Hei og velkommen til denne livedekningen av Tottenham mot Brentford i ligacupen.
    Tottenham (4-3-3): Lloris - Aurier, Sanchez, Dier, Reguilon - Hojbjerg, Sissoko, Ndombele - Lucas, Son, Kane
    Brentford (4-3-3): Raya - Dalsgaard, Pinnock, Sørensen, Henry - Dasilva, Janelt, Jensen - Mbeumo, Canós, Toney
    José Mourinho tar ikke lett på ligacupen og sender utpå et svært sterkt mannskap mot Brentford. Son Heung-min og Harry Kane har begge vært i forrykende form denne sesongen, og starter begge i kveld.
    Forrige gang Tottenham møtte Brentford, scoret Øyvind Leonhardsen for Spurs. Det var i september 2000.
    Brentford er ubeseiret i Championship på de siste 15 kampene. De ligger på 4.-plass i ligaen, seks poeng bak Norwich på toppen av Championship.
    Tottenham som tar kontrollen over ballen fra start av. Brentford legger seg litt bakpå og avventer.
    2'
    Regullions innlegg blokkeres til corner.
    2'
    Brentford får nikket corneren unna.
    3'
    Brentford får slått inn i boksen, men hjemmelaget har god kontroll og får rensket unna.
    4'
    Gjestene holder på å kløne det til med en svak klarering, men slipper med skrekken.
    5'
    Dasilva med et fint løp fremover. Stoppes til slitt, like innenfor 16-meteren.
    5'
    Brentford slo Tottenham forrige gang i 1948. De syv siste kampene mellom lagene på Tottenhams hjemmebane har endte med seier til de liljehvite.
    7'
    Kane prøver en tunnel i 16-meteren, men klarer ikke å komme seg til skuddhold.
    8'
    Brentford står høyt og presser. Er gode til å vinne tilbake ballen, og henger godt med så langt.
    10'
    En finaleplass i ligacupen står på spill i kveld. Vinneren møter enten Manchester United eller Manchester City i finalen. De to møtes onsdag kveld.
    12'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Brentford
    Mål: Moussa Sissoko
    Målgivende: Sergio Reguilon
    MÅÅÅL! Presist og godt innlegg fra Reguilon, men Sissoko får stå fryktelig alene i feltet. Headingen fra franskmannen er uansett god. Styrer den vakkert i hjørnet.
    12'
    Gult kort til Brentford
    Sergi Canos
    14'
    Son avslutter et fint Spurs-angrep. Moura leverer ballen til sørkoreaneren, som forsøker å skru den i hjørnet. Keeper henger med.
    15'
    Kan Brentford slå tilbake etter dette? En drømmestart for Tottenham, som har en fot i finalen.
    18'
    Son forsøker å rykke seg fri inn i 16-meteren, men stoppes.
    18'
    Ndombele ligger nede på gresset med en skade.
    18'
    Vitaly Janelt
    Janelt som ga franskmannen en kakk på hælen.
    19'
    Brentford sliter med å skape sjanser så langt. Tottenham lever svært komfortabelt på eget gress.
    22'
    Frispark til gjestene. Kan svinges inn i feltet.
    23'
    Frisparket blir litt for høyt. Utspark fra Lloris neste på programmet.
    23'
    Corner til Brentford.
    25'
    Lloris fanger og banker langt mot Son. Brentford overtar kontrollen igjen.
    26'
    Reguilon med et nytt innlegg, men denne gangen når ikke ballen frem.
    29'
    Lite action i London for øyeblikket. Tottenham har god kontroll.
    32'
    Brentford forsøker å skape noe offensivt, og kommer til slutt til en heading. Blir ikke mye kraft i den og Lloris fanger greit.
    35'
    Brentford presser og får slått inn i boksen. Bommer på headingen, men Dasilva får testet skuddfoten. Lykkes ikke.
    38'
    Hjørnespark til Tottenham Hotspur
    39'
    Moura kommer på corneren og får styrt den mot lengste hjørne! En svært god redning forhindre 2-0.
    40'
    Corneren er visst sist innom en Brentford-spiller. Kunne blitt et selvmål.
    41'
    Reguilon vinner et frispark på egen halvdel. Tikker sakte, men sikkert mot pause her.
    43'
    Brentford har ikke klart å skape mye trøbbel for Tottenham denne omgangen. Det står bare 1-0 og en god andreomgang kan forandre mye for kveldens underdog.
    45'
    Hva kan Brentford finne på denne omgangen? Åpner med et skudd fra distanse som blir blokkert.
    47'
    Det er en finaleplass som står på spill for lagene her. Tottenham har allerede en fot i finalen, hvor enten Manchester United eller Manchester City venter.
    47'
    Canos i trøbbel etter en duell. Har gult fra før, men slipper unna etter taklingen på Moura.
    48'
    Det blir uansett frispark til Moura og Tottenham.
    48'
    Stor Brentford-sjanse! Kommer seg rundt på kanten og inn i boksen. Legger inn til Toney som avslutter, men Aurier blokkerer mesterlig. Kveldens største for gjestene.
    50'
    Og der smeller det fra Aurier i motsatt ende av banen. Er litt heldig når han kommer seg gjennom alene med keeper. Vinkelen en spiss, men backen fyrer løs. Over.
    51'
    Son takles og Tottenham får frispark like utenfor 16-meteren.
    52'
    Bryan Mbeumo
    For taklingen på Son.
    52'
    Kane smeller frisparket rett i muren. Svakt forsøk.
    53'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Sergio Reguilon
    For sent inne på Toney der.
    53'
    Sissoko danser inn i felten, men ikke hele veien. Får likevel et hjørnespark.
    56'
    Offside for Tottenham Hotspur
    56'
    Tre dansker i Brentfords lagoppstilling. Én hos Tottenham. Det er godt å være dansk i England, tydeligvis.
    59'
    To dansker på benken også hos Brentford. Og dansk trener.
    60'
    Son på volley! Rett utenfor stolpen. Smeller til på et innlegg.
    61'
    Skummel stuss bakover i eget felt fra Sissoko. Reguilon feier den desperat unna farlig sone.
    63'
    Hjørnespark til Brentford
    63'
    VAR vil ha et ord med i laget. Ser ut som offside på Toney.
    64'
    Toney var nære å stange inn corneren på første forsøk. Ballen kom tilbake i hans retning og spissen satt den i mål, men der var han i offside.
    66'
    Aurier ligger nede med en skade. Ser ut til å ha gått utover kneet hans.
    67'
    Tottenham Hotspur 2 - 0 Brentford
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Tanguy Ndombele
    Vinner ballen på egen halvdel. Son kombinerer med Ndombele, og sørkoreaneren kommer alene med keeper. Hamrer inn 2-0 og Tottenham har doblet ledelsen.
    70'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Harry Winks
    Ut: Sergio Reguilon
    72'
    Inn: Ben Davies
    Ut: Lucas Moura
    73'
    Dette blir en tøff oppgave for Brentford. Trodde de hadde 1-1 for få minutter siden, i stedet setter vertene 2-0.
    73'
    Brentford-keeperen vinner duellen med Kane! Kunne stått 3-0 til Tottenham.
    75'
    Tottenham fortsetter å trykke på her. Nærmere 3-0 enn redusering i øyeblikket.
    77'
    Tottenham står høyt og låser av for tidlig inngangsetinger fra Brentford.
    80'
    Mindre enn ti minutter igjen her for Brentford. Kan Championship-klubben finne på noe magisk på tampen?
    82'
    Højberg ligger nede. Dean ser ut som han skal ut og se på VAR-skjermen.
    83'
    Dean studerer bildene av en takling på dansken.
    84'
    Rødt kort til Brentford
    Pelenda Da Silva
    Klønete takling av den tidligere Arsenal-spilleren. Ser ut til å ha kontroll på ballen, men sklir på et vis inn i Højbjerg.
    84'
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Son Heung-min
    89'
    I morgen kveld spiller Manchester United og Mannchester City om den andre finaleplassen. Ole Gunnar Solskjær har aldri vunnet noe med "De røde djevlene". Finalemotstander for han eller Pep Guardiola blir i hvert fall Mourinhos Tottenham. Tikker mot slutt her nå.