Dommeren blåser i gang dagens kamp i Stevenage.
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tottenham.
    Frispark for AS Monaco på sin egen banehalvdel.
    4'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Francesco Antonucci
    AS Monaco angriper. Francesco Antonucci får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    I Stevenage slår Francesco Antonucci en corner fra Venstre.
    7'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tottenham på sin egen banehalvdel.
    7'
    Tottenham er på skuddhold på dette frisparket.
    9'
    Keanan Bennetts
    Sjanse! Tottenham avanserer forover, men Keanen Bennetts avslutter utenfor.
    10'
    AS Monaco tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Tottenham på halvdelen til Tottenham.
    12'
    Tottenham må være på vakt når de forvsarerr et farlig frispark fra Tottenham.
    13'
    Gult kort til AS Monaco
    Julien Serrano
    Julien Serrano (AS Monaco) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    I Stevenage har et frispark blitt tildelt AS Monacoet.
    15'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Jack Roles
    Jack Roles (Tottenham) mottar sitt første gule kort for dagen på The Lamex Stadium.
    15'
    Frispark for Tottenham på sin egen banehalvdel.
    16'
    Tottenhamets Kazaiah Sterling blåses av for offside på The Lamex Stadium.
    17'
    Tottenham slipper å klare seg uten Edmond-Paris Maghoma som kommer tilbake på banen igjen.
    17'
    Frispark AS Monaco.
    17'
    Kazaiah Sterling
    I Stevenage får Kazaiah Sterling (Tottenham) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    20'
    AS Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Jack Roles (Tottenham) slår en corner fra Høyre side på The Lamex Stadium.
    20'
    Tottenham tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    AS Monaco fosser forover, men Nabil Alioui går rett i offsidefella.
    22'
    23'
    Moussa Sylla
    Moussa Sylla (AS Monaco) avanserer forover på The Lamex Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Yannis N'Gakoutou-Yapende
    AS Monaco angriper i Stevenage. Yannis N'Gakoutou-Yapende avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tottenham like utenfor Tottenham-området.
    24'
    Jack Roles
    Jack Roles (Tottenham) kommer seg fri på The Lamex Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    25'
    Offside! Tashan Oakley-Boothe (Tottenham) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    26'
    Jack Roles (Tottenham) løfter inn en corner fra Venstre på The Lamex Stadium.
    29'
    Edmond-Paris Maghoma
    Målsjanse! Edmond-Paris Maghoma (Tottenham) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    31'
    Frispark til AS Monaco på halvdelen til AS Monaco.
    33'
    Ville Nevalainen tildeler AS Monaco en corner. Mehdi Zerkane sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    35'
    I Stevenage slår Mehdi Zerkane en corner fra Høyre.
    35'
    Francesco Antonucci (AS Monaco) løfter inn en corner fra Venstre på The Lamex Stadium.
    37'
    37'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til AS Monaco.
    38'
    Keanen Bennetts (Tottenham) kommer til en målsjanse på The Lamex Stadium, men klarer ikke å score.
    40'
    41'
    Mehdi Zerkane (AS Monaco) slår en corner fra Høyre side på The Lamex Stadium.
    44'
    Mål for AS Monaco!
    Tottenham Hotspur 0 - 1 AS Monaco
    Mål: Nabil Alioui
    Målgivende: Ibrahima Diallo
    Nabil Alioui dundrer ballen i mål og AS Monacoet tar ledelsen 0-1 på The Lamex Stadium. Flott spill fra Ibrahima Diallo definere målet.
    45'
    45'+1
    Offside! Moussa Sylla (AS Monaco) er alene igjennom, men dommer Ville Nevalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    50'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 1 AS Monaco
    Mål: Keanan Bennetts
    Målgivende: Jamie Reynolds
    Mål! Tottenham utligner på The Lamex Stadium. Målscorer: Keanen Bennetts. Jamie Reynolds sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Francesco Antonucci (AS Monaco) fyrer av et skudd - i stolpen! Oj, oj, oj.
    54'
    I Stevenage har et frispark blitt tildelt Tottenhamet.
    54'
    55'
    Kan Tottenham kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    56'
    Frispark Tottenham.
    58'
    59'
    60'
    Ville Nevalainen tildeler AS Monaco en corner. Francesco Antonucci sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    63'
    63'
    64'
    Florian Antognelli
    Florian Antognelli (AS Monaco) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Nabil Alioui
    AS Monaco avanserer forover i Stevenage. Nabil Alioui avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    67'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Samuel Shashoua
    Ut: Jack Roles
    John McDermott gjør dagens første bytte i Stevenage, når han tar ut Jack Roles og setter inn Samuel Shashoua.
    68'
    Spillerbytte - AS Monaco
    Inn: Adrien Bongiovanni
    Ut: Mehdi Zerkane
    AS Monaco bytter ut Mehdi Zerkane med Adrien Bongiovanni. Dette er det første byttet som Frederic Barilaro gjør i dagens kamp.
    68'
    68'
    Keanen Bennetts (Tottenham) løfter inn en corner fra Høyre på The Lamex Stadium.
    71'
    Benoit Badiashile
    AS Monaco angriper i Stevenage. Benoit Badiashile Mukinayi fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Ville Nevalainen tildeler AS Monaco en corner. Adrien Bongiovanni sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    75'
    75'
    Målsjanse på The Lamex Stadium! Edmond-Paris Maghoma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    Samuel Shashoua (Tottenham) slår en corner fra Venstre side på The Lamex Stadium.
    77'
    Sjanse i Stevenage! Keanen Bennetts (Tottenham) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    79'
    Samuel Shashoua (Tottenham) løfter inn en corner fra Venstre på The Lamex Stadium.
    80'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til AS Monaco på sin egen banehalvdel.
    80'
    På The Lamex Stadium skyter Kazaiah Sterling (Tottenham) rett i tverrliggeren!
    82'
    Målsjanse på The Lamex Stadium! Francesco Antonucci fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    AS Monaco angriper, men avslutningen til Francesco Antonucci går utenfor.
    83'
    I Stevenage slår Adrien Bongiovanni en corner fra Venstre.
    83'
    Francesco Antonucci (AS Monaco) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Kephren Thuram Ulien
    Ut: Florian Antognelli
    Bytte for AS Monaco. Kephren Thuram Ulien kommer inn for Florian Antognelli på The Lamex Stadium.
    85'
    Adrien Bongiovanni (AS Monaco) slår en corner fra Venstre side på The Lamex Stadium.
    86'
    86'
    Adrien Bongiovanni
    AS Monaco fosser forover og Adrien Bongiovanni fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    Inn: Dylan Duncan
    Ut: Tashan Oakley-Boothe
    Tottenhamet gjør sitt andre bytte. Tashan Oakley-Boothe erstattes av Dylan Duncan.
    87'
    88'
    Kazaiah Sterling (Tottenham) avanserer forover på The Lamex Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'
    90'
    Ville Nevalainen tildeler Tottenham en corner. Samuel Shashoua sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    90'
    Dylan Duncan
    Sjanse til Tottenham! Dylan Duncan er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    90'
    Sjanse i Stevenage! Nabil Alioui (AS Monaco) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Adrien Bongiovanni (AS Monaco) løfter inn en corner fra Venstre på The Lamex Stadium.