Aurier svinger ballen inn fra høyre. Via en Everton-rygg og ut til corner.
    Jagielka stanger unna.
    6'
    Bolasie prøver å dra av tre hvitkledde, men stoppes kontant. Tottenham kontrer.
    7'
    Sanchez og Tosun i duell. Sistnevnte meier ned Tottenham-stopperen i hjemmelagets boks. Frispark.
    8'
    Ingen store muligheter å rapportere om i åpningen av oppgjøret.
    9'
    Holgate og Alli i løpsduell. Kjempejobb av den unge Everton-stopperen, som hindrer en potensiell kjempesjanse for hjemmelaget.
    11'
    Fine Tottenham-kombinasjoner. Ender med ball ute til høyre hos Aurier, som slår inn. Svakt legg, og det klareres i Everton-boksen.
    12'
    Kane får ball i boks og chipper inn på bakerste. Der er det ingen hvitkledde, og ballen går ut til kast.
    13'
    Alli går i bakken i duell med Gana. Spurs-frispark på 18 meter, ute til venstre.
    14'
    Oj, oj, oj! Eriksen slår frisparket knallhardt inn. Son dukker opp på åtte meter og får stusset ballen, men den går like over. Stor mulighet!
    15'
    Så kommer gjestene, for første gang i oppgjøret. Langt spark som ender hos Rooney. Han banker skuddforsøket fra 20 meter et par små meter utenfor.
    16'
    Dembele river og sliter i Rooney. Frispark.
    17'
    Angrepsfireren til Tottenham har ikke vært voldsomt involvert i åpningen. Få touch.
    18'
    Tosun drar lekkert av Sanchez, som må ty til ulovlige midler for å stoppe tyrkeren. Frispark i fin posisjon for gjestene.
    19'
    Bra slått av Sigurdsson, men det blir klarert.
    20'
    Ender i ny corner.
    21'
    Rooney stanger gjestene i ledelsen, men vinkes av for offside. Korrekt sådan.
    22'
    Kane tupper fra 20 meter. Frekt forsøk, men det reddes greit av Pickford.
    23'
    Kane igjen. Denne gang med venstra. Rett på Pickford.
    24'
    Kane får ball feilvendt på 17 meter, vender opp og får skutt. Er heit nå, men klarer ikke overliste en god Pickford i Everton-buret.
    25'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Everton
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Serge Aurier
    Son pirker inn 1-0 fra kloss hold! Vanvittig angrep fra hjemmelaget. En strøken tversover fra Eriksen til Aurier gjør at høyrebacken er helt åpen på 12 meter. Han skyter, men det blir som et innlegg. På tre meter pirker Son inn 1-0!
    26'
    Jaja, hva nå, Sam A?
    28'
    Tottenham fortsetter å kjøre på. Vertonghen prøver seg fra 30 meter, rett i blokka.
    29'
    Rooney legges i bakken av Dembele. Ligger og vrir seg i smerte, Rooney.
    30'
    Slås inn mot Tosun i boks fra Kenny. Headingen går langt over.
    32'
    Rooney oppe igjen. Godt å se.
    31'
    Tottenham triller og triller nå. Har god kontroll.
    34'
    Stygg etterslenger fra Kane på Holgate. Soleklart frispark, selv om Kane er uenig.
    35'
    Mye halvveis fra Everton nå.
    33'
    Eriksen slår hardt inn foran. Pickford er våkent ute og plukker.
    36'
    Tosun har ikke akkurat hatt et fyrverkei av en omgang. Fått til svært lite.
    37'
    Bolasie går i bakrom. Vinkes av.
    38'
    Davies kommer seg rundt på venstre. Får slått inn, det blir blokkert. Corner.
    41'
    Rooney klarerer.
    42'
    Kane prøver å finne Eriksen i bakrom. Horribel pasning som til slutt ender hos Jagielka og Everton.
    43'
    Ganske hendelsesfattig for øyeblikket.
    44'
    Gult kort til Everton
    Phil Jagielka
    Setter en sperre og sparker ned Alli. Gult.
    45'
    45'+2
    46'
    Vi er i gang med de siste 45!
    46'
    Tottenham Hotspur 2 - 0 Everton
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Son Heung-min
    Trollmannen Harry tryller inn 2-0! Bare å ta av seg hatten og alt man har for det forarbeidet til Son. Vender lekkert av en alt-for-hissig Kenny, før han skyter fra 16 meter. Sleiver og finner Kane på tre meter, som pirker inn 2-0!
    47'
    Byttefri pause.
    48'
    Litt av et slag i trynet for Everton. Skapte ikke all verden i 1.omgang heller.
    51'
    Alli brenner en kjempesjanse! Son og Alli kombinerer lekkert. Son spilles gjennom Alli, som kommer alene med Pickford. Under press setter han ballen i nettveggen!
    53'
    Tottenham kontrer, og Kane fyrer fra 20 meter. Ekkel sprett foran Pickford, men målvakten redder fint.
    55'
    Lennon står klar for gjestene.
    56'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Aaron Lennon
    Ut: Yannick Bolasie
    Får bra med jubel når han kommer inn, Lennon. Respekt!
    57'
    Stolpetreff! Lekkert gjort av Son, som går og går, før han banker til med venstrefoten. Fin curl på skuddet, men det treffer stolpen!
    58'
    Tottenham Hotspur 3 - 0 Everton
    Målgivende: Eric Dier
    Mister dukk-opp setter inn 3-0! Er rimelig usynlig, men Harry Kane dukker opp når han må! Det skytes inn i boks, og fra fire-fem meter får Kane flikket ballen over Pickford og i mål!
    59'
    Kane er nå Tottenhams mestscorende i PL-sammenheng! Går forbi Teddy Sheringham.
    61'
    Inn: Dominic Calvert-Lewin
    Ut: Cenk Tosun
    Ikke akkurat en kjempekamp av Tosun her i dag. Inn med Calvert-Lewin.
    63'
    Stanges unna.
    65'
    Tottenham triller og har stålkontroll på oppgjøret nå.
    67'
    Eriksen prøver å stikke gjennom Kane, men pasningen er noe svak. Offside.
    68'
    Tottenham-frispark ved cornerflagget...
    69'
    ...Pickford kommer ut og bokser.
    70'
    Tottenham triller og triller. Stålkontroll nå...
    73'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Victor Wanyama
    Ut: Eric Dier
    74'
    Wayne Rooney
    Løpes opp av Vertonghen og svare med å felle stopperen bakfra. Ufint av Rooney, som får se det gule kortet.
    75'
    Enorm dobbeltsjanse for Spurs! Son drar seg inn fra kanten og fyrer av mot mål fra syv meter. Keeper gir retur, men Alli avslutter rett på Pickford igjen. Der burde det stått 4-0.
    77'
    Son på farten igjen. Drar seg utover denne gangen, men avslutningen fra spiss vinkel blokkeres til corner.
    80'
    Pickford får kontroll på ballen, tross litt såpe på hanskene.
    81'
    Tottenham Hotspur 4 - 0 Everton
    Mål: Christian Eriksen
    Målgivende: Dele Alli
    For et spill! Fire pasninger - alle på én berøring - leder opp til målet. Eriksen får ballen på rundt 13-14 meter og prikkskyter ballen i nota. Også det på én touch. Det der blir en kandidat til årets mål.