwu Ezeh skyter i stolpen! Stor sjanse for Tuzlaspor i Istanbul.
    90'+1
    90'+1
    Sedat Sahinturk (Tuzlaspor) løfter inn en corner fra høyre på Tuzla Belediyesi Stadi.
    90'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tayfun Aydogan (Tuzlaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+3
    Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Tuzla Belediyesi Stadi.