Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Sebastian Mendez er tilbake på banen igjen.
    Målsjanse til Toronto FC! Alejandro Pozuelo treffer mål, men keeper redder.
    4'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    5'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Toronto FC.
    8'
    Toronto FC angriper, men avslutningen til Alejandro Pozuelo går utenfor.
    8'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    9'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Frispark Orlando City SC.
    10'
    Nani
    Målsjanse! Nani (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Sebastian Mendez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    11'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Andres Perea
    Ut: Sebastian Mendez
    Sebastian Mendez, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Andres Perea kommer inn for Orlando City SC.
    14'
    15'
    Kyle Smith
    Sjanse! Orlando City SC avanserer forover, men Kyle Smith avslutter utenfor.
    20'
    Frispark for Toronto FC på egen banehalvdel.
    21'
    Yeferson Soteldo (Toronto FC) løfter inn en corner fra venstre på Bmo Field.
    23'
    Auro
    Sjanse til Toronto FC! Auro er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    24'
    Nani
    Orlando City SC angriper i Toronto. Nani avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    En av Orlando City SCs spillere blir avblåst for offside på Bmo Field.
    27'
    Toronto FC avanserer forover i Toronto. Alejandro Pozuelo avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til Toronto FC på halvdelen til Orlando City SC.
    31'
    35'
    Frispark Toronto FC.
    36'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Marcos De Oliveira tildeler Orlando City SC en corner. Mauricio Pereyra sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Nani
    Målsjanse på Bmo Field! Nani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    Yeferson Soteldo
    Yeferson Soteldo (Toronto FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Tesho Akindele
    Orlando City SC angriper i Toronto. Tesho Akindele fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Orlando City SC angriper i Toronto, men blir avblåst for offside.
    45'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    45'
    Skudd utenfor mål, Toronto FC
    45'+1
    En av Toronto FCs spillere går i offside.
    45'+1
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) slår en corner fra høyre side på Bmo Field.
    45'+3
    Inn: Chris Mueller
    Ut: Tesho Akindele
    Orlando City SC gjør sitt andre bytte. Tesho Akindele erstattes av Chris Mueller.
    46'
    Andres Perea
    Andres Perea (Orlando City SC) avanserer forover på Bmo Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    I Toronto slår Nani en corner fra venstre.
    48'
    49'
    51'
    Yeferson Soteldo (Toronto FC) kommer til en målsjanse på Bmo Field, men klarer ikke å score.
    52'
    53'
    Frisparket tildelt Toronto FC er farlig nær Orlando City SCs målområde.
    53'
    55'
    Kyle Smith
    Orlando City SC fosser forover og Kyle Smith fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Yeferson Soteldo (Toronto FC) kommer seg fri på Bmo Field, men avslutningen går utenfor.
    57'
    58'
    Dom Dwyer
    Dom Dwyer (Toronto FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Spillet på Bmo Field er stoppet midlertidig fordi Auro ligger nede.
    60'
    Toronto FC slipper å klare seg uten Auro som kommer tilbake på banen igjen.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Jozy Altidore
    Ut: Dom Dwyer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toronto FC. Inn kommer Jozy Altidore, mens Dom Dwyer tar plass på benken.
    64'
    66'
    Orlando City SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Toronto FC.
    68'
    Gult kort til Orlando City
    Rodrigo Schlegel
    Rodrigo Schlegel (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) kommer til en målsjanse på Bmo Field, men klarer ikke å score.
    69'
    En av Orlando City SCs spillere blir avblåst for offside.
    69'
    Mål for Toronto FC!
    Toronto FC 1 - 0 Orlando City
    Mål: Jozy Altidore
    Målgivende: Justin Morrow
    Mål! Jozy Altidore (Toronto FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Bmo Field. Justin Morrow sto for den målgivende pasningen.
    72'
    VAR sjekker om det er straffe til Orlando City
    75'
    Dommeren dømmer straffe til Orlando City
    76'
    Gult kort til Toronto FC
    Alex Bono
    Alex Bono (Toronto FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bmo Field.
    76'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Orlando City SC får straffe!
    76'
    Orlando City scorer på straffe!
    Toronto FC 1 - 1 Orlando City
    Mål: Nani
    Nani utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    77'
    Nani
    Orlando City SC angriper. Nani får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    79'
    Andres Perea (Orlando City SC) pådrar seg et gult kort.
    79'
    Inn: Oriol Rosell
    Ut: Mauricio Pereyra
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Oriol Rosell erstatter Mauricio Pereyra.
    81'
    82'
    82'
    83'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Toronto FC.
    84'
    Michael Bradley
    Michael Bradley (Toronto FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.