Toulouse FC fosser fremover, men Maurizio Mariani blåser for offside på Stadium de Toulouse.
    Sjanse til Toulouse FC! Vincent Sierro er nær ved å score, men keeper redder.
    Toulouse FC angriper i Toulouse. Stijn Spierings fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    10'
    Maurizio Mariani tildeler Toulouse FC en corner. Vincent Sierro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Toulouse
    Aron Dønnum
    Dommer Maurizio Mariani gir Aron Dønnum (Toulouse FC) et gult kort.
    15'
    I Toulouse har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Toulouse FC angriper i Toulouse, men blir avblåst for offside.
    19'
    Moussa Diarra (Toulouse FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadium de Toulouse.
    21'
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Kevin Keben Biakolo
    Ut: Moussa Diarra
    Kevin Keben Biakolo (Toulouse FC) erstatter Moussa Diarra som muligens er skadet.
    23'
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Rafa Silva
    Rafa Silva (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Stadium de Toulouse, men klarer ikke å score.
    24'
    Skudd på mål, Toulouse
    27'
    27'
    Mikkel Desler ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    Inn: Waren Hakon Christofer Kamanzi
    Ut: Mikkel Desler
    Carles Martinez (Toulouse FC) tar ut Mikkel Desler som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Waren Hakon Christofer Kamanzi.
    30'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) kommer seg fri på Stadium de Toulouse, men avslutningen går utenfor.
    33'
    I Toulouse slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    36'
    38'
    Vincent Sierro (Toulouse FC) løfter inn en corner fra venstre på Stadium de Toulouse.
    45'
    Toulouse, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Benfica Lisbon avanserer forover i Toulouse. Angel Di Maria avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Antonio Silva
    Antonio Silva (Benfica Lisbon) avanserer forover på Stadium de Toulouse. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    45'+4
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Alvaro Fernandez Carreras
    Ut: Morato
    Benfica Lisbon gjør sitt første bytte. Morato erstattes av Alvaro Fernandez Carreras.
    46'
    Inn: Arthur Cabral
    Ut: Casper Tengstedt
    Bytte for Benfica Lisbon. Arthur Cabral kommer inn for Casper Tengstedt på Stadium de Toulouse.
    46'
    46'
    Sjanse i Toulouse! Vincent Sierro (Toulouse FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Toulouse FC på egen banehalvdel.
    49'
    Vincent Sierro (Toulouse FC) slår en corner fra venstre side på Stadium de Toulouse.
    52'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Stijn Spierings (Toulouse FC) header utenfor.
    55'
    Vincent Sierro (Toulouse FC) slår en corner fra høyre side på Stadium de Toulouse.
    57'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    59'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Toulouse FC.
    59'
    I Toulouse slår Vincent Sierro en corner fra venstre.
    60'
    Rasmus Nicolaisen
    Toulouse FC angriper på Stadium de Toulouse. Rasmus Nicolaisen header utenfor.
    60'
    Frispark Toulouse FC.
    62'
    Thijs Dallinga
    Toulouse FC angriper på Stadium de Toulouse. Thijs Dallinga header ballen i stolpen!
    65'
    Frispark til Toulouse FC på halvdelen til Benfica Lisbon.
    65'
    66'
    66'
    VAR sjekker om det er straffe til Toulouse
    68'
    Ingen straffe til Toulouse
    68'
    Inn: Fredrik Aursnes
    Ut: David Neres
    Roger Schmidt (Benfica Lisbon) gjør sitt tredje bytte for dagen. Fredrik Aursnes erstatter David Neres.
    68'
    69'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra venstre på Stadium de Toulouse.
    72'
    74'
    Gabriel Alonso Suazo Urbina
    Gabriel Alonso Suazo Urbina (Toulouse FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    74'
    75'
    Inn: Shavy Warren Babicka
    Ut: Gabriel Alonso Suazo Urbina
    Toulouse FC bytter ut Gabriel Alonso Suazo Urbina med Shavy Warren Babicka.
    80'
    Inn: Frank Magri
    Ut: Yann Gboho
    Toulouse FC bytter ut Yann Gboho med Frank Magri. Dette er det fjerde byttet som Carles Martinez gjør i dagens kamp.
    80'
    Logan Costa
    Toulouse FC angriper i Toulouse. Logan Costa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    82'
    Waren Hakon Christofer Kamanzi
    Waren Hakon Christofer Kamanzi får gult kort og må stå over en kamp for Toulouse FC!
    83'
    Gult kort til Benfica
    Alexander Bah
    Alexander Bah (Benfica Lisbon) får et gult kort av dommer Maurizio Mariani.
    83'
    Skudd utenfor mål, Benfica
    84'
    Inn: Orkun Kökcü
    Ut: Angel Di Maria
    Roger Schmidt gjør dagens fjerde bytte i Toulouse, når han tar ut Angel Di Maria og setter inn Orkun Kökcü.
    85'
    Maurizio Mariani tildeler Toulouse FC en corner. Vincent Sierro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Shavy Warren Babicka
    Shavy Warren Babicka (Toulouse FC) kommer seg fri på Stadium de Toulouse, men avslutningen går utenfor.
    87'
    90'
    Toulouse FC fosser forover og Vincent Sierro fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.