2-3
3-3
Koc74'
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Ferhat Oztorun (Tuzlaspor) slår en corner fra høyre side på Tuzla Belediyesi Stadi.
    3'
    Mål for Bursaspor!
    Tuzlaspor 0 - 1 Bursaspor
    Mål: Burak Altiparmak
    Målgivende: Ozer Hurmaci
    Mål! Bursaspor tar ledelsen 0-1 ved Burak Altiparmak. Ozer Hurmaci sto for den målgivende pasningen.
    6'
    Tuzlaspor 0 - 2 Bursaspor
    Mål: Ismail Cokcalis
    Bursaspor går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Ismail Cokcalis.
    9'
    Tuzlaspor 0 - 3 Bursaspor
    Mål: Burak Kapacak
    Målgivende: Recep Aydin
    Mål! Burak Kapacak øker Bursaspors ledelse til 0-3 på Tuzla Belediyesi Stadi. Flott spill fra Recep Aydin før målet.
    11'
    Frispark for Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    13'
    Skade: Bursaspor
    15'
    Tilbake fra skade: Bursaspor
    15'
    Spillerbytte - Tuzlaspor
    Inn: Ahmet Yazar
    Ut: Samet Asatekin
    Tuzlaspor bytter ut Samet Asatekin med Ahmet Yazar. Dette er det første byttet som Taner Taskin gjør i dagens kamp.
    16'
    Inn: Onat Kutay Kurt
    Ut: Vedat Bora
    Vedat Bora (Tuzlaspor) erstattes av Onat Kutay Kurt.
    16'
    Turgut Doman signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    16'
    Skudd utenfor mål, Bursaspor
    18'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Mål for Tuzlaspor!
    Tuzlaspor 1 - 3 Bursaspor
    Mål: Thuram
    Målgivende: Matej Pucko
    Mål! Rogerio Conceicao do Rosario reduserer til 1-3 på Tuzla Belediyesi Stadi i Istanbul. Det er en fin assist fra Matej Pucko.
    21'
    Frispark Bursaspor.
    23'
    Bursaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Burak Kapacak
    Bursaspor fosser forover og Burak Kapacak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    Tuzlaspor, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Recep Aydin
    Bursaspor angriper i Istanbul. Recep Aydin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    Tuzlaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    36'
    Ozer Hurmaci vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Ozan Ismail Koc
    Ut: Ozer Hurmaci
    Ozan Ismail Koc (Bursaspor) erstatter Ozer Hurmaci som ser ut til å måtte forlate Tuzla Belediyesi Stadi med en skade.
    38'
    Gult kort til Bursaspor
    Ozan Ismail Koc
    Ozan Ismail Koc (Bursaspor) pådrar seg et gult kort.
    38'
    Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Tuzlaspor
    Onat Kutay Kurt
    Onat Kutay Kurt (Tuzlaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Tuzla Belediyesi Stadi.
    39'
    Turgut Doman signaliserer et frispark til Tuzlaspor.
    41'
    42'
    Frispark til Tuzlaspor på halvdelen til Bursaspor.
    45'
    Ahmet Yazar
    Sjanse til Tuzlaspor! Ahmet Yazar er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Turgut Doman tildeler Tuzlaspor en corner. Ferhat Oztorun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    45'+1
    Turgut Doman signaliserer et frispark til Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    45'+2
    45'+3
    Inn: Gokcan Kaya
    Ut: Matej Pucko
    Taner Taskin (Tuzlaspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gokcan Kaya erstatter Matej Pucko.
    46'
    Tuzlaspor har fått straffespark i Istanbul!
    49'
    Tuzlaspor scorer på straffe!
    Tuzlaspor 2 - 3 Bursaspor
    Mål: Erdem Ozgenc
    Erdem Ozgenc setter et straffespark i mål og Tuzlaspor reduserer dermed til 2-3.
    49'
    50'
    51'
    53'
    Samuel Yohou
    Dommer Turgut Doman gir Samuel Yohou (Tuzlaspor) et gult kort.
    53'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Prince Segbefia
    Dommer Turgut Doman viser Prince Segbefia (Tuzlaspor) det gule kortet.
    55'
    57'
    58'
    Thuram
    Sjanse i Istanbul! Rogerio Conceicao do Rosario (Tuzlaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Cuneyt Koz ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    Inn: Ozgur Can Ozcan
    Ut: Onat Kutay Kurt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tuzlaspor. Inn kommer Ozgur Can Ozcan, mens Onat Kutay Kurt tar plass på benken.
    59'
    60'
    Aykut Akgun
    Aykut Akgun (Bursaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Cuneyt Koz er tilbake i kampen igjen.
    61'
    Burak Kapacak (Bursaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    64'
    Tuzlaspor 3 - 3 Bursaspor
    Mål: Ozgur Can Ozcan
    Målgivende: Gokcan Kaya
    Mål! hjemmelag utligner ved Ozgur Can Ozcan. Stillingen er nå 3-3. Gokcan Kaya var nest sist på ballen.
    67'
    Ismail Cokcalis
    Dommeren gir Ismail Cokcalis (Bursaspor) et gult kort.
    68'
    Prince Segbefia (Tuzlaspor) kommer seg fri på Tuzla Belediyesi Stadi, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Inn: Ismail Can Cavusluk
    Ut: Recep Aydin
    Bytte for Bursaspor. Ismail Can Cavusluk kommer inn for Recep Aydin på Tuzla Belediyesi Stadi.
    70'
    Inn: Cagatay Yilmaz
    Ut: Ali Akman
    Bursaspor gjør sitt tredje bytte. Ali Akman erstattes av Cagatay Yilmaz.
    70'
    Hjørnespark til Bursaspor
    73'
    Frispark Tuzlaspor.
    74'
    Andre gule kort til Bursaspor
    Ozan Ismail Koc (Bursaspor) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Tuzla Belediyesi Stadi.
    74'
    76'
    Ahmet Yazar
    Tuzlaspor angriper. Ahmet Yazar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Ferhat Oztorun (Tuzlaspor) løfter inn en corner fra høyre på Tuzla Belediyesi Stadi.
    79'
    Spillet på Tuzla Belediyesi Stadi er stoppet midlertidig fordi Ataberk Dadakdeniz ligger nede.
    80'
    Ozer Hurmaci
    Ozer Hurmaci fra Bursaspor er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    81'
    Inn: Ramazan Keskin
    Ut: Onur Atasayar
    Bursaspor bytter ut Onur Atasayar med Ramazan Keskin.
    81'
    Erdem Ozgenc
    Erdem Ozgenc (Tuzlaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Cagatay Yilmaz
    Cagatay Yilmaz (Bursaspor) pådrar seg et gult kort.
    82'
    84'
    Kan Tuzlaspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Inn: Yasin Gureler
    Ut: Aykut Ceviker
    Taner Taskin gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Aykut Ceviker og setter inn Yasin Gureler.
    85'
    Bursaspor slipper å klare seg uten Ataberk Dadakdeniz som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Thuram
    Målsjanse til Tuzlaspor! Rogerio Conceicao do Rosario treffer mål, men keeper redder.