Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    Jonathan David
    Jonathan David (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Stadium de Toulouse, men klarer ikke å score.
    11'
    Yusuf Yazici
    Sjanse i Toulouse! Yusuf Yazici (LOSC Lille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    Toulouse, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    I Toulouse slår Adam Ounas en corner fra høyre.
    13'
    Målsjanse! Yusuf Yazici (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Toulouse FC på egen banehalvdel.
    14'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    16'
    Spillet på Stadium de Toulouse er stoppet midlertidig fordi Gabriel Gudmundsson ligger nede.
    17'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Gabriel Gudmundsson som kommer tilbake på banen i Toulouse.
    18'
    Adam Ounas
    LOSC Lille angriper i Toulouse. Adam Ounas fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    20'
    Hjørnespark til Lille
    23'
    Adam Ounas (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stadium de Toulouse.
    24'
    24'
    26'
    27'
    Shavy Warren Babicka vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Shavy Warren Babicka er tilbake på banen igjen.
    30'
    LOSC Lille angriper. Jonathan David får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    31'
    En av LOSC Lilles spillere blir avblåst for offside.
    32'
    32'
    Gult kort til Toulouse
    Frank Magri
    Frank Magri (Toulouse FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Toulouse FC.
    34'
    Mathieu Vernice tildeler LOSC Lille en corner. Adam Ounas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    I Toulouse har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Cesar Gelabert
    Sjanse! Toulouse FC avanserer forover, men Cesar Gelabert avslutter utenfor.
    40'
    Mål for Lille!
    Toulouse 0 - 1 Lille
    Mål: Hakon Arnar Haraldsson
    Målgivende: Jonathan David
    Hakon Arnar Haraldsson setter ballen i nettet og LOSC Lille leder nå 0-1. Jonathan David var nest sist på ballen.
    45'
    Hjørnespark til Toulouse
    45'+2
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Yann Gboho
    Ut: Shavy Warren Babicka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toulouse FC. Inn kommer Yann Gboho, mens Shavy Warren Babicka tar plass på benken.
    46'
    Inn: Thijs Dallinga
    Ut: Cesar Gelabert
    Carles Martinez (Toulouse FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Thijs Dallinga erstatter Cesar Gelabert.
    46'
    Ut: Niklas Schmidt
    Carles Martinez gjør dagens tredje bytte i Toulouse, når han tar ut Niklas Schmidt og setter inn Yann Gboho.
    46'
    I Toulouse slår Vincent Sierro en corner fra venstre.
    47'
    Mathieu Vernice tildeler Toulouse FC en corner. Vincent Sierro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Mål for Toulouse!
    Toulouse 1 - 1 Lille
    Mål: Christian Mawissa Elebi
    Målgivende: Frank Magri
    Utligning! Christian Mawissa Elebi setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Frank Magri sto for den målgivende pasningen.
    49'
    51'
    LOSC Lille angriper, men avslutningen til Yusuf Yazici går utenfor.
    52'
    Frispark LOSC Lille.
    53'
    55'
    Thijs Dallinga
    Målsjanse på Stadium de Toulouse! Thijs Dallinga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Vincent Sierro (Toulouse FC) slår en corner fra høyre side på Stadium de Toulouse.
    56'
    56'
    Straffe til Toulouse
    58'
    58'
    Skudd på mål, Toulouse
    58'
    58'
    VAR sjekker om det er straffe til Toulouse
    59'
    Dommeren dømmer straffe til Toulouse
    59'
    Toulouse scorer på straffe!
    Toulouse 2 - 1 Lille
    Mål: Vincent Sierro
    Mål! Vincent Sierro gir Toulouse FC ledelsen 2-1 på Stadium de Toulouse. Målet kom på et straffespark.
    60'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Edon Zhegrova
    Ut: Yusuf Yazici
    Bytte for LOSC Lille. Edon Zhegrova kommer inn for Yusuf Yazici på Stadium de Toulouse.
    63'
    64'
    Toulouse 3 - 1 Lille
    Mål: Thijs Dallinga
    Målgivende: Yann Gboho
    Mål! Thijs Dallinga øker ledelsen til 3-1. Det er en fin assist fra Yann Gboho.
    66'
    Målet til Toulouse sjekkes av VAR
    68'
    Målet til Toulouse blir stående
    69'
    Vincent Sierro
    Dommeren gir Vincent Sierro (Toulouse FC) et gult kort.
    70'
    70'
    Mathieu Vernice tildeler LOSC Lille en corner. Edon Zhegrova sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Inn: Stijn Spierings
    Ut: Cristhian Casseres Jr.
    Toulouse FC bytter ut Cristhian Casseres Jr. med Stijn Spierings. Dette er det fjerde byttet som Carles Martinez gjør i dagens kamp.
    73'
    75'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    77'
    Vincent Sierro (Toulouse FC) løfter inn en corner fra venstre på Stadium de Toulouse.