Bournemouth: Begovic; A.Smith, Francis, Ake, S.Cook, Daniels; L.Cook, Surman; Stanislas, Gosling; King.
    0'
    Lloris; Trippier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Dier, Winks; Eriksen, Dele, Son; Kane.
    0'
    Tottenham har 14 poeng og kommer til å kjenne lukta av Manchester United om de vinner i dag. Bournemouth har startet sesongen trått. Kun fire poeng på syv kamper. Det betyr nest sisteplass.
    0'
    Blir spennende å se Son for Tottenham i dag. Det er ikke sikkert de spiller 4-2-3-1 som oppsettet tilsier. Det kan være at det er en 3-4-3 med Son som vingback. Davies er skadet.
    0'
    Joshua King fikk seg en smell under landslagspausen, men er altså klar fra start i dag. Han får en tøff oppgave. Tottenham har kun sluppet inn fem mål på de første syv matchene.
    0'
    Dele Alli når nesten et fremspill.
    6'
    Bournemouth har startet greit, og Harry Kane har foreløpig vært helt usynlig. Så får vi se hvor lenge det varer.
    9'
    Vertonghen forsøker å finne Kane inne i feltet med en pasning, men det blir litt upresist.
    10'
    Alli med en herlig flikk til Eriksen som er på løp inne i feltet. Simon Francis er på rett plass og måker unna etter at førsteberøringen til Eriksen overraskende nok er svak.
    14'
    Tottenham fester grepet nå. Skaffe seg en corner.
    16'
    Det er en brukbar mulighet. Corneren havner hos Eriksen, som skyter. Alli hælsparker fra 6-7 meter - over målet til Begovic.
    17'
    Oida! Så er Boournemouth poå en sjelden visitt. Smith legger inn til Stanislas som klinker til fra 15 meter. Davinson Sanchez blokkerer den til corner. Gjestene vil ha hands, men det ser det ikke ut til å være.
    19'
    Corneren blir det ikke noe farlig ut av.
    19'
    Ny corner til Bournemouth, og Dier er nær ved å score selvmål, men Lloris varter opp med en herlig reaksjonsredning.
    20'
    Trippier legger inn fra høyre, og der lurer Alli - Francis header til corner.
    25'
    Begovic er rørete på corneren, men selv om han bommer i feltet så får Bournemouth klarert.
    26'
    Gult kort til Bournemouth
    Steve Cook
    Cook feller Kane ute på Spurs' høyrekant. Dommeren drar opp det gule kortet.
    27'
    Eriksen tar frisparket, og slår farlig inn - Alli flikker videre, men gjestene får klarert.
    28'
    Surman spiller frem King som får ballen i bakrommet. Men når han skal forsøke å komme seg forbi Sanchez, så roter nordmannen ballen over kortlinjen. Litt klønete der, rett og slett.
    29'
    King kjemper voldsomt, og vinner ballen fra Sanchez. Men så er det to nye Spurs-spillere over ham, og da blir det for vrient.
    31'
    Bournemouth ligger veldig lavt, og har ballen minimalt.
    32'
    Eriksen finner Kane, som kommer til sin første avslutning. Han får kontroll på ballen, og avslutter fra litt trengt posisjon, men Begovic redder uten store problemer. Må riktignok gi corner.
    33'
    Alderweireld er høyest på corneren, men treffer ikke målet.
    35'
    Tottenham har fått til veldig lite så langt, altså. Det er vel egentlig Bournemouth som har hatt de to største sjansene.
    39'
    Son og Eriksen gjør forarbeidet, før Winks skyter - via en motstander, og keeper redder greit.
    42'
    King får frispark i en duell med Sanchez.
    43'
    Daniels slår frisparket inn i feltet, men Ake klarer ikke å få noe ut av det.
    43'
    King i ny tøff duell, denne gang med Winks. Det ender med at den norske spissen får et nytt frispark. Det blir det ikke noe nevneverdig ut av.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    45'+2
    46'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Bournemouth
    Mål: Christian Eriksen
    Det tok ikke langt tid, gitt. Son spiller frem Eriksen, som kommer seg fri fra tre mann, mye på grunn av en elendig takling av Francis. Så banker dansken ballen lavt i mål til høyre for Begovic.
    47'
    Eriksen legger farlig inn i feltet, men Begovic rydder opp.
    50'
    Da har Spurs-fansen virkelig våknet på Wembley.
    51'
    Dier med et fremspill, men Son vinkes av for offside.
    53'
    Kane header ballen i mål etter innlegg fra Kieran Trippier, men vinkes av for offside. Det ser ut til å være en korrekt avgjørelse.
    58'
    Corner fra Stanislas, men Ake header unna.
    60'
    Enorme sjanser for Kane. Spilles alene igjennom, men Begovic redder fint. Returen havner hos Alli som serverer Kane igjen - forsøk nummer to blokkeres også av keeper.
    62'
    En corner havner hos Harry Kane, men han mister balansen. Vertene roper på straffe, men det får de ikke.
    63'
    Kane skyter fra 18 meter - via en forsvarer og til corner.
    64'
    Bournemouth på et besøk i Spurs-boksen, men de stoppes.
    69'
    Bournemouth kommer til et innlegg fra høyre. Via Eriksen og ut til corner.
    70'
    Stanislas skal ut for å slå den inn.
    71'
    Tottenham får klarert.
    71'
    King slipper til Stanislas. Han treffer ikke med innlegget.
    73'
    Dobbeltbytte fra Bournemouth-benken i jakten på bortepoeng mot Tottenham.
    75'
    Tottenham slår inn. Bournemouth får klarert unna.
    76'
    Oi, oi! Der er Defoe nære å score mot gamleklubben. Spilles fri av Ibe, og fyrer mot korthjørnet. Kun en kjemperedning fra Hugo Lloris sørger for at Tottenham fortsetter leder.
    78'
    Ibe slår inn i feltet, men denne gangen ender det uten farligheter for Tottenham-forsvaret.
    78'
    Tottenham forsøker å ri av Bournemouth-stormen med litt ballinnehav på bortelagets halvdel.
    80'
    Eriksen får skutt fra 16 meter. Begovic redder til corner.
    82'
    Ake rydder unna i egen boks.
    82'
    Det ser ut til at Tottenham endelig skal få sin første hjemmeseier på Wembley denne sesongen.
    84'
    Med seier vil Tottenham fortsatt være nummer tre i Premier League. De er imidlertid to poeng nærmere Manchester United på andreplass, men stadig seks poeng bak ligaleder City.
    87'
    En Tottenham-corner havner i Begovics hender. Svakt slått av Trippier.
    89'
    Det er lagt til tre minutter på Wembley.
    90'+1
    Frispark for Tottenham like utenfor 16-meteren.
    90'+6
    90'+7
    Eriksens skudd ender i hendene til Begovic. Dommeren blåser for full tid og dermed vinner Tottenham 1-0.