Tokyo V tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for FC Tokyo på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Tokyo V.
    13'
    Teruhito Nakagawa
    Teruhito Nakagawa (FC Tokyo) avanserer forover på Ajinomoto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Tokyo Verdy, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    En av FC Tokyos spillere går i offside.
    18'
    Tomoya Miki (Tokyo V) løfter inn en corner fra høyre på Ajinomoto Stadium.
    20'
    Skudd utenfor mål, Tokyo Verdy
    20'
    Hiroto Taniguchi
    Hiroto Taniguchi (Tokyo V) kommer seg fri på Ajinomoto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Koei Koya signaliserer et frispark til Tokyo V på egen banehalvdel.
    25'
    Straffe til Tokyo Verdy
    26'
    Gult kort til FC Tokyo
    Soma Anzai
    Soma Anzai (FC Tokyo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Tokyo Verdy scorer på straffe!
    Tokyo Verdy 1 - 0 FC Tokyo
    Mål: Tomoya Miki
    Tokyo V går opp i en 1-0 ledelse etter at Tomoya Miki setter straffesparket sikkert i mål på Ajinomoto Stadium.
    28'
    30'
    Frispark til Tokyo V på halvdelen til FC Tokyo.
    31'
    Mål for Tokyo Verdy!
    Tokyo Verdy 2 - 0 FC Tokyo
    Mål: Itsuki Someno
    Målgivende: Kazuya Miyahara
    Mål! Itsuki Someno gir Tokyo V en komfortabel 2-0 ledelse. Kazuya Miyahara sto for den målgivende pasningen.
    33'
    Skade: Tokyo Verdy
    38'
    Spillerbytte - Tokyo Verdy
    Inn: Kohei Yamakoshi
    Ut: Hiroto Taniguchi
    Tokyo V bytter ut Hiroto Taniguchi med Kohei Yamakoshi.
    39'
    Kashifu Bangunagande (FC Tokyo) slår en corner fra venstre side på Ajinomoto Stadium.
    40'
    Henrique Trevisan
    Henrique Trevisan (FC Tokyo) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Skudd utenfor mål, FC Tokyo
    42'
    Andre gule kort til FC Tokyo
    Soma Anzai
    Soma Anzai får sitt andre gule kort og FC Tokyo må klare seg uten han resten av kampen.
    43'
    Frispark for Tokyo V på egen banehalvdel.
    43'
    Skudd på mål, Tokyo Verdy
    45'+1
    FC Tokyo, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    45'+2
    Koei Koya signaliserer et frispark til FC Tokyo på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+3
    Koei Koya signaliserer et frispark til Tokyo V.
    50'
    51'
    FC Tokyo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Tomoya Miki (Tokyo V) løfter inn en corner fra venstre på Ajinomoto Stadium.
    58'
    60'
    Spillerbytte - FC Tokyo
    Inn: Keita Endo
    Ut: Kota Tawaratsumida
    FC Tokyo bytter ut Kota Tawaratsumida med Keita Endo. Dette er det første byttet som Peter Cklamovski gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Tsubasa Terayama
    Ut: Tsuyoshi Ogashiwa
    Bytte for FC Tokyo. Tsubasa Terayama kommer inn for Tsuyoshi Ogashiwa på Ajinomoto Stadium.
    61'
    Inn: Hijiri Onaga
    Ut: Kosuke Saito
    Hiroshi Jofuku gjør dagens andre bytte i Tokyo, når han tar ut Kosuke Saito og setter inn Hijiri Onaga.
    62'
    Inn: Daito Yamami
    Ut: Yudai Kimura
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tokyo V. Inn kommer Daito Yamami, mens Yudai Kimura tar plass på benken.
    62'
    62'
    Hjørnespark til Tokyo Verdy
    66'
    66'
    67'
    67'
    Mål for FC Tokyo!
    Tokyo Verdy 2 - 1 FC Tokyo
    Mål: Keita Endo
    Målgivende: Kosuke Shirai
    Mål! Keita Endo reduserer til 2-1 på Ajinomoto Stadium i Tokyo. Kosuke Shirai var nest sist på ballen.
    68'
    71'
    72'
    72'
    72'
    Inn: Yuto Nagatomo
    Ut: Kashifu Bangunagande
    Peter Cklamovski (FC Tokyo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yuto Nagatomo erstatter Kashifu Bangunagande.
    73'
    74'
    Inn: Yuan Matsuhashi
    Ut: Tomoya Miki
    Tokyo V gjør sitt fjerde bytte. Tomoya Miki erstattes av Yuan Matsuhashi.
    79'
    Inn: Yuto Tsunashima
    Ut: Itsuki Someno
    Itsuki Someno (Tokyo V) erstattes av Yuto Tsunashima.
    79'
    80'
    80'
    Gult kort til Tokyo Verdy
    Kohei Yamakoshi
    Kohei Yamakoshi (Tokyo V) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Inn: Riki Harakawa
    Ut: Kei Koizumi
    Peter Cklamovski (FC Tokyo) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Riki Harakawa erstatter Kei Koizumi.
    83'
    Inn: Jandir Breno Souza Silva
    Ut: Takahiro Ko
    Bytte for FC Tokyo. Jandir Breno Souza Silva kommer inn for Takahiro Ko på Ajinomoto Stadium.
    83'
    Riki Harakawa
    FC Tokyo avanserer forover i Tokyo. Riki Harakawa avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Tokyo V angriper, men Koei Koya blåser for offside.
    85'
    85'
    Koei Koya tildeler FC Tokyo en corner. Riki Harakawa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    89'
    89'
    89'
    90'
    FC Tokyo angriper, men blir avblåst for offside.
    90'
    90'+1
    90'+2
    Tokyo Verdy 2 - 2 FC Tokyo
    Målgivende: Teruhito Nakagawa
    Keita Endo scorer og utligner dermed til 2-2. Flott spill fra Teruhito Nakagawa før målet.