I Erice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Dommeren gir Luka Bogdan (AS Livorno) et gult kort.
    Fausto Grillo
    Trapani Calcio angriper i Erice. Fausto Grillo fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    24'
    Trapani Calcio fosser forover og Stefano Pettinari fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    Livorno, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    25'
    Anthony Taugourdeau (Trapani Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Polisportivo Provinciale.
    26'
    Sven Braken
    Sjanse i Erice! Sven Braken (AS Livorno) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    Trapani, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark til Trapani Calcio på halvdelen til AS Livorno.
    28'
    Daniel Amabile tildeler Trapani Calcio en corner. Anthony Taugourdeau sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Sven Braken
    Sven Braken (AS Livorno) kommer til en målsjanse på Stadio Polisportivo Provinciale, men klarer ikke å score.
    32'
    Andrea Colpani
    I Erice header Andrea Colpani (Trapani Calcio) mot mål, men ballen går utenfor.
    33'
    Frispark AS Livorno.
    34'
    36'
    Frispark til AS Livorno på halvdelen til Trapani Calcio.
    36'
    Gult kort til Trapani
    Stefano Scognamillo
    Stefano Scognamillo (Trapani Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Skudd utenfor mål, Trapani
    38'
    38'
    Sjanse til Trapani Calcio! Fausto Grillo er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    AS Livorno må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Trapani Calcio.
    41'
    Fabio Mazzeo
    Fabio Mazzeo (AS Livorno) får et gult kort av dommer Daniel Amabile.
    41'
    Andrea Colpani (Trapani Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    44'
    Spillerbytte - Livorno
    Inn: Andrea Luci
    Ut: Davide Agazzi
    Bytte for AS Livorno. Andrea Luci kommer inn for Davide Agazzi på Stadio Polisportivo Provinciale.
    46'
    Daniel Amabile signaliserer et frispark til AS Livorno.
    47'
    Frispark Trapani Calcio.
    49'
    Trapani Calcio angriper, men avslutningen til Stefano Pettinari går utenfor.
    50'
    51'
    52'
    Mamadou Coulibaly
    Mamadou Coulibaly (Trapani Calcio) kommer seg fri på Stadio Polisportivo Provinciale, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Sjanse! Trapani Calcio avanserer forover, men Fausto Grillo avslutter utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Trapani
    Inn: Felice Evacuo
    Ut: Filip Piszczek
    Fabrizio Castori (Trapani Calcio) gjør sitt første bytte for dagen. Felice Evacuo erstatter Filip Piszczek.
    57'
    Inn: Antonio Porcino
    Ut: Moustapha Seck
    Roberto Breda gjør dagens tredje bytte i Erice, når han tar ut Moustapha Seck og setter inn Antonio Porcino.
    58'
    Inn: Murilo
    Ut: Fabio Mazzeo
    AS Livorno bytter ut Fabio Mazzeo med Murilo. Dette er det andre byttet som Roberto Breda gjør i dagens kamp.
    58'
    I Erice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Davide Marsura
    Davide Marsura (AS Livorno) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    Trapani Calcio angriper i Erice. Andrea Colpani avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Anthony Taugourdeau (Trapani Calcio) slår en corner fra venstre side på Stadio Polisportivo Provinciale.
    61'
    62'
    62'
    AS Livorno fosser fremover, men Davide Marsura går rett i offsidefella.
    64'
    Inn: Moses Odjer
    Ut: Mamadou Coulibaly
    Trapani Calcio bytter ut Mamadou Coulibaly med Moses Odjer. Dette er det tredje byttet som Fabrizio Castori gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Nicola Dalmonte
    Ut: Andrea Colpani
    Bytte for Trapani Calcio. Nicola Dalmonte kommer inn for Andrea Colpani på Stadio Polisportivo Provinciale.
    65'
    65'
    Kan Trapani Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    70'
    Sven Braken
    Dommer Daniel Amabile viser Sven Braken (AS Livorno) det gule kortet.
    70'
    71'
    74'
    Inn: Gennaro Ruggiero
    Ut: Davide Marsura
    Roberto Breda (AS Livorno) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gennaro Ruggiero erstatter Davide Marsura.
    74'
    Roberto Pirrello
    Roberto Pirrello (Trapani Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Polisportivo Provinciale, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    75'
    75'
    80'
    80'
    Moses Odjer
    Trapani Calcio avanserer forover i Erice. Moses Odjer avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Mål for Livorno!
    Trapani 0 - 1 Livorno
    Mål: Murilo
    I Erice tar AS Livorno ledelsen 0-1 etter et mål av Murilo.
    83'
    Murilo
    Murilo (AS Livorno) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Polisportivo Provinciale.
    84'
    85'
    Murilo
    Målsjanse! Murilo (AS Livorno) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Inn: Luigi Scaglia
    Ut: Anthony Taugourdeau
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Trapani Calcio. Inn kommer Luigi Scaglia, mens Anthony Taugourdeau tar plass på benken.
    87'
    Skudd på mål, Trapani
    88'
    Hjørnespark til Trapani
    88'
    89'
    Mål for Trapani!
    Trapani 1 - 1 Livorno
    Mål: Stefano Pettinari
    Målgivende: Luigi Scaglia
    Mål! hjemmelag utligner ved Stefano Pettinari. Stillingen er nå 1-1. Luigi Scaglia sto for den målgivende pasningen.
    89'
    90'
    Moses Odjer
    Dommer Daniel Amabile gir Moses Odjer (Trapani Calcio) et gult kort.
    90'
    Skudd utenfor mål, Livorno
    90'
    Trapani 2 - 1 Livorno
    Mål: Nicola Dalmonte
    Mål! Trapani Calcio tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Nicola Dalmonte på Stadio Polisportivo Provinciale. Luigi Scaglia var nest sist på ballen.