Dagens dommer, Allen Chapman, blåser i gang kampen.
    Victor Vazquez (Toronto FC) løfter inn en corner fra høyre på BMO Field.
    3'
    Frispark til Toronto FC på halvdelen til Orlando City SC.
    6'
    Allen Chapman tildeler Toronto FC en corner. Victor Vazquez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Orlando City SC nær 16-meteren.
    15'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Ryan Telfer
    Målsjanse til Toronto FC! Ryan Telfer treffer mål, men keeper redder.
    27'
    Victor Vazquez (Toronto FC) slår en corner fra venstre side på BMO Field.
    27'
    Justin Meram
    Justin Meram (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på BMO Field, men klarer ikke å score.
    28'
    En av Toronto FCs spillere går i offside.
    33'
    Frispark i en god posisjon for Toronto FC!
    35'
    Cristian Higuita
    Målsjanse! Cristian Higuita (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    37'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Toronto FC.
    38'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt Orlando City SCet.
    43'
    I Toronto slår Sacha Kljestan en corner fra høyre.
    44'
    Lamine Sane
    Lamine Sane (Orlando City SC) kommer seg fri på BMO Field, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Chris Mueller
    Chris Mueller (Orlando City SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: Jordan Hamilton
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toronto FC. Inn kommer Tosaint Ricketts, mens Jordan Hamilton tar plass på benken.
    60'
    Sacha Kljestan (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på BMO Field.
    61'
    Tosaint Ricketts
    Tosaint Ricketts skyter i stolpen! Nære på for Toronto FC.
    63'
    Mål for Toronto FC!
    Toronto FC 1 - 0 Orlando City
    Mål: Jay Chapman
    Mål! Jay Chapman gir Toronto FC en 1-0 ledelse.
    63'
    Inn: Marky Delgado
    Ut: Jay Chapman
    Jay Chapman (Toronto FC) erstattes av Marky Delgado.
    64'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Josue Colman
    Ut: Stefano
    Orlando City SC gjør sitt første bytte. Stefano erstattes av Josue Colman.
    64'
    Frispark Orlando City SC.
    65'
    Sacha Kljestan
    I Toronto får Sacha Kljestan (Orlando City SC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    65'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    67'
    Justin Meram (Orlando City SC) prøver å heade ballen i mål på BMO Field, men mislykkes.
    68'
    68'
    Victor Vazquez
    Toronto FC fosser forover og Victor Vazquez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    I Toronto slår Victor Vazquez en corner fra venstre.
    72'
    Toronto FC fosser fremover, men Allen Chapman blåser for offside på BMO Field.
    72'
    Mål for Orlando City!
    Toronto FC 1 - 1 Orlando City
    Mål: Cristian Higuita
    Målgivende: Josue Colman
    Mål! Orlando City SCet utligner ved Cristian Higuita. Stillingen er nå 1-1. Josue Colman sto for den målgivende pasningen.
    73'
    En av Toronto FCs spillere blir avblåst for offside på BMO Field.
    75'
    Victor Vazquez (Toronto FC) slår en corner fra høyre side på BMO Field.
    76'
    I Toronto slår Victor Vazquez en corner fra høyre.
    77'
    Sjanse i Toronto! Chris Mueller (Orlando City SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    Inn: Richie Laryea
    Ut: Chris Mueller
    Orlando City SC bytter ut Chris Mueller med Richie Laryea.
    83'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt Toronto FCet.
    84'
    Gult kort til Orlando City
    Will Johnson
    Will Johnson (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    86'
    Toronto FC 2 - 1 Orlando City
    Mål: Ryan Telfer
    Målgivende: Auro
    Mål! Toronto FC tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Ryan Telfer på BMO Field. Det er en fin assist fra Auro.