Frispark for Trabzonspor på egen banehalvdel.
    Kan Fenerbahce utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    5'
    I Trabzon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Medical Park Arena.
    11'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Fenerbahce!
    Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahce
    Mål: Fred
    Målgivende: Dusan Tadic
    Fred dundrer ballen i mål og Fenerbahce tar ledelsen 0-1 på Medical Park Arena. Det er en fin assist fra Dusan Tadic.
    13'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    16'
    Halil Umut Meler tildeler Trabzonspor en corner. Edin Visca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Det blir farlig! Frispark for Fenerbahce er nær straffområde.
    18'
    Sebastian Szymanski
    Fenerbahce angriper. Sebastian Szymanski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Dusan Tadic
    Fenerbahce angriper på Medical Park Arena, men Dusan Tadic header utenfor.
    20'
    I Trabzon slår Edin Visca en corner fra høyre.
    23'
    Edin Visca (Trabzonspor) slår en corner fra venstre side på Medical Park Arena.
    23'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Trabzonspor.
    24'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    26'
    28'
    Halil Umut Meler tildeler Fenerbahce en corner. Sebastian Szymanski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Trabzon fordi Thomas Meunier får behandling for en skade på banen.
    32'
    Thomas Meunier er tilbake på banen igjen.
    33'
    Evren Eren Elmali ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    35'
    Trabzonspor slipper å klare seg uten Evren Eren Elmali som kommer tilbake på banen igjen.
    36'
    Trezeguet (Trabzonspor) løfter inn en corner fra venstre på Medical Park Arena.
    37'
    Trezeguet (Trabzonspor) slår en corner fra venstre side på Medical Park Arena.
    37'
    Edin Visca
    Edin Visca (Trabzonspor) kommer seg fri på Medical Park Arena, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Frispark Trabzonspor.
    40'
    41'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    Spillet på Medical Park Arena er stoppet midlertidig fordi Ferdi Kadioglu ligger nede.
    45'
    Ferdi Kadioglu er tilbake i kampen igjen.
    45'+1
    Trabzonspor 0 - 2 Fenerbahce
    Mål: Fred
    Mål! Fred gir Fenerbahce en komfortabel 0-2 ledelse. Dusan Tadic sto for den målgivende pasningen.
    45'+4
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Enis Bardhi
    Ut: Joaquin Fernandez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Trabzonspor. Inn kommer Enis Bardhi, mens Joaquin Fernandez tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Jayden Oosterwolde
    Ut: Serdar Aziz
    Ismail Kartal gjør dagens første bytte i Trabzon, når han tar ut Serdar Aziz og setter inn Jayden Oosterwolde.
    46'
    Frispark til Trabzonspor på halvdelen til Fenerbahce.
    48'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ismail Yuksek (Fenerbahce) vrir seg av smerte i gresset.
    50'
    Ismail Yuksek er på beina igjen og fortsetter kampen på Medical Park Arena.
    51'
    51'
    Gult kort til Trabzonspor
    Enis Destan
    Enis Destan (Trabzonspor) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Frispark Fenerbahce.
    52'
    53'
    I Trabzon slår Enis Bardhi en corner fra venstre.
    55'
    Edin Visca
    Målsjanse! Edin Visca (Trabzonspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    59'
    Frisparket tildelt Trabzonspor er farlig nær Fenerbahces målområde.
    62'
    Mål for Trabzonspor!
    Trabzonspor 1 - 2 Fenerbahce
    Mål: Enis Bardhi
    Mål! Trabzonspor reduserer til 1-2 etter et mål av Enis Bardhi på Medical Park Arena.
    63'
    Inn: Umut Bozok
    Ut: Enis Destan
    Trabzonspor bytter ut Enis Destan med Umut Bozok. Dette er det andre byttet som Abdullah Mucib Avci gjør i dagens kamp.
    65'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    66'
    68'
    I Trabzon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Enis Bardhi (Trabzonspor) slår en corner fra venstre side på Medical Park Arena.
    70'
    Stefano Denswil
    Stefano Denswil (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Medical Park Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    70'
    Stefano Denswil (Trabzonspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Medical Park Arena.
    70'
    Trabzonspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fenerbahce.
    71'
    Nicolas Pepe
    Sjanse i Trabzon! Nicolas Pepe (Trabzonspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    74'
    Gult kort til Fenerbahce
    Alexander Djiku
    Dommer Halil Umut Meler gir Alexander Djiku (Fenerbahce) et gult kort.
    75'
    Evren Eren Elmali
    Dommer Halil Umut Meler viser Evren Eren Elmali (Trabzonspor) det gule kortet.
    76'
    Straffe til Trabzonspor
    76'
    Trezeguet
    Trezeguet (Trabzonspor) får et gult kort av dommer Halil Umut Meler.
    78'
    Trabzonspor scorer på straffe!
    Trabzonspor 2 - 2 Fenerbahce
    Mål: Trezeguet
    Mål! Trabzonspor får et straffespark i Trabzon. Trezeguet tar vare på sjansen og utligner til 2-2.
    78'
    79'
    Bright Osayi-Samuel
    Bright Osayi-Samuel må stå over en kamp for Fenerbahce etter å ha fått gult kort av dommer Halil Umut Meler.
    82'
    82'
    Inn: Serdar Dursun
    Ut: Edin Dzeko
    Fenerbahce gjør sitt andre bytte. Edin Dzeko erstattes av Serdar Dursun.
    82'
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Sebastian Szymanski
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) erstattes av Michy Batshuayi.
    83'
    Edin Visca (Trabzonspor) løfter inn en corner fra venstre på Medical Park Arena.
    84'
    Serdar Dursun
    Serdar Dursun (Fenerbahce) header mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    Trabzonspor 2 - 3 Fenerbahce
    Mål: Michy Batshuayi
    Målgivende: Serdar Dursun
    Fenerbahce leder 2-3 etter en scoring av Michy Batshuayi. Serdar Dursun var nest sist på ballen.
    87'
    90'+2
    Inn: Mert Müldür
    Ut: Irfan Kahveci
    Fenerbahce bytter ut Irfan Kahveci med Mert Müldür.
    90'+5
    Inn: Taxiarchis Fountas
    Ut: Trezeguet
    Trezeguet (Trabzonspor) erstattes av Taxiarchis Fountas.
    90'+6
    90'+6
    Michy Batshuayi
    Fenerbahce fosser forover og Michy Batshuayi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.