Balikesirspor slipper å klare seg uten Foxi Kethevohama som kommer tilbake på banen igjen.
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    Frispark for Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    Frispark Tuzlaspor.
    18'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Emre Sahin får behandling for en skade på banen.
    20'
    Emre Sahin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    20'
    21'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Tuzlaspor.
    22'
    23'
    24'
    Serdar Guncu
    Balikesirspor angriper. Serdar Guncu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    Tuzlaspor, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Okwuchukwu Ezeh
    Målsjanse! Okwuchukwu Ezeh (Balikesirspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Frispark til Tuzlaspor på halvdelen til Balikesirspor.
    28'
    Gult kort til Balikesirspor
    Emre Sahin
    Dommer Murat Erdogan gir Emre Sahin (Balikesirspor) et gult kort.
    29'
    Vedat Bora
    Vedat Bora (Tuzlaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    30'
    32'
    En av Tuzlaspors spillere blir avblåst for offside på Tuzla Belediyesi Stadi.
    33'
    34'
    36'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Gult kort til Tuzlaspor
    Ahmet Yazar
    Ahmet Yazar (Tuzlaspor) får et gult kort av dommer Murat Erdogan.
    36'
    38'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    39'
    Offside! Okwuchukwu Ezeh (Balikesirspor) er alene igjennom, men dommer Murat Erdogan ser at linjemannen er oppe med flagget.
    39'
    40'
    Vedat Bora (Tuzlaspor) løfter inn en corner fra venstre på Tuzla Belediyesi Stadi.
    41'
    Atilla Ozmen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Atilla Ozmen er på beina igjen og fortsetter kampen på Tuzla Belediyesi Stadi.
    42'
    Dommer Murat Erdogan venter med å sette i gang spillet fordi Vedat Bora ligger nede.
    45'
    Vedat Bora er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+1
    45'+1
    I Istanbul slår Erdem Ozgenc en corner fra venstre.
    45'+3
    Spillerbytte - Tuzlaspor
    Inn: Onat Kutay Kurt
    Ut: Adama Sarr
    Bytte for Tuzlaspor. Onat Kutay Kurt kommer inn for Adama Sarr på Tuzla Belediyesi Stadi.
    46'
    Inn: Matej Pucko
    Ut: Vedat Bora
    Tuzlaspor bytter ut Vedat Bora med Matej Pucko. Dette er det andre byttet som Taner Taskin gjør i dagens kamp.
    46'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    49'
    50'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    51'
    Inn: Gokcan Kaya
    Ut: Ozgur Can Ozcan
    Tuzlaspor gjør sitt tredje bytte. Ozgur Can Ozcan erstattes av Gokcan Kaya.
    54'
    Erdem Ozgenc (Tuzlaspor) slår en corner fra venstre side på Tuzla Belediyesi Stadi.
    55'
    Ismail Konuk
    Tuzlaspor angriper på Tuzla Belediyesi Stadi. Ismail Konuk header utenfor.
    55'
    Mål for Tuzlaspor!
    Tuzlaspor 1 - 0 Balikesirspor
    Mål: Onat Kutay Kurt
    Målgivende: Erdem Ozgenc
    Mål! Tuzlaspor tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Onat Kutay Kurt. Flott spill fra Erdem Ozgenc før målet.
    57'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Tuzlaspor.
    62'
    Frispark Balikesirspor.
    63'
    64'
    Spillet på Tuzla Belediyesi Stadi er stoppet midlertidig fordi Haydar Yilmaz ligger nede.
    65'
    Inn: Chidiebere Nwakali
    Ut: Ahmet Yazar
    Taner Taskin (Tuzlaspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Chidiebere Nwakali erstatter Ahmet Yazar.
    65'
    Haydar Yilmaz kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tuzla Belediyesi Stadi.
    66'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Emirhan Cakir
    Ut: Foxi Kethevohama
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Balikesirspor. Inn kommer Emirhan Cakir, mens Foxi Kethevohama tar plass på benken.
    67'
    Murat Erdogan tildeler Tuzlaspor en corner. Erdem Ozgenc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Erdem Ozgenc (Tuzlaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Emirhan Cakir
    Dommeren gir Emirhan Cakir (Balikesirspor) et gult kort.
    69'
    Erdem Ozgenc er tilbake i kampen igjen.
    70'
    Murat Erdogan tildeler Balikesirspor en corner. Okwuchukwu Ezeh sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Tuzlaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Gorkem Fidan
    Ut: Emre Sahin
    Mesut Dilsoz gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Emre Sahin og setter inn Gorkem Fidan.
    77'
    Onat Kutay Kurt vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    Mahatma Otoo
    Mahatma Otoo (Balikesirspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Tuzla Belediyesi Stadi.
    81'
    Ismail Konuk (Tuzlaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    81'
    Tuzlaspor slipper å klare seg uten Onat Kutay Kurt som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    82'
    Emirhan Cakir (Balikesirspor) prøver å heade ballen i mål på Tuzla Belediyesi Stadi, men mislykkes.
    82'
    82'
    83'
    84'
    Prince Segbefia
    Prince Segbefia (Tuzlaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    86'
    Abraham Nwankwo
    Dommer Murat Erdogan viser Abraham Nwankwo (Balikesirspor) det gule kortet.
    86'
    Samuel Yohou (Tuzlaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tuzla Belediyesi Stadi.
    87'
    Samuel Yohou er tilbake på banen igjen.
    87'
    90'
    Tuzlaspor avanserer forover i Istanbul. Prince Segbefia avslutter, men treffer ikke mål.
    90'
    90'+3
    Inn: Tarik Tekdal
    Ut: Prince Segbefia
    Bytte for Tuzlaspor. Tarik Tekdal kommer inn for Prince Segbefia på Tuzla Belediyesi Stadi.
    90'+3
    90'+5
    Dommer Murat Erdogan venter med å sette i gang spillet fordi Erdem Ozgenc ligger nede.
    90'+6
    Okwuchukwu Ezeh (Balikesirspor) løfter inn en corner fra venstre på Tuzla Belediyesi Stadi.