Dommeren gir Carlos Daniel Roca (The Strongest) et gult kort.
    Sporting Cristal slipper å klare seg uten Leandro Sosa Toranza som kommer tilbake på banen i La Paz.
    5'
    The Strongest angriper i La Paz. Enrique Triverio fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Luciano Nahuel Ursino Pegolo
    Målsjanse på Estadio Hernando Siles! Luciano Nahuel Ursino Pegolo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    7'
    Michael Javier Ortega Dieppa (The Strongest) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Hernando Siles.
    8'
    Michael Javier Ortega Dieppa
    The Strongest avanserer forover på Estadio Hernando Siles og Michael Javier Ortega Dieppa kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Sporting Cristal.
    8'
    8'
    Frispark til The Strongest på halvdelen til Sporting Cristal.
    11'
    Gult kort til Sporting Cristal
    Gianfranco Chavez
    Gianfranco Chavez (Sporting Cristal) får et gult kort av dommer Esteban Ostojich.
    11'
    Sjanse til The Strongest! Michael Javier Ortega Dieppa er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    Mål for The Strongest!
    The Strongest 1 - 0 Sporting Cristal
    Mål: Enrique Triverio
    Målgivende: Jaime Arrascaita
    Enrique Triverio setter ballen i nettet og The Strongest leder nå 1-0. Flott spill fra Jaime Arrascaita før målet.
    13'
    Målet til The Strongest sjekkes av VAR
    15'
    Målet til The Strongest blir stående
    15'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til Sporting Cristal.
    16'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    20'
    Joao Grimaldo
    Joao Grimaldo (Sporting Cristal) avanserer forover på Estadio Hernando Siles. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    The Strongest, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Hjørnespark til Sporting Cristal
    21'
    Alejandro Hohberg
    Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) kommer til en målsjanse på Estadio Hernando Siles, men klarer ikke å score.
    22'
    En av Sporting Cristals spillere blir avblåst for offside på Estadio Hernando Siles.
    22'
    Mål for Sporting Cristal!
    The Strongest 1 - 1 Sporting Cristal
    Mål: Brenner
    Målgivende: Joao Grimaldo
    Utligning! Brenner setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Joao Grimaldo.
    23'
    Esteban Ostojich tildeler The Strongest en corner. Michael Javier Ortega Dieppa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Michael Javier Ortega Dieppa (The Strongest) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    27'
    The Strongest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Andre gule kort til Sporting Cristal
    Dommer Esteban Ostojich gir Gianfranco Chavez (Sporting Cristal) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    31'
    Frispark The Strongest.
    32'
    Sporting Cristal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Gerald Martin Tavara Mogollon
    Gerald Martin Tavara Mogollon (Sporting Cristal) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Hernando Siles.
    35'
    Målsjanse! Luciano Nahuel Ursino Pegolo (The Strongest) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    38'
    Spillerbytte - Sporting Cristal
    Inn: Jesus Emanuel Pretell Panta
    Ut: Alejandro Hohberg
    Tiago Retzlaff Nunes (Sporting Cristal) gjør sitt første bytte for dagen. Jesus Emanuel Pretell Panta erstatter Alejandro Hohberg.
    38'
    40'
    Målet til Sporting Cristal sjekkes av VAR
    42'
    Målet til Sporting Cristal blir stående
    42'
    I La Paz slår Michael Javier Ortega Dieppa en corner fra høyre.
    43'
    Luciano Nahuel Ursino Pegolo (The Strongest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Leandro Sosa Toranza
    Sporting Cristal angriper, men avslutningen til Leandro Sosa Toranza går utenfor.
    45'+1
    Sjanse! Sporting Cristal avanserer forover, men Gerald Martin Tavara Mogollon avslutter utenfor.
    45'+3
    Leandro Sosa Toranza (Sporting Cristal) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    45'+3
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til The Strongest på egen banehalvdel.
    45'+4
    Sjanse i La Paz! Enrique Triverio (The Strongest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    49'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til The Strongest.
    49'
    Michael Javier Ortega Dieppa (The Strongest) kommer seg fri på Estadio Hernando Siles, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Renato Solis Salinas (Sporting Cristal) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Hernando Siles.
    52'
    Sporting Cristal slipper å klare seg uten Renato Solis Salinas som kommer tilbake på banen igjen.
    52'
    54'
    56'
    57'
    Hjørnespark til The Strongest
    59'
    Michael Javier Ortega Dieppa (The Strongest) header mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    Frispark til Sporting Cristal på halvdelen til The Strongest.
    61'
    Inn: Washington Corozo
    Ut: Carlos Jhilmar Lora Saavedra
    Carlos Jhilmar Lora Saavedra (Sporting Cristal) erstattes av Washington Corozo.
    61'
    Inn: Jesus Abdallah Castillo Molina
    Ut: Gerald Martin Tavara Mogollon
    Sporting Cristal gjør sitt tredje bytte. Gerald Martin Tavara Mogollon erstattes av Jesus Abdallah Castillo Molina.
    62'
    Leonardo Diaz Laffore
    Leonardo Diaz Laffore (Sporting Cristal) visar framfötterna men nickar utanför.
    62'
    64'
    64'
    64'
    Spillerbytte - The Strongest
    Inn: Junior Gabriel Arias Caceres
    Ut: Carlos Daniel Roca
    Claudio Dario Biaggio gjør dagens første bytte i La Paz, når han tar ut Carlos Daniel Roca og setter inn Junior Gabriel Arias Caceres.
    66'
    The Strongest angriper på Estadio Hernando Siles og Michael Javier Ortega Dieppa skyter i stolpen!
    68'
    74'
    74'
    75'
    Inn: Adrian Ascues
    Ut: Joao Grimaldo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Cristal. Inn kommer Adrian Ascues, mens Joao Grimaldo tar plass på benken.
    76'
    Inn: Irven Beybe Avila Acero
    Ut: Brenner
    Sporting Cristal bytter ut Brenner med Irven Beybe Avila Acero.
    76'
    Inn: Pablo Elias Pedraza Bustos
    Ut: Jaime Arrascaita
    The Strongest bytter ut Jaime Arrascaita med Pablo Elias Pedraza Bustos. Dette er det andre byttet som Claudio Dario Biaggio gjør i dagens kamp.
    78'
    80'
    The Strongest 1 - 2 Sporting Cristal
    Mål: Washington Corozo
    Målgivende: Yoshimar Yotun
    Mål! Washington Corozo gir Sporting Cristal en 1-2 ledelse. Yoshimar Yotun var nest sist på ballen.
    80'
    Inn: Jeyson Chura
    Ut: Saul Torres
    Bytte for The Strongest. Jeyson Chura kommer inn for Saul Torres på Estadio Hernando Siles.
    82'
    Inn: John Garcia
    Ut: Gabriel Sotomayor
    The Strongest gjør sitt fjerde bytte. Gabriel Sotomayor erstattes av John Garcia.
    82'
    Skudd på mål, The Strongest
    83'
    83'
    Washington Corozo
    Washington Corozo (Sporting Cristal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Esteban Ostojich tildeler The Strongest en corner. Alvaro Daniel Quiroga sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Skudd utenfor mål, The Strongest
    84'
    En av The Strongests spillere går i offside.
    88'
    I La Paz slår Alvaro Daniel Quiroga en corner fra venstre.
    89'
    Alvaro Daniel Quiroga (The Strongest) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.