Dagens dommer, Omer Faruk Turtay, blåser i gang kampen.
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Tuzlaspor fosser fremover, men Omer Faruk Turtay blåser for offside på Tuzla Belediyesi Stadi.
    7'
    Skudd utenfor mål, Boluspor
    8'
    Dejvi Bregu (Boluspor) løfter inn en corner fra venstre på Tuzla Belediyesi Stadi.
    10'
    Dommer Omer Faruk Turtay venter med å sette i gang spillet fordi Ahmet Yazar ligger nede.
    12'
    Frispark for Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    14'
    Ahmet Yazar kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tuzla Belediyesi Stadi.
    16'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Tuzlaspor på halvdelen til Boluspor.
    17'
    Gult kort til Boluspor
    Tugay Kacar
    Dommer Omer Faruk Turtay gir Tugay Kacar (Boluspor) et gult kort.
    17'
    Dejvi Bregu
    Boluspor angriper, men avslutningen til Dejvi Bregu går utenfor.
    19'
    Skudd utenfor mål, Tuzlaspor
    20'
    Mål for Tuzlaspor!
    Tuzlaspor 1 - 0 Boluspor
    Mål: Ahmet Yazar
    Målgivende: Jurgen Bardhi
    Mål! Tuzlaspor tar ledelsen 1-0 ved Ahmet Yazar. Det er en fin assist fra Jurgen Bardhi.
    21'
    Frispark Boluspor.
    24'
    Hjørnespark til Boluspor
    29'
    Skade: Boluspor
    31'
    32'
    33'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Tuzlaspor.
    39'
    Tuzlaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Boluspor på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Hjørnespark til Tuzlaspor
    44'
    Tuzlaspor 2 - 0 Boluspor
    Mål: Ismail Konuk
    Målgivende: Rajko Rotman
    Mål! Tuzlaspor øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Ismail Konuk på Tuzla Belediyesi Stadi. Rajko Rotman sto for den målgivende pasningen.
    44'
    Talha Erdogan (Boluspor) slår en corner fra høyre side på Tuzla Belediyesi Stadi.
    45'+3
    Mål for Boluspor!
    Tuzlaspor 2 - 1 Boluspor
    Mål: Tugay Kacar
    Målgivende: Talha Erdogan
    Mål! Tugay Kacar reduserer til 2-1 på Tuzla Belediyesi Stadi i Istanbul. Flott spill fra Talha Erdogan før målet.
    45'+3
    48'
    Skudd på mål, Boluspor
    49'
    Tuzlaspor, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    49'
    Frispark til Boluspor på halvdelen til Tuzlaspor.
    50'
    51'
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Philipp Angeler (Tuzlaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Philipp Angeler er tilbake på banen igjen.
    55'
    57'
    58'
    I Istanbul slår Tayfun Aydogan en corner fra høyre.
    61'
    Skudd på mål, Tuzlaspor
    61'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Erhan Kartal vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    63'
    64'
    64'
    Tuzlaspor slipper å klare seg uten Erhan Kartal som kommer tilbake på banen igjen.
    64'
    Spillerbytte - Tuzlaspor
    Inn: Samet Asatekin
    Ut: Safa Kinali
    Tuzlaspor bytter ut Safa Kinali med Samet Asatekin.
    67'
    Inn: Lamine Diack
    Ut: Jurgen Bardhi
    Tuzlaspor gjør sitt andre bytte. Jurgen Bardhi erstattes av Lamine Diack.
    68'
    69'
    70'
    Odah Marshal
    Odah Marshal (Boluspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Tuzla Belediyesi Stadi.
    70'
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Odah Marshal
    Ut: Talha Erdogan
    Talha Erdogan (Boluspor) erstattes av Odah Marshal.
    70'
    Marcus Pedersen
    Målsjanse på Tuzla Belediyesi Stadi! Marcus Pedersen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    71'
    Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    72'
    74'
    Tuzlaspor 3 - 1 Boluspor
    Mål: Samet Asatekin
    Målgivende: Tayfun Aydogan
    Samet Asatekin øker Tuzlaspors ledelse til 3-1! Tayfun Aydogan var nest sist på ballen.
    75'
    79'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Boluspor.
    79'
    Gult kort til Tuzlaspor
    Rajko Rotman
    Rajko Rotman (Tuzlaspor) får et gult kort av dommer Omer Faruk Turtay.
    79'
    I Istanbul slår Tayfun Aydogan en corner fra venstre.
    80'
    80'
    Inn: Metincan Cici
    Ut: Ahmet Yazar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tuzlaspor. Inn kommer Metincan Cici, mens Ahmet Yazar tar plass på benken.
    82'
    83'
    Inn: Burak Asan
    Ut: Odise Roshi
    Bytte for Boluspor. Burak Asan kommer inn for Odise Roshi på Tuzla Belediyesi Stadi.
    84'
    Inn: Arda Koksal
    Ut: Tugay Kacar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boluspor. Inn kommer Arda Koksal, mens Tugay Kacar tar plass på benken.