2-3
2-4
3-5
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Douglas Santos (Hamburger SV) slår en corner fra venstre side på Leimbach Stadion.
    5'
    Stephan Ambrosius
    Målsjanse! Stephan Ambrosius (Hamburger SV) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Hamburger SV får straffe!
    6'
    Hamburger SV scorer på straffe!
    TuS Erndtebruck 1895 0 - 1 Hamburger SV
    Mål: Lewis Holtby
    Hamburger SV tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Lewis Holtby.
    7'
    Frispark TUS Erndtebruck 1895.
    8'
    Lewis Holtby
    Lewis Holtby (Hamburger SV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Mål for Hamburger SV!
    TuS Erndtebruck 1895 0 - 2 Hamburger SV
    Mål: Fiete Arp
    Målgivende: Khaled Narey
    Mål! Jann-Fiete Arp gir Hamburger SV en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Khaled Narey før målet.
    10'
    Douglas Santos
    Douglas Santos (Hamburger SV) kommer seg fri på Leimbach Stadion, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Robert Kempter signaliserer et frispark til Hamburger SV på egen banehalvdel.
    13'
    Sjanse! Hamburger SV avanserer forover, men Lewis Holtby avslutter utenfor.
    16'
    Robert Kempter signaliserer et frispark til TUS Erndtebruck 1895.
    17'
    Frispark for Hamburger SV på egen banehalvdel.
    19'
    TUS Erndtebruck 1895 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for TUS Erndtebruck 1895 på egen banehalvdel.
    23'
    Khaled Narey
    Hamburger SV angriper, men avslutningen til Khaled Narey går utenfor.
    24'
    Frispark til Hamburger SV på halvdelen til TUS Erndtebruck 1895.
    25'
    26'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for TUS Erndtebruck 1895 nær 16-meteren.
    26'
    Robert Kempter signaliserer et frispark til TUS Erndtebruck 1895 på egen banehalvdel.
    31'
    35'
    Frispark Hamburger SV.
    35'
    Gult kort til TuS Erndtebruck 1895
    Niklas Hunold
    Dommer Robert Kempter viser Niklas Hunold (TUS Erndtebruck 1895) det gule kortet.
    35'
    Skudd på mål, Hamburger SV
    37'
    TuS Erndtebruck 1895, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Nino Saka
    TUS Erndtebruck 1895 angriper, men avslutningen til Nino Saka går utenfor.
    37'
    Frispark til TUS Erndtebruck 1895 på halvdelen til Hamburger SV.
    38'
    Khaled Narey (Hamburger SV) kommer til en målsjanse på Leimbach Stadion, men klarer ikke å score.
    39'
    Douglas Santos (Hamburger SV) løfter inn en corner fra venstre på Leimbach Stadion.
    42'
    Mål for TuS Erndtebruck 1895!
    TuS Erndtebruck 1895 1 - 2 Hamburger SV
    Mål: Tatsuya Yamazaki
    Mål! Tatsuya Yamazaki reduserer til 1-2 på Leimbach Stadion i Siegen.
    42'
    Lewis Holtby vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    44'
    Lewis Holtby ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Siegen.
    45'+1
    Spillerbytte - Hamburger SV
    Inn: Tobias Knost
    Ut: Gotoku Sakai
    Gotoku Sakai (Hamburger SV) erstattes av Tobias-Mbunjiro Knost.
    46'
    Hamburger SV avanserer forover i Siegen. Douglas Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    48'
    TuS Erndtebruck 1895 2 - 2 Hamburger SV
    Mål: Niklas Hunold
    Niklas Hunold scorer og utligningen er et faktum på Leimbach Stadion. 2-2.
    48'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Philipp Bohmer (TUS Erndtebruck 1895) vrir seg av smerte i gresset.
    50'
    TUS Erndtebruck 1895 slipper å klare seg uten Philipp Bohmer som kommer tilbake på banen i Siegen.
    51'
    51'
    Fiete Arp
    Hamburger SV angriper. Jann-Fiete Arp får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    Orel Mangala
    Målsjanse! Orel Mangala (Hamburger SV) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Hamburger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Frispark i en god posisjon for Hamburger SV!
    58'
    Inn: Pierre-Michel Lasogga
    Ut: Fiete Arp
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hamburger SV. Inn kommer Pierre-Michel Lasogga, mens Jann-Fiete Arp tar plass på benken.
    62'
    Pierre-Michel Lasogga
    Hamburger SV angriper på Leimbach Stadion, men Pierre-Michel Lasogga header utenfor.
    63'
    TuS Erndtebruck 1895 2 - 3 Hamburger SV
    Mål: Pierre-Michel Lasogga
    Mål! Pierre-Michel Lasogga header ballen i mål og gir Hamburger SV ledelsen 2-3 på Leimbach Stadion.
    64'
    Spillerbytte - TuS Erndtebruck 1895
    Inn: Manfredas Ruzgis
    Ut: Philipp Bohmer
    TUS Erndtebruck 1895 bytter ut Philipp Bohmer med Manfredas Ruzgis.
    65'
    TuS Erndtebruck 1895 2 - 4 Hamburger SV
    Målgivende: Orel Mangala
    I Siegen øker Hamburger SV ledelsen til 2-4 takket være et mål av Pierre-Michel Lasogga. Det er en fin assist fra Orel Mangala.
    66'
    Sjanse i Siegen! Khaled Narey (Hamburger SV) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    Inn: Till Hilchenbach
    Ut: Nino Saka
    Ivan Markow gjør dagens første bytte i Siegen, når han tar ut Nino Saka og setter inn Till Hilchenbach.
    69'
    70'
    Gult kort til Hamburger SV
    Tom Mickel
    Tom Mickel (Hamburger SV) pådrar seg et gult kort.
    70'
    TuS Erndtebruck 1895 3 - 4 Hamburger SV
    Mål: Till Hilchenbach
    Mål! Till Hilchenbach (TUS Erndtebruck 1895) header ballen i mål og reduserer til 3-4.
    70'
    Inn: Jairo Samperio
    Ut: Khaled Narey
    Bytte for Hamburger SV. Jairo Samperio kommer inn for Khaled Narey på Leimbach Stadion.
    71'
    Kan Hamburger SV kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    72'
    Inn: Murat Kaan Yazar
    Ut: Taira Tomita
    TUS Erndtebruck 1895 bytter ut Taira Tomita med Murat Kaan Yazar. Dette er det andre byttet som Ivan Markow gjør i dagens kamp.
    74'
    Hjørnespark til Hamburger SV
    74'
    78'
    Pierre-Michel Lasogga (Hamburger SV) header utenfor.
    78'
    Skudd utenfor mål, Hamburger SV
    80'
    Orel Mangala (Hamburger SV) avanserer forover på Leimbach Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    82'
    Skade: TuS Erndtebruck 1895
    84'
    Tilbake fra skade: TuS Erndtebruck 1895
    85'
    86'
    Tatsuya Ito
    Tatsuya Ito (Hamburger SV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    TuS Erndtebruck 1895 3 - 5 Hamburger SV
    Mål: Orel Mangala
    Målgivende: Tobias Knost
    Mål! Orel Mangala øker Hamburger SVs ledelse til 3-5 på Leimbach Stadion. Tobias-Mbunjiro Knost sto for den målgivende pasningen.