Ble dekket av Jonas Bucher

God påske og velkommen til livedekningen av Tottenham - Luton!
    Dette er Tottenhams ellever (4-2-3-1): Vicario - Pedro Porro, Romero, Dragusin, Udogie - Bissouma, Sarr - Kulusevski, Maddison, Son - Werner.
    Slik stiller Luton (5-2-3): Kaminski - Burke, Mengi, Kabore - Berry, Pelly, Barkley, Doughty - Townsend, Morris, Chong.
    Tottenham, som ligger på en femteplass i Premier League, jakter revansje etter 0-3-tapet for Fulham forrige serierunde.
    Luton har på sin side ikke vunnet siden 30. januar og ligger like over nedrykksstreken. Forrige seier kom på hjemmebane mot Brigthon (4-0).
    Kampen er i gang!
    Tottenham og Kulusevski i angrep, men svensken misser med pasningen.
    2'
    Mål for Luton Town!
    Tottenham Hotspur 0 - 1 Luton Town
    Mål: Tahith Chong
    Målgivende: Ross Barkley
    RYSTER TOTTENHAM! Tahith Chong sender bortefansen til himmels før det er spilt tre minutter! Townsend tar med seg kula fremover på en overgang og får slått inn fra venstre. Der er Barkley, som spiller videre til Chong. Den tidligere Manchester United-spilleren setter inn ledermålet via stolpen! Foto: Reuters
    3'
    For en start på kampen!
    5'
    Tottenham på vei fremover. Werner slår inn og finner Sarr, men midtbanespilleren får ikke headingen på mål.
    6'
    Kaminski ligger nede etter en duell med Kulusevski.
    6'
    Oppe på beina igjen nå, Luton-keeperen.
    7'
    Tottenham i angrep.
    10'
    Townsend klarerer til corner.
    11'
    Dårlig slått, men vertene vinner igjen tidlig. Deretter får Luton ryddet unna.
    11'
    5-meter til Luton.
    13'
    Tottenham triller og triller.
    14'
    Kjempesjanse for Werner! Tyskeren kommer seg fri på venstrekanten etter en pasning fra Kulusevski. Så utfordrer han Kaboré og skyter med venstrefoten. Stryker stolpen! Foto: Reuters
    15'
    Frispark for Luton på Spurs' halvdel.
    16'
    Nesten for Luton! Gjestene står høyt og vinner igjen ballen etter frisparket. Morris når et innlegg fra venstre, men avslutningen blokkeres til corner!
    17'
    Luton-corner.
    17'
    Klareres, og Tottenham kontrer.
    18'
    Kaboré stopper Werner på vei fremover.
    18'
    Har du sett for noen sjanser?! Helt utrolig at det ikke står 1-1! Spurs bryter på Lutons halvdel og Son spilles gjennom. Kapteinen runder keeper før han setter ballen først i venstre stolpe, og deretter høyre stolpe! Så får Sarr muligheten, men skuddet reddes på streken av Luton-stopper Mengi! Foto: Reuters
    19'
    Morten
    Åssen er det mulig at Spurs ikke har scoret enda...😅
    Tottenham triller, Luton presser høyt.
    24'
    Frispark til Luton på egen halvdel.
    26'
    Tottenham kontrer.
    27'
    ... men Son bommer med pasningen. Det lugger for hjemmelaget!
    27'
    Udogie kommer seg til innlegg, men finner ingen medspillere i feltet.
    28'
    Frispark til Maddison etter en duell med Barkley.
    31'
    Gult kort til Luton Town
    Ross Barkley
    31'
    Chong vinner igjen ballen for Luton på egen halvdel før han felles og får frispark.
    33'
    Dragusin slår en fryktelig feilpasning. Snappes opp av Barkley, men midtbanespilleren stoppes.
    35'
    Reece Burke
    36'
    Tottenham-corner.
    38'
    Kort variant før Bissouma slår inn. Innlegget går forbi alt og alle til 5-meter for Luton.
    38'
    Porro spilles fri på høyresiden etter et raskt frispark, men innlegget klareres.
    40'
    Chong felles på vei fremover av Bissouma og får frispark på Spurs' halvdel.
    41'
    Innkast til gjestene høyt i banen.
    43'
    Brukbart forsøk fra Doughty! Luton-backen når et innlegg på bakerste stolpe og dunker til på volley. Blokkeres til corner!
    43'
    44'
    Berry vinner i feltet, men headingen går over mål.
    44'
    Det legges til tre minutter.
    45'
    Nytt Luton-frispark på Spurs' halvdel.
    45'+1
    Bortelaget fyller opp med spillere i feltet.
    45'+2
    Inn fra Doughty, via et Spurs-hode til corner
    45'+2
    Dødballspesialist Doughty tar også denne.
    45'+2
    Heades unna på første stolpe.
    45'+3
    Spurs kontrer.
    45'+3
    Werner finner Son i feltet som får avsluttet på direkten, men skuddet blir blokkert.
    45'+3
    Pause! Luton leder smått utrolig etter en tidlig scoring av Tahith Chong. Tottenham var nære utligning ved flere anledninger, men må gå i garderoben med 0-1 i sekken!
    Kampen er i gang igjen!
    46'
    Ruddock Pelly
    46'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Brennan Johnson
    Ut: Dejan Kulusevski
    46'
    Spillerbytte - Luton Town
    Inn: Daiki Hashioka
    Ut: Reece Burke
    46'
    Pedro Porro sparkes ned av Chong. Soleklart frispark for Tottenham.
    48'
    Fin innleggsposisjon. Porro skal ta det.
    49'
    Townsend klarerer. Innkast høyt i banen for Tottenham.
    49'
    Luton spiller seg fint ut fra forsvarsrekken.
    50'
    Barkley skyter fra distanse. Vicario henger med og redder.
    50'
    Luton Town scorer selvmål!
    Tottenham Hotspur 1 - 1 Luton Town
    Mål: Issa Kabore
    SETTER DEN I EGET MÅL! Innbytter Johnson stormer fremover på høyrekanten og slår inn. Issa Kaboré har Werner i ryggen, og bredsider ballen inn bak egen keeper! Foto: Reuters
    52'
    Selvmålet ble sjekket for en offside, men scoringen står!
    52'
    Nesten for Son! Porro finner kapteinen med et nydelig, lavt innlegg. Son styrer avslutningen fra kort hold på mål, men Kaminski redder!
    56'
    Frispark til Luton og Berry. Udogie er for sent inne i taklingen, men blir selv liggende på gresset.
    58'
    Spurs-backen er oppe på beina igjen.
    59'
    Doughty skal slå inn for Luton.
    59'
    Spurs rydder unna.
    60'
    Mengi feller Son på vei fremover. Frispark til Spurs-kapteinen, men Luton-stopperen slipper unna kortet.
    61'
    Enorm Spurs-sjanse! Glimrende angrep av vertene. Porro, Sarr og Johnson kombinerer fint før sistnevnte slår inn mot Werner. Denne gangen klarerer Kaboré mesterlig like foran mål!
    62'
    Corner til Luton!
    62'
    Inn: Jordan Clark
    Ut: Luke Berry
    63'
    Stor sjanse for Clark og Luton! Clark snapper opp ballen i returrommet og banker til. Vicario må ut i full strekk og redde til ny corner!
    65'
    65'
    Ryddes unna.
    66'
    Frispark til Chong og Luton på egen halvdel.
    66'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Pape Matar Sarr
    67'
    Inn: Rodrigo Bentancur
    Ut: James Maddison
    68'
    Nære på for Tottenham igjen! Innbytter Bentancur slår inn, og Son er centimeter unna å få et rent treff få meter fra mål. Werner når andreballen, men Luton får ryddet unna.
    70'
    Porro er med fremover og avslutter et angrep innenfor 16-meteren med venstrefoten. Går et stykke over mål.
    70'
    Chong ligger nede.
    73'
    Inn: Fred Onyedinma
    Ut: Tahith Chong
    74'
    Den ballen er da inne?! Ny gigantsjanse for Tottenham! Brennan Johnson er millimeter unna å sende vertene i ledelsen! Kaminski redder skuddet fra kort hold, og det ser ut til at ballen er over streken like etterpå. Men nei da! Fortsatt 1-1.
    78'
    Luton i angrep.
    81'
    Barkley prøver seg med en frekkis, men stoppes. Tottenham kontrer.
    81'
    Werner kommer seg til dødlinja og slår inn, men Kaminski redder.
    82'
    Inn: Richarlison
    Ut: Yves Bissouma
    84'
    Luton-corner!
    85'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 2 - 1 Luton Town
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Brennan Johnson
    KAPTEINEN TAR ANSVAR! Son og Werner stormer fremover på en kontring etter Luton-corneren. Sistnevnte finner Johnson i feltet, som legger til rette for Son like bak ham. Spurs-kapteinen bredsider inn ledermålet i sluttminuttene! Foto: Reuters
    86'
    Inn: Pierre Højbjerg
    Ut: Son Heung-min
    87'
    Teden Mengi
    90'
    Det legges til ni (!) minutter.
    90'
    Werner utfordrer på venstrekanten igjen. Får til en slags avslutning, men det ender med en 5-meter.
    90'+2
    Spurs-innkast langt inne på egen halvdel.
    90'+4
    Mengi slurver bort ballen foran egen 16-meter, og Richarlison er på vei gjennom. Midtstopperen gjør opp for seg med en glimrende takling.
    90'+5
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Pierre Højbjerg
    90'+5
    Giovani Lo Celso
    90'+6
    Frispark imot Morris etter en duell med Johnson. Spurs får tiden til å gå.
    90'+6
    Kaboré kommer seg til et fint innlegg på høyrekanten og finner Clark på bakerste, men Lo Celso bryter neste pasning og får klarert.
    90'+8
    Frispark til Richarlison og Tottenham.
    90'+9
    Slutt! Tottenham slet seg til seier etter Lutons sjokkåpning i første omgang. Son ble den store helten for Spurs, som nå er nummer fire på tabellen i Premier League!