AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.

Tottenham Hotspur
    Uavgjort
    Milan
    Legg til i kupong

Dette er Champions League og det er en returkamp i åttedelsfinalen som TV2 Sport 1 overfører. Tottenham skal vende 0-1 fra det første møtet for tre uker siden. Vertenes manager, Antonio Conte, har ikke vært tilstede på lagets fire siste kamper - men er tilbake fra sidelinjen i aften. Spurs kommer fra to skuffende 0-1-bortetap mot på papiret svakere lag (Sheffield United og Wolves). Vi ser for oss at Signor Conte vil ha en reaksjon av sine spillere i aften, og vi tror det skal være mulig. Tenk på at Nord-London-klubben har vunnet fire av seks seneste hjemmekamper i denne turneringen. I Premier League er hjemmestatistikken slik: 9-0-4. I det første møtet i Milano scoret Milan tidlig, men så skjedde det ikke så mye utover at det var jevnt. Milan holder ikke helt det høye nivået fra i fjor. For tiden er San Siro-klubben på 5.plass i Serie A, og borteformen er middels (5-4-4). Så sent som i helgen ble laget påført 1-2-bortetap for Fiorentina. Calabria (f), Florenzi (f) og Bennacer (mb) er ute. Vertene har fire mann på skadelisten og Dier (f) soner.

Author avatarRolf Erik Brown
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Tottenham Hotspur FC.
    2'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC.
    6'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    9'
    Emerson
    Målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium! Emerson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Frispark AC Milan.
    15'
    17'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Cristian Romero
    Cristian Romero (Tottenham Hotspur FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Junior Messias
    AC Milan avanserer forover i London. Junior Messias avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    21'
    Clement Lenglet
    Clement Lenglet (Tottenham Hotspur FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i London fordi Olivier Giroud får behandling for en skade på banen.
    22'
    Olivier Giroud er på beina igjen og fortsetter kampen på Tottenham Hotspur Stadium.
    22'
    Clement Turpin tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. Son Heung-min sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Emerson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    27'
    Emerson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    28'
    Junior Messias (AC Milan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    32'
    AC Milan angriper, men blir avblåst for offside.
    33'
    Tottenham Hotspur FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur FC) løfter inn en corner fra høyre på Tottenham Hotspur Stadium.
    36'
    40'
    Frispark til Tottenham Hotspur FC på halvdelen til AC Milan.
    41'
    Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    45'
    45'+2
    46'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til AC Milan.
    47'
    49'
    Brahim Diaz
    AC Milan angriper i London. Brahim Diaz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Rafael Leao
    Rafael Leao (AC Milan) kommer til en målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium, men klarer ikke å score.
    51'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Pedro Porro
    Ut: Ivan Perisic
    Antonio Conte gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Ivan Perisic og setter inn Pedro Porro.
    53'
    Kan AC Milan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    54'
    Spillet på Tottenham Hotspur Stadium er stoppet midlertidig fordi Junior Messias ligger nede.
    55'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Alexis Saelemaekers
    Ut: Junior Messias
    AC Milan bytter ut Junior Messias som ikke ser ut til å kunne fortsette. Stefano Pioli blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Alexis Saelemaekers.
    56'
    57'
    Frispark i en god posisjon for Tottenham Hotspur FC!
    59'
    Pierre Højbjerg
    Sjanse til Tottenham Hotspur FC! Pierre Højbjerg er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    I London slår Pedro Porro en corner fra høyre.
    65'
    Olivier Giroud
    Sjanse i London! Olivier Giroud (AC Milan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    Harry Kane
    Harry Kane (Tottenham Hotspur FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    68'
    Inn: Richarlison
    Ut: Emerson
    Emerson (Tottenham Hotspur FC) erstattes av Richarlison.
    70'
    Rafael Leao
    AC Milan angriper i London. Rafael Leao fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Pedro Porro
    Tottenham Hotspur FC angriper, men avslutningen til Pedro Porro går utenfor.
    71'
    Pedro Porro (Tottenham Hotspur FC) slår en corner fra høyre side på Tottenham Hotspur Stadium.
    72'
    AC Milan må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tottenham Hotspur FC.
    73'
    74'
    Pedro Porro (Tottenham Hotspur FC) løfter inn en corner fra høyre på Tottenham Hotspur Stadium.
    76'
    Andre gule kort til Tottenham Hotspur
    Utvisning! Dommer Clement Turpin sender Cristian Romero (Tottenham Hotspur FC) av banen etter to gule kort.
    77'
    80'
    Inn: Ismael Bennacer
    Ut: Brahim Diaz
    Bytte for AC Milan. Ismael Bennacer kommer inn for Brahim Diaz på Tottenham Hotspur Stadium.
    81'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Olivier Giroud
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Divock Origi, mens Olivier Giroud tar plass på benken.
    81'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.