Det er midlertidig stopp i spillet, mens Micky Van de Ven (Tottenham Hotspur FC) vrir seg av smerte i gresset.
    Frispark i en god posisjon for Crystal Palace FC!
    Tottenham Hotspur FC slipper å klare seg uten Micky Van de Ven som kommer tilbake på banen i London.
    15'
    John Brooks signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    17'
    Timo Werner
    Sjanse til Tottenham Hotspur FC! Timo Werner er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    En av Crystal Palace FCs spillere blir avblåst for offside på Tottenham Hotspur Stadium.
    21'
    John Brooks signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    21'
    Kan Tottenham Hotspur FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    25'
    James Maddison (Tottenham Hotspur FC) løfter inn en corner fra høyre på Tottenham Hotspur Stadium.
    26'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    29'
    En av Crystal Palace FCs spillere blir avblåst for offside.
    30'
    Tottenham Hotspur FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Skudd på mål, Crystal Palace
    30'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    John Brooks signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    31'
    33'
    James Maddison (Tottenham Hotspur FC) slår en corner fra høyre side på Tottenham Hotspur Stadium.
    35'
    36'
    37'
    En av Tottenham Hotspur FCs spillere går i offside.
    37'
    John Brooks tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    41'
    Jordan Ayew (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra høyre på Tottenham Hotspur Stadium.
    42'
    Spillet på Tottenham Hotspur Stadium er stoppet midlertidig fordi James Maddison ligger nede.
    43'
    James Maddison er på beina igjen og fortsetter kampen på Tottenham Hotspur Stadium.
    45'
    Tottenham Hotspur FC angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    Crystal Palace FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    45'+2
    47'
    John Brooks tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. Dejan Kulusevski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Frispark til Tottenham Hotspur FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    49'
    Gult kort til Crystal Palace
    Jefferson Lerma
    Dommer John Brooks gir Jefferson Lerma (Crystal Palace FC) et gult kort.
    50'
    I London slår James Maddison en corner fra venstre.
    53'
    Son Heung-min
    Målsjanse til Tottenham Hotspur FC! Son Heung-min treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    56'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Rodrigo Bentancur
    Dommer John Brooks viser Rodrigo Bentancur (Tottenham Hotspur FC) det gule kortet.
    57'
    Frisparket tildelt Crystal Palace FC er farlig nær Tottenham Hotspur FCs målområde.
    57'
    Mål for Crystal Palace!
    Tottenham Hotspur 0 - 1 Crystal Palace
    Mål: Eberechi Eze
    Mål! Crystal Palace FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Eberechi Eze på Tottenham Hotspur Stadium.
    59'
    Timo Werner
    Tottenham Hotspur FC angriper. Timo Werner får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    James Maddison (Tottenham Hotspur FC) slår en corner fra venstre side på Tottenham Hotspur Stadium.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Brennan Johnson
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Tottenham Hotspur FC bytter ut Rodrigo Bentancur med Brennan Johnson.
    63'
    Micky Van de Ven ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Tottenham Hotspur FC slipper å klare seg uten Micky Van de Ven som kommer tilbake på banen igjen.
    64'
    Skudd utenfor mål, Tottenham Hotspur
    65'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Matheus Franca
    Ut: Eberechi Eze
    Crystal Palace FC bytter ut Eberechi Eze med Matheus Franca. Dette er det første byttet som Oliver Glasner gjør i dagens kamp.
    66'
    John Brooks tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Skudd på mål, Tottenham Hotspur
    68'
    68'
    69'
    Inn: Odsonne Edouard
    Ut: Jordan Ayew
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Crystal Palace FC. Inn kommer Odsonne Edouard, mens Jordan Ayew tar plass på benken.
    71'
    Inn: Will Hughes
    Ut: Adam Wharton
    Adam Wharton (Crystal Palace FC) erstattes av Will Hughes.
    71'
    Crystal Palace FC angriper, men John Brooks blåser for offside.
    71'
    Crystal Palace FC angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    72'
    74'
    Tottenham Hotspur FC avanserer forover i London. Son Heung-min avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Sam Johnstone
    Sam Johnstone (Crystal Palace FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    76'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 1 Crystal Palace
    Mål: Timo Werner
    Målgivende: Brennan Johnson
    Mål! hjemmelag utligner ved Timo Werner. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Brennan Johnson før målet.
    77'
    80'
    Tottenham Hotspur 2 - 1 Crystal Palace
    Mål: Cristian Romero
    Målgivende: James Maddison
    Mål! Cristian Romero gir Tottenham Hotspur FC ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra James Maddison.
    80'
    Inn: Pierre Højbjerg
    Ut: James Maddison
    Ange Postecoglou (Tottenham Hotspur FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pierre Højbjerg erstatter James Maddison.
    82'
    Inn: Pape Matar Sarr
    Ut: Timo Werner
    Tottenham Hotspur FC gjør sitt andre bytte. Timo Werner erstattes av Pape Matar Sarr.
    82'
    Tottenham Hotspur 3 - 1 Crystal Palace
    Mål: Son Heung-min
    Son Heung-min setter ballen i mål og øker Tottenham Hotspur FCs ledelse til 3-1 i London. Brennan Johnson sto for den målgivende pasningen.