Frispark for Toronto FC på egen banehalvdel.
    1'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Ismael Tajouri-Shradi
    New York City FC avanserer forover i Toronto. Ismael Tajouri avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Toronto FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    7'
    En av Toronto FCs spillere går i offside.
    8'
    Mål for New York City FC!
    Toronto FC 0 - 1 New York City FC
    Mål: Santiago Rodriguez
    Målgivende: Valentin Castellanos
    Mål! Santiago Rodriguez gir New York City FC en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Valentin Castellanos.
    12'
    En av Toronto FCs spillere blir avblåst for offside.
    13'
    Hjørnespark til Toronto FC
    16'
    Toronto FC fosser fremover, men Jozy Altidore går rett i offsidefella.
    19'
    Skudd på mål, New York City FC
    20'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Toronto FC 0 - 2 New York City FC
    Mål: Ismael Tajouri-Shradi
    Mål! Ismael Tajouri øker ledelsen til 0-2. Valentin Castellanos var nest sist på ballen.
    21'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    22'
    Valentin Castellanos
    Målsjanse til New York City FC! Valentin Castellanos treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    Gult kort til Toronto FC
    Yeferson Soteldo
    Yeferson Soteldo (Toronto FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    Toronto FC angriper i Toronto. Yeferson Soteldo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Santiago Rodriguez
    New York City FC angriper, og Santiago Rodriguez sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens James Sands (New York City FC) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Robert Sibiga tildeler New York City FC en corner. Santiago Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    35'
    Richie Laryea
    Dommer Robert Sibiga gir Richie Laryea (Toronto FC) et gult kort.
    36'
    Frispark til Toronto FC på halvdelen til New York City FC.
    36'
    New York City FC slipper å klare seg uten James Sands som kommer tilbake på banen igjen.
    37'
    38'
    Alfredo Morales
    Alfredo Morales (New York City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Toronto FC angriper, men blir avblåst for offside.
    42'
    43'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til New York City FC.
    45'+2
    45'+2
    New York City FC angriper på Bmo Field, men Valentin Castellanos header utenfor.
    45'+4
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Ifunanyachi Achara
    Ut: Jozy Altidore
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toronto FC. Inn kommer Ifunanyachi Achara, mens Jozy Altidore tar plass på benken.
    46'
    Inn: Ralph Priso-Mbongue
    Ut: Michael Bradley
    Toronto FC gjør sitt andre bytte. Michael Bradley erstattes av Ralph Priso.
    46'
    48'
    48'
    Mål for Toronto FC!
    Toronto FC 1 - 2 New York City FC
    Mål: Richie Laryea
    Målgivende: Alejandro Pozuelo
    Toronto FC reduserer til 1-2 etter et mål av Richie Laryea. Flott spill fra Alejandro Pozuelo før målet.
    49'
    54'
    Toronto FC 2 - 2 New York City FC
    Mål: Alejandro Pozuelo
    Målgivende: Ifunanyachi Achara
    Mål! Alejandro Pozuelo utligner til 2-2. Ifunanyachi Achara sto for den målgivende pasningen.
    55'
    Marky Delgado
    Sjanse til Toronto FC! Marky Delgado er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    Ifunanyachi Achara
    Ifunanyachi Achara (Toronto FC) avanserer forover på Bmo Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    Målsjanse! Richie Laryea (Toronto FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Ralph Priso-Mbongue
    Ralph Priso (Toronto FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Andres Jasson
    Ut: Thiago
    Ronny Deila gjør dagens første bytte i Toronto, når han tar ut Thiago og setter inn Andres Jasson.
    64'
    Inn: Nicolas Acevedo
    Ut: James Sands
    New York City FC bytter ut James Sands med Nicolas Acevedo.
    64'
    65'
    Frispark New York City FC.
    68'
    68'
    70'
    Dommer Robert Sibiga ser at linjemannen løfter flagget, og Toronto FCs Ifunanyachi Achara blåses av for offside.
    70'
    73'
    New York City FC angriper, men avslutningen til Ismael Tajouri går utenfor.
    75'
    Inn: Tayvon Gray
    Ut: Anton Tinnerholm
    New York City FC bytter ut Anton Tinnerholm med Tayvon Gray. Dette er det tredje byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Maxi Moralez
    Ut: Ismael Tajouri-Shradi
    Ismael Tajouri (New York City FC) erstattes av Maxi Moralez.
    77'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til New York City FC like utenfor Toronto FC-området.
    80'
    Målsjanse på Bmo Field! Valentin Castellanos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Bmo Field.
    81'
    I Toronto header Alfredo Morales (New York City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    82'
    Inn: Jacob Shaffelburg
    Ut: Jonathan Osorio
    Chris Armas (Toronto FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jacob Shaffelburg erstatter Jonathan Osorio.
    84'
    Inn: Nick DeLeon
    Ut: Alejandro Pozuelo
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) erstattes av Nick DeLeon.
    84'
    Inn: Justin Morrow
    Ut: Eriq Zavaleta
    Bytte for Toronto FC. Justin Morrow kommer inn for Eriq Zavaleta på Bmo Field.
    84'
    86'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    87'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Toronto FC.
    90'+2
    Gult kort til New York City FC
    Alfredo Morales (New York City FC) får et gult kort av dommer Robert Sibiga.
    90'+2
    Nick DeLeon
    Toronto FC angriper i Toronto. Nick DeLeon avslutter på mål, men greier ikke å score.