Adana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Edin Visca (Trabzonspor) slår en corner fra høyre side på Medical Park Arena.
    4'
    Thomas Meunier
    Thomas Meunier (Trabzonspor) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    4'
    Adana Demirspor, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Trabzon slår Edin Visca en corner fra venstre.
    4'
    Enis Bardhi
    Trabzonspor fosser forover og Enis Bardhi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    5'
    Frispark for Trabzonspor på egen banehalvdel.
    5'
    Trezeguet
    Målsjanse til Trabzonspor! Trezeguet treffer mål, men keeper redder.
    7'
    7'
    Edin Visca (Trabzonspor) løfter inn en corner fra venstre på Medical Park Arena.
    11'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    12'
    Burak Seker tildeler Adana en corner. Yusuf Sari sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Emre Akbaba
    Emre Akbaba (Adana) avanserer forover på Medical Park Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    18'
    Trezeguet
    Trezeguet (Trabzonspor) kommer seg fri på Medical Park Arena, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Mål for Trabzonspor!
    Trabzonspor 1 - 0 Adana Demirspor
    Mål: Trezeguet
    Trezeguet setter ballen i nettet og Trabzonspor leder nå 1-0.
    21'
    I Trabzon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Enis Bardhi
    Sjanse! Trabzonspor avanserer forover, men Enis Bardhi avslutter utenfor.
    24'
    Enis Destan
    Trabzonspor angriper i Trabzon. Enis Destan fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Adana på egen banehalvdel.
    27'
    Mario Balotelli
    Mario Balotelli (Adana) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Frispark for Adana på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Trezeguet
    Målsjanse! Trezeguet (Trabzonspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Youcef Atal ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Spillerbytte - Adana Demirspor
    Inn: Edouard Michut
    Ut: Youcef Atal
    Bytte for Adana. Edouard Michut kommer inn for Youcef Atal på Medical Park Arena.
    34'
    34'
    Skudd utenfor mål, Trabzonspor
    34'
    Trezeguet
    Sjanse til Trabzonspor! Trezeguet er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    36'
    Skudd på mål, Trabzonspor
    36'
    36'
    Yusuf Sari (Adana) løfter inn en corner fra venstre på Medical Park Arena.
    37'
    Yusuf Erdogan
    Adana angriper, men avslutningen til Yusuf Erdogan går utenfor.
    38'
    42'
    44'
    Gult kort til Adana Demirspor
    Mario Balotelli (Adana) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Trabzonspor like utenfor Adana-området.
    45'
    En av Trabzonspors spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    Burak Seker signaliserer et frispark til Adana.
    45'+2
    48'
    Yusuf Erdogan (Adana) kommer til en målsjanse på Medical Park Arena, men klarer ikke å score.
    49'
    52'
    Offside! Yusuf Erdogan (Adana) er alene igjennom, men dommer Burak Seker ser at linjemannen er oppe med flagget.
    53'
    Edin Visca
    Edin Visca (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Medical Park Arena, men klarer ikke å score.
    54'
    55'
    Målet til Trabzonspor sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Trabzonspor blir annullert
    56'
    Trabzonspor angriper i Trabzon, men blir avblåst for offside.
    57'
    Frispark til Adana på halvdelen til Trabzonspor.
    57'
    Yusuf Sari
    Sjanse i Trabzon! Yusuf Sari (Adana) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Inn: Nani
    Ut: Mario Balotelli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Adana. Inn kommer Nani, mens Mario Balotelli tar plass på benken.
    61'
    Inn: Jose Rodriguez
    Ut: Emre Akbaba
    Adana bytter ut Emre Akbaba med Jose Rodriguez. Dette er det tredje byttet som Hikmet Karaman gjør i dagens kamp.
    61'
    Andrew Gravillon
    Adana angriper. Andrew Gravillon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Nicolas Pepe
    Ut: Edin Visca
    Trabzonspor gjør sitt første bytte. Edin Visca erstattes av Nicolas Pepe.
    63'
    Inn: Paul Onuachu
    Ut: Enis Destan
    Enis Destan (Trabzonspor) erstattes av Paul Onuachu.
    63'
    64'
    Frispark Trabzonspor.
    64'
    Frispark i en god posisjon for Trabzonspor!
    67'
    Hjørnespark til Adana Demirspor
    68'
    I Trabzon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Spillet på Medical Park Arena er stoppet midlertidig fordi Yusuf Erdogan ligger nede.
    73'
    Inn: Yusuf Barasi
    Ut: Yusuf Sari
    Hikmet Karaman (Adana) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Yusuf Barasi erstatter Yusuf Sari.
    75'
    Inn: Abat Aimbetov
    Ut: Yusuf Erdogan
    Adana bytter ut Yusuf Erdogan som ikke ser ut til å kunne fortsette. Hikmet Karaman blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Abat Aimbetov.
    75'
    Yusuf Barasi
    Adana angriper i Trabzon. Yusuf Barasi fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Abat Aimbetov
    Abat Aimbetov (Adana) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    79'
    80'
    Trabzonspor fosser fremover, men Burak Seker blåser for offside på Medical Park Arena.
    80'
    81'
    Gult kort til Trabzonspor
    Berat Ayberk Ozdemir
    Berat Ayberk Ozdemir (Trabzonspor) pådrar seg et gult kort.
    83'
    83'
    Evren Eren Elmali
    Evren Eren Elmali (Trabzonspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Medical Park Arena.
    83'
    Inn: Taxiarchis Fountas
    Ut: Trezeguet
    Trabzonspor bytter ut Trezeguet med Taxiarchis Fountas.
    84'
    Frisparket tildelt Trabzonspor er farlig nær Adanas målområde.
    85'
    86'
    86'
    Frispark Adana.
    86'
    87'
    88'
    89'
    90'
    Stiven Mendoza
    Dommer Burak Seker viser Stiven Mendoza (Adana) det gule kortet.
    90'
    Nicolas Pepe
    Trabzonspor angriper i Trabzon. Nicolas Pepe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'
    90'
    Inn: Kerem Sen
    Ut: Enis Bardhi
    Trabzonspor gjør sitt fjerde bytte. Enis Bardhi erstattes av Kerem Sen.
    90'+1
    Burak Seker tildeler Adana en corner. Nani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    Rødt kort til Adana Demirspor
    Jose Rodriguez
    Jose Rodriguez sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Adana må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    90'+4
    Nani
    Nani (Adana) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    90'+5
    Kan Trabzonspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+5
    Paul Onuachu
    Trabzonspor avanserer forover i Trabzon. Paul Onuachu avslutter, men treffer ikke mål.