Beltran66' (Str.)
    Frispark i en god posisjon for CA River Plate!
    2'
    Paulo Diaz
    CA River Plate angriper i La Paz. Paulo Diaz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    The Strongest, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Pablo Solari
    Sjanse i La Paz! Pablo Solari (CA River Plate) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    3'
    Hjørnespark til CA River Plate
    4'
    Jeyson Chura
    Målsjanse til The Strongest! Jeyson Chura treffer mål, men keeper redder.
    6'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Jose Antonio Paradela (CA River Plate) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    9'
    11'
    Skudd utenfor mål, The Strongest
    12'
    Eugenio Isnaldo
    The Strongest avanserer forover i La Paz. Eugenio Isnaldo avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Michael Javier Ortega Dieppa (The Strongest) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    18'
    Enrique Triverio
    The Strongest angriper på Estadio Hernando Siles. Enrique Triverio header utenfor.
    19'
    Straffe til The Strongest
    21'
    Marcelo Herrera
    Marcelo Herrera (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Hernando Siles, men avslutningen går utenfor.
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til The Strongest
    25'
    Dommeren dømmer straffe til The Strongest
    25'
    The Strongest scorer på straffe!
    The Strongest 1 - 0 CA River Plate
    Mål: Enrique Triverio
    Enrique Triverio dundrer inn et straffespark på Estadio Hernando Siles. Stillingen er nå 1-0.
    25'
    Gult kort til CA River Plate
    Enzo Perez
    Enzo Perez (CA River Plate) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    The Strongest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til The Strongest på egen banehalvdel.
    29'
    Jeyson Chura vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Jeyson Chura er på beina igjen og fortsetter kampen.
    31'
    The Strongest angriper i La Paz. Jeyson Chura fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Mål for The Strongest!
    The Strongest 2 - 0 CA River Plate
    Målgivende: Luciano Nahuel Ursino Pegolo
    Mål! Enrique Triverio øker The Strongests ledelse til 2-0 på Estadio Hernando Siles. Flott spill fra Luciano Nahuel Ursino Pegolo før målet.
    35'
    Skudd på mål, The Strongest
    37'
    37'
    Michael Javier Ortega Dieppa (The Strongest) slår en corner fra høyre side på Estadio Hernando Siles.
    38'
    38'
    41'
    Skudd utenfor mål, CA River Plate
    41'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler CA River Plate en corner. Agustin Palavecino Lamela sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til The Strongest.
    45'
    Gult kort til The Strongest
    Enrique Triverio (The Strongest) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Hernando Siles.
    45'+2
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    45'+2
    Paulo Diaz
    CA River Plate angriper, og Paulo Diaz sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    45'+3
    En av CA River Plates spillere blir avblåst for offside på Estadio Hernando Siles.
    45'+3
    45'+4
    45'+4
    I La Paz slår Michael Javier Ortega Dieppa en corner fra høyre.
    45'+5
    Frispark CA River Plate.
    46'
    Skudd på mål, CA River Plate
    47'
    47'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler The Strongest en corner. Michael Javier Ortega Dieppa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    The Strongest 3 - 0 CA River Plate
    Mål: Gonzalo Gabriel Castillo Cabral
    Målgivende: Jaime Arrascaita
    Gonzalo Gabriel Castillo Cabral header ballen i mål og The Strongest går opp til en komfortabel 3-0-ledelse i La Paz. Jaime Arrascaita var nest sist på ballen.
    49'
    Sjanse! The Strongest avanserer forover, men Enrique Triverio avslutter utenfor.
    52'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til The Strongest.
    53'
    54'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Ignacio Fernandez
    Ut: Enzo Perez
    Martin Demichelis gjør dagens første bytte i La Paz, når han tar ut Enzo Perez og setter inn Ignacio Fernandez.
    55'
    Inn: Santiago Simon
    Ut: Jose Antonio Paradela
    CA River Plate bytter ut Jose Antonio Paradela med Santiago Simon.
    55'
    Målsjanse! Jeyson Chura (The Strongest) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    58'
    Enzo Hernan Diaz
    Dommer Jesus Valenzuela Saez viser Enzo Hernan Diaz (CA River Plate) det gule kortet.
    58'
    Agustin Palavecino Lamela
    CA River Plate angriper i La Paz. Agustin Palavecino Lamela avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    61'
    Frispark for The Strongest på egen banehalvdel.
    62'
    62'
    62'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til CA River Plate like utenfor The Strongest-området.
    65'
    Straffe til CA River Plate
    66'
    CA River Plate scorer på straffe!
    The Strongest 3 - 1 CA River Plate
    Mål: Lucas Beltran
    CA River Plate får et straffespark som Lucas Beltran setter i mål på Estadio Hernando Siles. Reduseringen er dermed et faktum i La Paz.
    66'
    Spillerbytte - The Strongest
    Inn: Saul Torres
    Ut: Jeyson Chura
    Jeyson Chura (The Strongest) erstattes av Saul Torres.
    66'
    Inn: Carlos Robles
    Ut: Michael Javier Ortega Dieppa
    Claudio Dario Biaggio (The Strongest) gjør sitt andre bytte for dagen. Carlos Robles erstatter Michael Javier Ortega Dieppa.
    67'
    Kan The Strongest utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Ignacio Fernandez
    Dommeren gir Ignacio Fernandez (CA River Plate) et gult kort.
    67'
    68'
    68'
    Hjørnespark til The Strongest
    69'
    Inn: Miguel Angel Borja
    Ut: Pablo Solari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate. Inn kommer Miguel Angel Borja, mens Pablo Solari tar plass på benken.
    69'
    69'
    70'
    71'
    72'
    72'
    Inn: Jose Alfredo Flores Lopez
    Ut: Eugenio Isnaldo
    The Strongest gjør sitt tredje bytte. Eugenio Isnaldo erstattes av Jose Alfredo Flores Lopez.
    75'
    76'
    I La Paz slår Agustin Palavecino Lamela en corner fra venstre.
    76'
    80'
    Inn: Ezequiel Barco
    Ut: Agustin Palavecino Lamela
    CA River Plate bytter ut Agustin Palavecino Lamela med Ezequiel Barco. Dette er det fjerde byttet som Martin Demichelis gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Salomon Rondon
    Ut: Lucas Beltran
    Bytte for CA River Plate. Salomon Rondon kommer inn for Lucas Beltran på Estadio Hernando Siles.
    81'
    Inn: Gabriel Sotomayor
    Ut: Enrique Triverio
    The Strongest gjør sitt fjerde bytte. Enrique Triverio erstattes av Gabriel Sotomayor.
    83'
    Inn: Junior Gabriel Arias Caceres
    Ut: Luciano Nahuel Ursino Pegolo
    Luciano Nahuel Ursino Pegolo (The Strongest) erstattes av Junior Gabriel Arias Caceres.
    83'
    Frispark The Strongest.
    85'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.