Ble dekket av Jostein Magnussen

Hei og velkommen til denne livedekningen av kampen mellom Tottenham og Manchester City.
    Det er ventet at Steven Bergwijn får sin debut for London-klubben i ettermiddag etter overgangen fra PSV.
    Fem dager etter overgangen fra PSV starter Bergwijn.
    Sergio Agüero er tilbake i startoppstillingen til Manchester City. Storscoreren med 16 mål i serien, kom inn og avgjorde i forrige kamp mot Sheffield United.
    Slik starter Manchester City (4-3-3): Ederson - Walker, Fernandinho, Otamendi, Zinchenko - De Bryune, Rodri, Gundogan -Mahrez, Agüero, Sterling.
    Tottenham (4-2-3-1): Lloris - Aurier, Alderweireld, Sanchez, Tanganga - Winks, Lo Celso - Bergwijn, Alli, Son - Moura.
    - Vi skal være offensive, prøve å score mål og vinne kampen men uten en ren spiss. Vi går for den kvaliteten vi har tilgjengelig, noe som er raske, kreative spillere, sier Tottenham-manager José Mourinho til Sky Sports.
    Mourinho leder Tottenham i sin 12. kamp i Premier League. London-klubben har tatt seks poeng mer enn under Mauricio Pochettino på like mange kamper.
    Guardiola hilser kjapt på Mourinho nå før kampstart.
    Moura viser frem noen tekniske finesser, men pasningen blir uten adresse.
    2'
    City har mye ball, som forventet. Tottenham ligger kompakt..
    3'
    City presser høyt, tvinger Tottenham til å slå langt.
    5'
    Alli er på vei gjennom og vinkes av for offside. Den tar vi gjerne en reprise på...
    7'
    City får innkast ikke langt fra cornerflagget til Tottenham.
    7'
    De Bruyne gjennom, avslutter med høyrefoten fra spiss vinkel. Treffer ikke ballen spesielt godt, og skuddet går til side for mål.
    9'
    Tottenham får en kontring og tar den, men Son stoppes ute på kanten etter at et innlegg først blir blokkert.
    10'
    Sterling går i gresset inne på 5-meteren til Tottenham. Slår ut med hendene. Dommer vinker spillet videre.
    10'
    Vi gir dommeren rett. Sterling faller for lett.
    11'
    Moura er nær ved å score. Havner i duell med keeperen på 16-meteren. Begge går på ballen. Så får en City-stopper avklart.
    12'
    Gult kort til Manchester City
    Raheem Sterling
    Den er stygg! Sterling stempler Alli langt oppe på leggen. Klarer han å reise seg etter den?
    13'
    Det gule kortet sjekkes av VAR.
    13'
    Blir ikke rødt.
    14'
    Mourinho er ikke fornøyd med den avgjørelsen etter å ha sett reprisen. Holder seg til hodet og viser "brilletegn" til fjerdedommer.
    15'
    Alli er på banen igjen - utrolig nok.
    15'
    Sterling behøver ikke å prøve seg i en eneste duell etter den episoden. Da ryker han!
    16'
    Der er Ederson våkent ute og rydder opp langt utenfor 16-meteren. Solid keeperspill! Det kan man ikke si om duellen med Lucas Moura litt tidligere hvor han nølte.
    18'
    - En kamp uten noen store sjanser så langt, konstaterer TV 2-ekspert Nils Johan Semb.
    20'
    Winks er våken og rydder opp når Agüero er på vei gjennom.
    21'
    Lloris er våkent ute og bokser ballen på et innspill i retning Agüero. City nærmer seg noe her.
    21'
    Nok en gang er Agüero nesten gjennom. Nå er det Sanchez som får en fot på ballen i siste liten.
    22'
    City får en corner.
    22'
    Den corneren fra De Bruyne går over alt og alle.
    23'
    De Bruyne får tid og rom, og kan skyte. Skuddet fra 18 meter går rett på keeper.
    25'
    Agüero får en ny sjanse. Treffer stolpen. Returen er det ingen som plukker opp.
    27'
    Det kan se ut som Lloris får en tå på det skuddet fra Agüero. Bra benparade!
    28'
    Tja, Tottenham skulle være offensive, sa Mourinho. Det har vi ikke sett noe til den første halvtimen. Nå er det City som styrer alt.
    30'
    Og nå klarer ikke Tottenham-spillerne å komme opp i et City-lag som spiller ballen hurtig og med få touch.
    31'
    Agüero har scoret i sine fire siste seriekamper. Bare minner om det.
    32'
    Mahrez prøver seg på et innlegg på bakerste stolpe. Den ballen blir for lang. Ender med utspark fra Lloris.
    33'
    Kyle Walker
    Søknad innvilget! Blir for sen i den taklingen, den tidligere Tottenham-spilleren.
    34'
    Bergwijn med et bra innlegg i retning Alli. Walker får stusset ballen såvidt unna en ventende Alli.
    36'
    Kaos i Tottenham-forsvaret nå. Det ender med at Agüero går i bakken. Vil ha straffe, dommer vinker spillet videre.
    37'
    Nå er det Guardiola som utber en forklaring fra fjerdedommeren.
    38'
    Der kommer straffen!
    39'
    Det tok lang tid.
    39'
    VAR-bildene gir dommeren rett. Det er Aurier som er synder.
    39'
    Mourinho sitter i stolen og ler av avgjørelsen.
    40'
    Gundogan gjør seg klar.
    40'
    LLoris redder straffesparket.
    40'
    Nå koker det!
    40'
    Lloris rasende på Sterling. Mener han prøver å skaffe et nytt straffespark i duellen på returen. Av bildet ser det ut som Lloris har tatt armene til seg.
    41'
    VAR skal i sving igjen.
    41'
    No foul! kommer opp på lystavlen. Hva gjør dommeren da?
    41'
    Da skal vel Sterling ha kort for skuespill? Det må jo være konsekvensen. I så fall skal han ut med to gule.
    42'
    Mourinho har reist seg.
    42'
    Oleksandr Zinchenko
    43'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Toby Alderweireld
    43'
    Dommeren fikk en rundtur med å straffe de mest aktive under klinsjen etter straffesparket. To gule. Sterling slipper unna.
    44'
    Tottenham får en corner. Nå kommer også stopperne opp.
    45'
    Dårlig slått. Avklares i første omgang.
    45'
    Son roter ballen over dødlinjen.
    45'
    Det er lagt til fire minutter.
    45'+1
    TV-bildene viser at Lloris går liiiittt tidlig på det straffesparket til Gundogan. Men det får passere. Redningen er jo strålende i franskmannens venstre hjørne.
    45'+1
    Sterling kommer helt fri på fem meteren. Legger inn til Agüero som avslutter kjapt, men til side for mål. Kjempesjanse!
    45'+4
    Sterling i diskusjon med dommer Mike Dean på vei inn i garderoben.
    Pipekonsert når Sterling har ballen.
    47'
    Det reddes på streken i Tottenham-forsvaret.
    49'
    Det er Agüero som skyter etter at Lloris og Tanganga har gått på samme ball, men Alderweireld er våkent med. Returen havner hos Gundogan. Han skyter over.
    50'
    Hvor mange sjanser trenger City?
    50'
    Tottenham får ikke ta i ballen.
    53'
    Corner til City. De Bruyne skal ta den.
    54'
    Rodri prøver en heading. Ballen går utenfor mål.
    54'
    Tottenham spilles ut, men da Mahrez skal legge inn spiller han ballen bak to City-spillere. Kunne blitt noe.
    58'
    Mahrez er gjennom igjen. Sanchez får avklart til corner.
    60'
    Andre gule kort til Manchester City
    Alexander Zinchenko - Manchester City Der ryker Zinchenko! Får sitt andre gule kort for den fellingen når han stopper Winks som er på vei på en kontring.
    62'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Manchester City
    Mål: Steven Bergwijn
    Det var debuten sin! Bergwijn klinker til når han får den ballen. Tar ballen ned på brystet og skyter tvert med høyrefoten. For et mål!
    63'
    Det var Tottenhams første sjanse...
    64'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Joao Cancelo
    Ut: Sergio Aguero
    65'
    Nå synges det godt på tribunen...
    65'
    Bergwijn har vi ikke sett så mye til ettersom Tottenham-spillerne kun har slått på Son - hele tiden.
    66'
    Giovani Lo Celso
    67'
    Tottenham har ikke slått City i serien på seks kamper.
    68'
    Bergwijn ligger nede. City fortsetter å spille.
    69'
    Bergwijn har krampe. Ederson med en hjelpende hånd.
    69'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Steven Bergwijn
    70'
    Inn: Tanguy Ndombele
    Ut: Dele Alli
    71'
    Tottenham Hotspur 2 - 0 Manchester City
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Tanguy Ndombele
    Så er Son der! Ndombele spiller fri Son. Skuddet går via en City-spiller og i det høyre hjørnet til Ederson. Keeperen er sjanseløs!
    71'
    Inn: Gabriel Jesus
    Ut: Riyad Mahrez
    74'
    Ndombele trengte ikke mange minuttene før han fikk sin assist...
    76'
    Ifølge Opta er det bare Jamie Vardy som har scoret flere mål mot Guardiolas City enn Son. Vardy har seks, Son har fem.
    79'
    Brukbar mulighet for City. De Bruyne rekker nesten det innlegget.
    80'
    En seier her betyr jo at Tottenham bare er fire poeng bak Chelsea, som ligger på 4. plass.
    81'
    ... og City er 22 poeng bak Liverpool.
    82'
    Sterling har trøbbel og må nok ut.
    82'
    De Bruyne kommer fri på kant. Lloris går ned og tar det innlegget.
    83'
    Inn: Eric Dier
    Ut: Lucas Moura
    84'
    Inn: Bernardo Silva
    Ut: Raheem Sterling
    84'
    Ndombele får seg en kraftig smell.
    85'
    Tottenham-bussen var parkert helt frem til City ble redusert til 10 spillere. Nå står bussen der igjen. Seieren skal sikres.
    87'
    Tottenham får innkast noen meter fra Citys cornerflagg.
    88'
    De Bruyne med en frekkis. Prøver å plassere ballen i lengste hjørne. Lloris rekker den såvidt.
    89'
    Det er lagt til fem minutter.
    90'+1
    Nå holder Tottenham på ballen.
    90'+2
    Son får ballen innenfor 16-meteren. Får snudd seg og skyter. Rett på keeper Ederson.