I Toronto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    3'
    I Toronto slår Jonathan Osorio en corner fra venstre.
    4'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City fosser forover og Erik Thommy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    9'
    Skudd på mål, Toronto FC
    10'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Matthew Longstaff
    Målsjanse! Matthew Longstaff (Toronto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Frispark Toronto.
    11'
    Jonathan Osorio (Toronto) slår en corner fra høyre side på BMO Field.
    13'
    Hjørnespark til Toronto FC
    14'
    Federico Bernardeschi (Toronto) løfter inn en corner fra høyre på BMO Field.
    14'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    15'
    Jahkeele Marshall-Rutty
    Jahkeele Marshall-Rutty (Toronto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Tyrese Spicer
    Tyrese Spicer (Toronto) kommer til en målsjanse på BMO Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Dommer Guido Gonzales Jr venter med å sette i gang spillet fordi Dany Rosero ligger nede.
    28'
    Guido Gonzales Jr tildeler Toronto en corner. Jonathan Osorio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Dany Rosero er på beina igjen og fortsetter kampen på BMO Field.
    29'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    36'
    36'
    37'
    37'
    37'
    37'
    En av Torontos spillere blir avblåst for offside på BMO Field.
    39'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Toronto.
    40'
    William Agada
    Sporting Kansas City angriper, og William Agada sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    41'
    Frispark for Toronto på egen banehalvdel.
    41'
    Frisparket tildelt Toronto er farlig nær Sporting Kansas Citys målområde.
    43'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Jake Davis
    Jake Davis (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    44'
    44'
    44'
    Frispark til Toronto på halvdelen til Sporting Kansas City.
    44'
    Toronto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Kevin Long vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+3
    Kevin Long ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Toronto.
    45'+3
    45'+4
    Frispark i en god posisjon for Sporting Kansas City!
    49'
    Toronto fosser fremover, men Guido Gonzales Jr blåser for offside på BMO Field.
    51'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Sporting Kansas City like utenfor Toronto-området.
    53'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Erik Thommy går utenfor.
    53'
    Gult kort til Toronto FC
    Alonso Coello
    Alonso Coello (Toronto) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    57'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Toronto FC 0 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Remi Walter
    Mål! Remi Walter gir Sporting Kansas City ledelsen 0-1 i Toronto.
    57'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Deybi Flores
    Ut: Alonso Coello
    Alonso Coello (Toronto) erstattes av Deybi Flores.
    59'
    Toronto fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Toronto FC 0 - 2 Sporting Kansas City
    Mål: Jake Davis
    Målgivende: William Agada
    Mål! Jake Davis gir Sporting Kansas City en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra William Agada.
    64'
    Frispark Sporting Kansas City.
    67'
    67'
    Inn: Deandre Christopher Kerr
    Ut: Matthew Longstaff
    John Herdman gjør dagens andre bytte i Toronto, når han tar ut Matthew Longstaff og setter inn Deandre Christopher Kerr.
    68'
    Inn: Kosi Thompson
    Ut: Sigurd Rosted
    Toronto gjør sitt tredje bytte. Sigurd Rosted erstattes av Kosi Thompson.
    68'
    Tim Leibold
    Tim Leibold (Sporting Kansas City) mottar sitt første gule kort for dagen på BMO Field.
    71'
    Kan Toronto utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    71'
    Toronto fosser fremover, men Prince-Osei Owusu går rett i offsidefella.
    74'
    75'
    76'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Toronto.
    77'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Alenis Vargas
    Ut: William Agada
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt første bytte for dagen. Alenis Vargas erstatter William Agada.
    77'
    Inn: Felipe Hernandez
    Ut: Memo Rodriguez
    Sporting Kansas City bytter ut Memo Rodriguez med Felipe Hernandez. Dette er det andre byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    77'
    Skudd utenfor mål, Toronto FC
    79'
    80'
    81'
    Felipe Hernandez
    Felipe Hernandez (Sporting Kansas City) avanserer forover på BMO Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Toronto FC 0 - 3 Sporting Kansas City
    Mål: Alenis Vargas
    Målgivende: Jake Davis
    Sporting Kansas City går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Alenis Vargas. Jake Davis sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Jonathan Osorio
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Jonathan Osorio (Toronto) det gule kortet.
    85'
    85'
    Inn: Ayo Akinola
    Ut: Prince-Osei Owusu
    Bytte for Toronto. Ayo Akinola kommer inn for Prince-Osei Owusu på BMO Field.
    85'
    Sporting Kansas City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Toronto.
    87'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    Federico Bernardeschi
    Sjanse! Toronto avanserer forover, men Federico Bernardeschi avslutter utenfor.
    89'
    90'
    Federico Bernardeschi (Toronto) kommer til en målsjanse på BMO Field, men klarer ikke å score.
    90'+3
    Inn: Stephen Afrifa
    Ut: Erik Thommy
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt tredje bytte for dagen. Stephen Afrifa erstatter Erik Thommy.
    90'+5
    Mål for Toronto FC!
    Toronto FC 1 - 3 Sporting Kansas City
    Mål: Jonathan Osorio
    Målgivende: Jahkeele Marshall-Rutty
    Jonathan Osorio setter inn en redusering på BMO Field. Stillingen er nå 1-3. Flott spill fra Jahkeele Marshall-Rutty før målet.