2-2
    Dagens kamp på Profertil Arena Hartberg i Hartberg er i gang.
    Josef Spurny signaliserer et frispark til TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    4'
    Dario Tadic (TSV Hartberg) slår en corner fra venstre side på Profertil Arena Hartberg.
    6'
    Stefan Golles
    Stefan Golles (TSV Hartberg) header utenfor.
    6'
    TSV Hartberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark TSV Hartberg.
    11'
    I Hartberg slår Dario Tadic en corner fra venstre.
    12'
    Frispark for BW Linz på egen banehalvdel.
    14'
    Gabriel Luchinger
    BW Linz angriper i Hartberg. Gabriel Luchinger fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Mål for TSV Hartberg!
    TSV Hartberg 1 - 0 BW Linz
    Mål: Roko Mislov
    Målgivende: Manfred Fischer
    TSV Hartberg leder 1-0 etter en scoring av Roko Mislov. Flott spill fra Manfred Fischer før målet.
    17'
    Zakaria Sanogo
    TSV Hartberg angriper, men avslutningen til Zakaria Sanogo går utenfor.
    18'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til BW Linz.
    18'
    En av TSV Hartbergs spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Manuel Hartl
    Sjanse til BW Linz! Manuel Hartl er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    TSV Hartberg, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    I Hartberg har et frispark blitt tildelt TSV Hartberget.
    25'
    Christoph Kröpfl
    Christoph Kröpfl (TSV Hartberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Josef Spurny tildeler TSV Hartberg en corner. Dario Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Stefan Meusburger
    Stefan Meusburger (TSV Hartberg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Frispark til BW Linz på halvdelen til TSV Hartberg.
    30'
    BW Linz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Sjanse! TSV Hartberg avanserer forover, men Stefan Golles avslutter utenfor.
    33'
    BW Linzangriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    Markus Blutsch
    Markus Blutsch (BW Linz) kommer til en målsjanse på Profertil Arena Hartberg, men klarer ikke å score.
    35'
    36'
    38'
    Markus Blutsch (BW Linz) løfter inn en corner fra høyre på Profertil Arena Hartberg.
    39'
    41'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til BW Linz på egen banehalvdel.
    42'
    TSV Hartberg 2 - 0 BW Linz
    Mål: Dario Tadic
    Målgivende: Siegfried Rasswalder
    Mål! Dario Tadic øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Siegfried Rasswalder.
    43'
    Spillerbytte - BW Linz
    Inn: Tobias Pellegrini
    Ut: Markus Blutsch
    BW Linz gjør sitt første bytte. Markus Blutsch erstattes av Tobias Pellegrini.
    46'
    47'
    49'
    Frispark til TSV Hartberg på halvdelen til BW Linz.
    49'
    I Hartberg slår Manuel Krainz en corner fra venstre.
    53'
    Siegfried Rasswalder
    Målsjanse! Siegfried Rasswalder (TSV Hartberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Dario Tadic (TSV Hartberg) løfter inn en corner fra høyre på Profertil Arena Hartberg.
    55'
    Målsjanse! (TSV Hartberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    BW Linz angriper i Hartberg. Manuel Hartl avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    (BW Linz) kommer seg fri på Profertil Arena Hartberg, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Inn: Mamby Koita
    Ut: Manuel Krainz
    BW Linz bytter ut Manuel Krainz med Mamby Koita. Dette er det andre byttet som Thomas Sageder gjør i dagens kamp.
    57'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til TSV Hartberg.
    57'
    Mål for BW Linz!
    TSV Hartberg 2 - 1 BW Linz
    Mål: Tobias Pellegrini
    BW Linz reduserer til 2-1 etter et mål av Tobias Pellegrini.
    59'
    60'
    60'
    BW Linz angriper, men Josef Spurny blåser for offside.
    62'
    63'
    TSV Hartberg angriper på Profertil Arena Hartberg, men header utenfor.
    64'
    65'
    Dario Tadic (TSV Hartberg) slår en corner fra høyre side på Profertil Arena Hartberg.
    66'
    Frispark i en god posisjon for TSV Hartberg!
    66'
    Manfred Fischer
    Manfred Fischer (TSV Hartberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    68'
    TSV Hartberg angriper, men avslutningen til Christoph Kröpfl går utenfor.
    69'
    70'
    Inn: Kevin Brandstatter
    Ut: Thomas Hinum
    Thomas Hinum (BW Linz) erstattes av Kevin Brandstatter.
    71'
    72'
    I Hartberg har et frispark blitt tildelt BW Linzet.
    72'
    72'
    TSV Hartbergs Dario Tadic blåses av for offside på Profertil Arena Hartberg.
    73'
    74'
    Gult kort til BW Linz
    Juhani Pikkarainen
    Juhani Pikkarainen (BW Linz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Frispark BW Linz.
    76'
    Gabriel Luchinger ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    BW Linz slipper å klare seg uten Gabriel Luchinger som kommer tilbake på banen i Hartberg.
    78'
    78'
    Dario Tadic (TSV Hartberg) løfter inn en corner fra venstre på Profertil Arena Hartberg.
    79'
    79'
    En av BW Linzs spillere går i offside.
    80'
    TSV Hartberg 2 - 2 BW Linz
    Mål: Gabriel Luchinger
    Målgivende: Tobias Pellegrini
    Gabriel Luchinger scorer og utligner dermed til 2-2. Tobias Pellegrini var nest sist på ballen.
    81'
    TSV Hartberg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    82'
    83'
    Spillerbytte - TSV Hartberg
    Inn: Kresimir Kovacevic
    Ut: Manfred Fischer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for TSV Hartberg. Inn kommer Kresimir Kovacevic, mens Manfred Fischer tar plass på benken.