0-1
3 409
2 124

Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Hei og velkommen til livedekningen av kampen mellom Tottenham og Chelsea. Det er semifinale i ligacupen, og dette er den andre kampen mellom lagene. Chelsea vant 2-0 i den første.
    Tottenham (3-4-3): Gollini - Tanganga, Sánchez, Davies - Royal, Højbjerg, Winks, Doherty - Moura, Kane, Lo Celso.
    Chelsea (4-3-3): Kepa - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, Sarr - Kovacic, Jorginho, Mount - Werner, Lukaku, Hudson-Odoi.
    Tottenham må klare seg uten Son i dag. Inn kommer Lo Celso.
    Chelsea starter med ballen.
    1'
    Bortelaget holder på ballen innledningsvis.
    1'
    Sarr slår inn fra venstre, men rett i Tanganga, som får ballen ut til kast.
    3'
    Chelsea med full kontroll her i starten.
    3'
    Tottenham kommer frem og Kane slår blindt inn fra høyre. Rett i blokka.
    6'
    Lo Celso går i bakken og Tottenham får et frispark i meget god posisjon, rundt 20 meter fra mål.
    6'
    Det er Christensen som går til litt for hardt i ryggen på Lo Celso.
    7'
    Kane står ved ballen og skal nok gå for skudd her.
    7'
    Skuddet går rett i muren.
    7'
    Tottenham holder i ballen en stund. Doherty prøver å komme seg rundt Lukaku og roper på corner, men blir ikke hørt.
    8'
    Lang ball opp mot Lukaku. Sánchez header ballen ned i beina til Werner. Tyskeren ser at Gollini i Tottenham-målet er langt ute og går for en lobb. Godt tenkt av Werner, men det blir upresist og til side for mål.
    9'
    Nesten for Chelsea! Nydelig ball i bakrom og Lukaku klarer å rive seg vekk fra Davies. Spissen får skutt fra ti meter, men Gollini redder nydelig. Returen går ut til Sánchez, som nesten snubler ballen i eget mål, men han slipper med skrekken. Corner.
    11'
    Tottenham får headet unna.
    12'
    Publikum roper på gult kort etter at Kovacic kommer altfor sent inn i en duell med Lo Celso. Kunne helt klart ha vært et gult kort, men Chelsea-spilleren slipper unna.
    13'
    Moura går fra egen banehalvdel og frem til en brukbar skuddposisjon. Skuddet fra 25 meter er imidlertid svakt. Lompe som går til side for mål.
    13'
    Bra Chelsea-spill igjen. Werner kommer seg rundt på kanten og slår ut igjen i feltet. Hudson-Odoi treffer ikke med avslutningen, men ballen triller videre til Sarr. Skuddet hans går via Lo Celso og ut til corner.
    16'
    Heades unna av Kane.
    16'
    Werner kommer seg til skudd inne i boksen. Via et Tottenham-bein og ut til hjørnespark.
    17'
    Mål for Chelsea!
    Tottenham Hotspur 0 - 1 Chelsea
    Mål: Antonio Rüdiger
    Målgivende: Mason Mount
    Chelsea tar ledelsen! Gollini bommer i feltet og det utnytter Rüdiger, som header ballen i mål - via tverrliggeren.
    18'
    Rüdiger scorer vel faktisk med bakhodet. Han ser at Gollini kommer ut, men keeperen kommer ikke ut tidsnok og dermed kommer ballen frem til Chelsea-spilleren.
    19'
    Tottenham får et hjørnespark, men de klarer ikke å skape noe ut av det.
    22'
    Hudson-Odoi drar seg inn i banen og skyter fra 20 meter. Han prøver å skru ballen ned i det lengste hjørnet, men Gollini er raskt nede og får slått ut til corner.
    23'
    Højbjerg klarerer ballen ut av feltet.
    24'
    Hudson-Odoi og Werner prøver seg med en vegg inne i feltet, men det blir litt for lite rom til slutt og Tottenham får tak i ballen.
    25'
    Lang ball opp mot Werner. Han kommer seg foran Tanganga, og så blir han revet ned av samme mann. Frispark i god innleggsposisjon ute på kanten.
    26'
    Frisparket svinges inn i boksen av Mount, men rett på hodet til Moura, som får headet unna.
    27'
    Ny corner til Chelsea.
    29'
    Blir ikke noe farlig ut av den denne gangen.
    30'
    Nesten for Tottenham! Højbjerg skyter fra 20 meter, via en Chelsea-spiller og like utenfor!
    32'
    Ny stor mulighet på hjørnesparket. Sánchez stusser ballen videre og bak i feltet har Kane løpt seg fri. Han er akkurat for sent ute og når ikke frem til ballen som sklir utenfor stolpen.
    32'
    Werner slår inn i feltet til Lukaku. Spissen er først på ballen, men treffer ikke helt med headingen og ballen går utenfor mål.
    35'
    Plutselig får Emerson Royal store rom ute på kanten. Han kommer seg inn foran Hudson-Odoi, men Chelsea-spilleren presser ham godt og gjør at Emerson går for et skudd fra halvdårlig vinkel. Ganske midt på treet-treff og enkelt inn til Kepa.
    37'
    Lo Celso spiller raskt gjennom til Kane, men spissen løpes opp av Rüdiger.
    39'
    Højbjerg går i bakken og det pekes på straffemerket. Taklingen starter godt utenfor feltet, men Højbjerg går i bakken inne i 16-meteren.
    40'
    Det sjekkes av VAR nå.
    41'
    Det er helt i grenseland dette. Det er kontakt utenfor og litt kontakt inne i feltet.
    42'
    Det blir ikke straffe!
    43'
    Istedenfor blir det frispark like, like utenfor streken.
    43'
    Lo Celso og Højbjerg står ved ballen. Godt hold for Lo Celso dette, skulle man tro.
    44'
    Lo Celso prøver å få den over muren og opp i nærmeste hjørne. Rüdiger går høyt i muren og header ut til corner.
    44'
    Chelsea får ballen unna og kan kontre. Men Werner finner ingen lagkamerater.
    45'
    Davies skyter fra 30 meter. Et lite stykke til side for mål.
    45'+1
    Det er lagt til tre minutter.
    45'+1
    Det er pause i London. Chelsea leder 1-0 og dermed 3-0 sammenlagt. Dermed må Tottenham score tre mål i den andre omgangen om det skal bli ekstraomganger (og samtidig holde nullen).
    Da har vi startet på den andre omgangen.
    46'
    Lukaku prøver å komme seg rundt ute på kanten, men stanses av Emerson Royal.
    46'
    Chelsea får omgangens første hjørnespark.
    48'
    Rüdiger vinner duellen inne i feltet, men headingen går over mål.
    48'
    Treffer vel faktisk skulderen, ikke hodet.
    49'
    Frispark i fin innleggsposisjon for Chelsea.
    53'
    Mount skrur ballen inn. Inne i feltet går ballen til værs etter den første duellen, før Rüdiger går litt for hardt til i duellen om andreballen og det blir frispark til Tottenham.
    53'
    Store rom for Tottenham, men pasningen gjennom fra Winks mot Kane er svak. Dårlig utnyttet mulighet.
    53'
    Sarr slår inn fra venstresiden, men innlegget er svakt og går bak mål.
    54'
    Straffe til Tottenham! Kane drar seg lekkert fri på midten og har to lagkamerater med seg. Han spiller gjennom mot Moura, som går i bakken.
    56'
    Det sjekkes av VAR. Moura er vel ikke på ballen før Kepa kommer og ut og får foten på ballen. Han tar Moura i ettertid.
    57'
    Og det konkluderes med at det ikke blir straffe!
    57'
    Corner til Tottenham.
    59'
    Heades unna av Christensen.
    59'
    Emerson Royal skaffer en ny corner.
    59'
    Kepa kommer og ut og får slått ballen bakover i feltet. Tottenham holder på ballen.
    59'
    God redning fra Kepa! Det er Emerson som får avsluttet inne i boksen, men Chelsea-keeperen reagerer raskt og får slått ballen unna.
    60'
    Emerson kommer seg rundt på kanten og slår inn. Over alle.
    61'
    Højbjerg roper på strafe inne i feltet, men spillet vinkes videre.
    61'
    Annullert scoring for Tottenham! Højbjerg vinner ballen høyt oppe i banen. Moura får spilt videre til Kane, men spissen er så vidt offside ettersom Kepa er langt ute. Det er den dagen i dag for Tottenham.
    65'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Ryan Sessegnon
    Ut: Matt Doherty
    66'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Thiago Silva
    Ut: Andreas Christensen
    66'
    Inn: Marcos Alonso
    Ut: Timo Werner
    66'
    Inn: Hakim Ziyech
    Ut: Mason Mount
    66'
    Inn: Bryan Salvatierra
    Ut: Giovani Lo Celso
    71'
    Kampen har roet seg litt etter stormløpet til Tottenham tidlig i omgangen.
    71'
    Kane blir nesten spilt fri av Højbjerg, men pasningen fra dansken blir litt for veik.
    76'
    Inn: N'Golo Kante
    Ut: Mateo Kovacic
    77'
    Tottenham har ikke gitt seg helt, men de trenger en scoring raskt om de skal ha noe håp.
    79'
    Winks skyter fra 30 meter. Høyt over.
    79'
    Jorginho får ballen ute i returrom etter et frispark. Høyt over.
    81'
    Inn: Oliver Skipp
    Ut: Harry Winks
    81'
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: Jorginho
    82'
    Nå er det et eller annet som har skjedd.
    86'
    Kampen er stoppet for øyeblikket. Vi ser både spillere og folk på tribunen vifte oppover på tribunen.
    87'
    BBC skriver at det virker til å være et medisinsk problem. Vi har sett flere hendelser denne sesongen av kamper som har blitt stoppet på grunn av tilskuere som har fått medisinsk nødbehandling på tribunen.
    89'
    Tottenham bekrefter at kampen for øyeblikket er stanset på grunn av et medisinsk nødstilfelle.
    90'+1
    Kampen er i gang igjen.
    90'+2
    Det er lagt til seks minutter.
    90'+2
    Kampen i ferd med å ebbe ut.
    90'+7
    Tottenham får et kast helt oppe ved hjørneflagget.
    90'+8
    Og skaffer seg en corner nå.
    90'+8
    Nesten for Tottenham! Det er Sessegnon som er nær, men en kjemperedning fra Kepa på skuddet fra seks meter.
    90'+8
    Chelsea er klare for finalen i ligacupen. Tottenham har litt marginer imot seg i dag med tre VAR-situasjoner som gikk mot dem, men alle situasjonen så også ut til å være riktig håndtert av VAR. Dermed ble det null mål på 180 minutter, men Chelsea scorer tre og skal spille finale.