155
57

Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Torino på egen banehalvdel.
    5'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Torino like utenfor US Lecce-området.
    6'
    Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    9'
    Hjørnespark til Lecce
    10'
    Hjørnespark til Torino
    12'
    Raoul Bellanova
    Torino avancerar på Stadio Olimpico Grande Torino och Raoul Bellanova får en nickmöjlighet – utanför!
    12'
    I Torino slår Remi Oudin en corner fra venstre.
    13'
    Remi Oudin (US Lecce) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico Grande Torino.
    14'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Torino.
    15'
    Torino tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til US Lecce på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til US Lecce på halvdelen til Torino.
    21'
    Giovanni Ayroldi tildeler US Lecce en corner. Remi Oudin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Duvan Zapata
    Målsjanse til Torino! Duvan Zapata treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Frispark US Lecce.
    37'
    39'
    US Lecce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Gult kort til Lecce
    Marin Pongracic
    Dommer Giovanni Ayroldi viser Marin Pongracic (US Lecce) det gule kortet.
    41'
    Nikola Vlasic
    Torino angriper. Nikola Vlasic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    43'
    Kan US Lecce utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    44'
    Gult kort til Torino
    Koffi Djidji
    Koffi Djidji (Torino) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    49'
    Mål for Torino!
    Torino 1 - 0 Lecce
    Mål: Raoul Bellanova
    I Torino tar Torino ledelsen 1-0 etter et mål av Raoul Bellanova.
    50'
    Alexis Blin
    Alexis Blin (US Lecce) pådrar seg et gult kort.
    50'
    Roberto Piccoli
    Sjanse i Torino! Roberto Piccoli (US Lecce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    Torino, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    52'
    Adam Masina
    Adam Masina (Torino) header mot mål, men ballen går utenfor.
    53'
    53'
    53'
    55'
    Ylber Ramadani
    Sjanse til US Lecce! Ylber Ramadani er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Frisparket tildelt US Lecce er farlig nær Torinos målområde.
    60'
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Mohamed Kaba
    Ut: Alexis Blin
    US Lecce bytter ut Alexis Blin med Mohamed Kaba. Dette er det første byttet som Roberto D'Aversa gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Nicola Sansone
    Ut: Hamza Rafia
    US Lecce gjør sitt andre bytte. Hamza Rafia erstattes av Nicola Sansone.
    62'
    Spillerbytte - Torino
    Inn: Karol Linetty
    Ut: Nikola Vlasic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Torino. Inn kommer Karol Linetty, mens Nikola Vlasic tar plass på benken.
    62'
    Inn: Antonio Sanabria
    Ut: Pietro Pellegri
    Torino bytter ut Pietro Pellegri med Antonio Sanabria.
    62'
    Frispark for Torino på egen banehalvdel.
    64'
    66'
    67'
    Mohamed Kaba
    Målsjanse! Mohamed Kaba (US Lecce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Andre gule kort til Lecce
    Dommer Giovanni Ayroldi gir Marin Pongracic (US Lecce) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    70'
    Frispark til Torino på halvdelen til US Lecce.
    71'
    Antonio Sanabria
    Antonio Sanabria (Torino) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    71'
    71'
    Inn: Ahmed Touba
    Ut: Remi Oudin
    Roberto D'Aversa gjør dagens tredje bytte i Torino, når han tar ut Remi Oudin og setter inn Ahmed Touba.
    74'
    75'
    Inn: Mergim Vojvoda
    Ut: Valentino Lazaro
    Valentino Lazaro (Torino) erstattes av Mergim Vojvoda.
    76'
    I Torino slår Pontus Almqvist en corner fra høyre.
    78'
    78'
    Patrick Dorgu
    Patrick Dorgu (US Lecce) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    78'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Torino fordi Raoul Bellanova får behandling for en skade på banen.
    79'
    Inn: Nikola Krstovic
    Ut: Roberto Piccoli
    Roberto Piccoli (US Lecce) erstattes av Nikola Krstovic.
    79'
    Inn: Antonino Gallo
    Ut: Patrick Dorgu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Lecce. Inn kommer Antonino Gallo, mens Patrick Dorgu tar plass på benken.
    79'
    Torino slipper å klare seg uten Raoul Bellanova som kommer tilbake på banen igjen.
    80'
    Mergim Vojvoda (Torino) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico Grande Torino.
    81'
    Torino 2 - 0 Lecce
    Mål: Duvan Zapata
    Målgivende: Mergim Vojvoda
    Mål! Duvan Zapata (Torino) header inn 2-0. Mergim Vojvoda sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Antonino Gallo
    Målsjanse på Stadio Olimpico Grande Torino! Antonino Gallo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.