RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Spillet på Stade de L'Aube er stoppet midlertidig fordi Przemyslaw Frankowski ligger nede.
    Frispark til Troyes AC på halvdelen til RC Lens.
    Issa Kabore
    Issa Kabore (Troyes AC) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    9'
    9'
    Przemyslaw Frankowski ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Troyes.
    10'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til RC Lens.
    13'
    Mål for Troyes AC!
    Troyes AC 1 - 0 Lens
    Mål: Giulian Biancone
    Mål! Giulian Biancone gir Troyes AC ledelsen 1-0 i Troyes.
    14'
    Jonathan Clauss (RC Lens) slår en corner fra høyre side på Stade de L'Aube.
    17'
    I Troyes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Gult kort til Lens
    Facundo Medina
    Facundo Medina (RC Lens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    22'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    25'
    Jonathan Clauss
    Sjanse i Troyes! Jonathan Clauss (RC Lens) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Jonathan Clauss (RC Lens) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.
    31'
    I Troyes slår Jonathan Clauss en corner fra høyre.
    32'
    37'
    Renaud Ripart (Troyes AC) kommer til en målsjanse på Stade de L'Aube, men klarer ikke å score.
    40'
    Frispark i en god posisjon for RC Lens!
    40'
    Francois Letexier tildeler RC Lens en corner. Jonathan Clauss sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    RC Lens fosser forover og Jonathan Clauss fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Florian Sotoca
    RC Lens avanserer forover på Stade de L'Aube og Florian Sotoca kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Troyes AC.
    42'
    42'
    42'
    Mål for Lens!
    Troyes AC 1 - 1 Lens
    Mål: Kevin Danso
    Kevin Danso scorer og utligningen er et faktum på Stade de L'Aube. 1-1.
    42'
    Frispark Troyes AC.
    43'
    44'
    Troyes AC 1 - 2 Lens
    Mål: Arnaud Kalimuendo
    Målgivende: Jonathan Clauss
    RC Lens leder 1-2 etter en scoring av Arnaud Kalimuendo. Flott spill fra Jonathan Clauss før målet.
    45'
    Målet til Lens sjekkes av VAR
    45'+2
    Målet til Lens blir stående
    45'+2
    Arnaud Kalimuendo
    RC Lens angriper på Stade de L'Aube og Arnaud Kalimuendo skyter i stolpen!
    46'
    David Pereira Da Costa
    Sjanse til RC Lens! David Pereira Da Costa er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    Seko Fofana
    Seko Fofana (RC Lens) kommer seg fri på Stade de L'Aube, men avslutningen går utenfor.
    49'
    50'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Troyes fordi Cheick Oumar Doucoure får behandling for en skade på banen.
    54'
    RC Lens slipper å klare seg uten Cheick Oumar Doucoure som kommer tilbake på banen igjen.
    54'
    55'
    En av RC Lenss spillere går i offside.
    56'
    59'
    Målsjanse til RC Lens! Arnaud Kalimuendo treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Ike Ugbo
    Ut: Yoann Touzghar
    Yoann Touzghar (Troyes AC) erstattes av Ike Ugbo.
    65'
    Inn: Yasser Larouci
    Ut: Abdu Conte
    Bytte for Troyes AC. Yasser Larouci kommer inn for Abdu Conte på Stade de L'Aube.
    65'
    Przemyslaw Frankowski
    RC Lens angriper. Przemyslaw Frankowski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    69'
    70'
    Troyes AC 1 - 3 Lens
    Mål: Jonathan Clauss
    Jonathan Clauss setter ballen i mål og øker RC Lenss ledelse til 1-3 i Troyes.
    71'
    72'
    72'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Ignatius Kpene Ganago
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt første bytte for dagen. Ignatius Kpene Ganago erstatter Arnaud Kalimuendo.
    77'
    Inn: Patrick Berg
    Ut: David Pereira Da Costa
    RC Lens gjør sitt andre bytte. David Pereira Da Costa erstattes av Patrick Berg.
    77'
    77'
    Frispark til RC Lens på halvdelen til Troyes AC.
    77'
    78'
    Dommer Francois Letexier viser Przemyslaw Frankowski (RC Lens) det gule kortet.
    78'
    Inn: Lebo Mothiba
    Ut: Renaud Ripart
    Bruno Irles gjør dagens tredje bytte i Troyes, når han tar ut Renaud Ripart og setter inn Lebo Mothiba.
    79'
    Inn: Mama Balde
    Ut: Xavier Chavalerin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Troyes AC. Inn kommer Mama Balde, mens Xavier Chavalerin tar plass på benken.
    79'
    Florian Tardieu (Troyes AC) slår en corner fra høyre side på Stade de L'Aube.
    80'
    81'
    Inn: Deiver Machado
    Ut: Przemyslaw Frankowski
    RC Lens bytter ut Przemyslaw Frankowski med Deiver Machado.
    83'
    Florian Tardieu (Troyes AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.
    85'
    RC Lens angriper i Troyes, men blir avblåst for offside.
    89'
    90'
    Skudd på mål, Troyes AC
    90'+1
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    90'+1
    I Troyes slår Florian Tardieu en corner fra høyre.
    90'+1
    Francois Letexier tildeler Troyes AC en corner. Florian Tardieu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.