Tottenham (4-2-3-1): Lloris, Aurier, Foyth, Alderweireld, Davies, Dier, Sissoko, Eriksen, Alli, Son, Kane.
    Chelsea (4-3-3): Arrizabalaga, Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Willian, Morata, Hazard.
    Spillerne er på banen og klare. Avspark er like rundt hjørnet.
    Son rett i angrep og skaffer hjemmelaget er hjørnespark.
    Kort variant som slås inn på første. Willian klarerer til nok en corner.
    1'
    Dier vinner duellen i feltet, men stanger ballen høyt over under press.
    2'
    Aurier slår inn i boksen og der vinner Kane. Men hodestøtet går via en Chelsea-spiller og ballen mister mye fart.
    4'
    David Luiz lager frispark på høyrekanten i duell med Kane.
    8'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Chelsea
    Mål: Dele Alli
    Målgivende: Christian Eriksen
    Tottenham tar ledelsen i London-oppgjøret! Eriksen svinger frisparket perfekt mot første stolpe. Der vinner Alli duellen i feltet og headingen kommer så fort på Kepa at han ikke får opp hanskene fort nok.
    8'
    Alli har scoret seks mål på de fem siste oppgjørene mot Chelsea.
    9'
    Son brenner en kjempesjanse! Spiller vegg med Eriksen, som vipper ballen over Chelsea-forsvaret. Sørkoreaneren brenner til på første berøring igjen, men ballen fyker like over krysset.
    10'
    Sarri ser mildt sagt bekymret ut på sidelinjen. Ser ikke ut som Chelsea har satt på vinterdekk, selv om det er speilholke på veien.
    12'
    Nok en kjempemulighet for Son! Kommer alene med Kepa, men det er veldig skrått hold mot mål. Avslutningen reddes av bena til spanjolen.
    13'
    Tottenham Hotspur 2 - 0 Chelsea
    Mål: Harry Kane
    Tottenham fortsetter å kverne Chelsea i fillebiter i åpningen her. Fyrer av et langskudd fra 17 meter som går i mål ved nærmeste stolpe. David Luiz kan kaste seg i veien for skuddet, men velger å snu rumpa til. Det gjør også at Kepa blir helt utspilt, i det han ikke ser utgangen av skuddet.
    16'
    Å "snu ræva til" i avgjørende situasjoner var/er én av tingene som gjorde Kjetil Rekdal forbannet som fotballtrener. Hadde nok ikke likt innsatsen til David Luiz der.
    18'
    Frispark til Kane på venstresiden av boksen.
    19'
    Gult kort til Chelsea
    Antonio Rüdiger
    Får også det gule kortet for taklingen.
    19'
    Roter bort frispakrmuligheten med en kort og dårlig variant.
    20'
    David Luiz ligger nede etter å ha kollidert med Alli.
    23'
    Brassen er på bena igjen.
    25'
    Det som ser ut som en meget kvalifisert sjanse til Morata, ender med å bli avblåst for en soleklar offside. Hugo Lloris reddet imidlertid skuddet fra kloss hold før det ble vinket.
    28'
    Ny offside mot Morata. Sløvt av spanjolen, som ser hele offsidelinjen.
    29'
    Kane skyter i blokka og ut til corner.
    29'
    For en mulighet til 3-0! Kepa redder det første forsøket, men Foyth forsøker seg med et skorpionspark - like utenfor. Tror nok ikke at stopperen trodde at den avslutningen skulle bli så god.
    30'
    Frispark mot Luiz i duell med Kane. Rev i stykker trøyen i samme slengen. Men sant skal sies, så var det mye holding fra begge lag i den situasjonen, men dommeren blåser forsvarende lags vei i 9 av 10 slike tilfeller.
    35'
    Harry Kanes 2-0-scoring var hans 25. totalt i London-oppgjør. Kun Teddy Sheringham har flere med sine 32, ifølge Opta.
    37'
    Alvaro Morata har gått flere ganger i offside denne sesongen enn Bournemouth. Smått utrolig.
    41'
    Willian skyter mot mål, men ballen treffer ryggen til Kanté. Oppsummerer på en måte de første 45 minuttene her på Wembley sett med blå briller (eventuelt gule bortebriller).
    44'
    To minutter legges til før pause.
    45'+1
    Kjemperedning fra Kepa! Son klemmer til på volley fra fem meter, men den spanske målvakten tryller frem en meget sterk redning. Kepa-redning (unnskyld ordspillet).
    45'+3
    Eden Hazard
    Litt sen i en hodeduell og trekker seg ikke. Småkynisk og da havner han i dommerens bok.
    45'+3
    Ingen bytter i pausen.
    48'
    Morata avvinkes for en ny offside.
    49'
    Stor, stor sjanse for Chelsea, som ser friskere ut nå. Et innlegg spretter fritt i boksen, og Willian får avsluttet, men ballen blokkeres ut til corner.
    53'
    Lloris fister ballen ut av boksen.
    54'
    Tottenham Hotspur 3 - 0 Chelsea
    Mål: Son Heung-min
    MAGISK! På det fjerde skal det skje! Etter å ha misset tre feite i første omgang, tryller han ikk sesongen første mål på nydelig vis! Mottar ballen på midtstreken, parkerer Jorginho langs kanten, lurer David Luiz helt ut i pølsekiosken før han avsluttet sikkert i lengste stolpe.
    54'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Pedro
    Ut: Alvaro Morata
    59'
    Inn: Ross Barkley
    Ut: Mateo Kovacic
    60'
    Jorginho holder igjen Alli og klarer akkurat å berherske seg fra å fike til engelskmannen. Slipper unna med kun frispark der.
    60'
    Kane brenner en utrolig sjanse! Sissoko finner Kane på fem meter, men ryggsekken blir for tung og ballen sendes over mål. Der skal 4-0 være et faktum.
    68'
    Nesten fra Alli! Kane kombinerer med landsmannen, som er svært nær å skru ballen opp i vinkelen til 4-0.
    71'
    Jorginho
    Kakker Alli på hælen, og dommeren viser frem det gule kortet.
    73'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Son Heung-min
    78'
    Inn: Olivier Giroud
    Ut: Willian
    78'
    Hazard blir taklet bakfra og blir liggende nede. Gikk ut over ankelen der. Fra vondt til verre for Chelsea.
    80'
    Kane med et godt skudd fra 16 meter, men Kepa redder fint igjen. Spanjolen har vært god for Chelsea, hvis man ser bort fra de tre baklengsmålene. Alle tre kan uansett ikke klandres keeper.
    84'
    Mål for Chelsea!
    Tottenham Hotspur 3 - 1 Chelsea
    Mål: Olivier Giroud
    Målgivende: Cesar Azpilicueta
    Trøstemål? Eller starten på et episk comeback? Innlegget fra Azpilicueta er strøkent og Giroud stanger ballen vakkert forbi Lloris. Plutselig ble de siste fem minuttene interessante.