German Cid Camacho signaliserer et frispark til Huesca på egen banehalvdel.
    2'
    Huesca angriper i Santa Cruz de Tenerife, men blir avblåst for offside.
    4'
    German Cid Camacho tildeler Tenerife en corner. Roberto Lopez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Sergio Gonzalez
    Sergio Gonzalez (Tenerife) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Jose Maria Amo
    Tenerife angriper på Heliodoro Rodríguez López, men Jose Maria Amo header utenfor.
    10'
    Frispark til Huesca på halvdelen til Tenerife.
    12'
    Roberto Lopez
    Sjanse til Tenerife! Roberto Lopez er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    SD Huesca, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark for Huesca på egen banehalvdel.
    15'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Hjørnespark til SD Huesca
    24'
    Roberto Lopez (Tenerife) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    26'
    Huesca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Alberto Martin Diaz en corner fra venstre.
    29'
    German Cid Camacho signaliserer et frispark til Tenerife på egen banehalvdel.
    30'
    Roberto Lopez (Tenerife) slår en corner fra høyre side på Heliodoro Rodríguez López.
    33'
    33'
    35'
    Enric Gallego
    Enric Gallego (Tenerife) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    37'
    40'
    43'
    Enric Gallego (Tenerife) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Roberto Lopez en corner fra høyre.
    50'
    50'
    50'
    Gult kort til Tenerife CD
    Alberto Martin Diaz
    Alberto Martin Diaz (Tenerife) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    Huesca angriper, men blir avblåst for offside.
    56'
    58'
    Sergio Gonzalez (Tenerife) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    58'
    59'
    Tenerife angriper på Heliodoro Rodríguez López. Enric Gallego header utenfor.
    59'
    61'
    Jorge Pulido
    Huesca angriper i Santa Cruz de Tenerife. Jorge Pulido avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Frispark for Tenerife på egen banehalvdel.
    62'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Angel Rodriguez
    Ut: Alberto Martin Diaz
    Tenerife bytter ut Alberto Martin Diaz med Angel Rodriguez. Dette er det første byttet som Asier Garitano Aguirrezabal gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Yanis Rahmani
    Ut: Roberto Lopez
    Bytte for Tenerife. Yanis Rahmani kommer inn for Roberto Lopez på Heliodoro Rodríguez López.
    65'
    Hjørnespark til Tenerife CD
    68'
    Det blir farlig! Frispark for Tenerife er nær straffområde.
    68'
    Gult kort til SD Huesca
    Gerard Valentín
    Dommeren gir Gerard Valentín (Huesca) et gult kort.
    68'
    Angel Rodriguez
    Angel Rodriguez (Tenerife) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men klarer ikke å score.
    69'
    Spillerbytte - SD Huesca
    Inn: Enzo Lombardo
    Ut: Iker Kortajarena
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Huesca. Inn kommer Enzo Lombardo, mens Iker Kortajarena tar plass på benken.
    70'
    Inn: Jeremy Blasco
    Ut: Ivan Martos
    Antonio Hidalgo Morilla gjør dagens andre bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Ivan Martos og setter inn Jeremy Blasco.
    70'
    Angel Rodriguez (Tenerife) avanserer forover på Heliodoro Rodríguez López. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    72'
    72'
    Tenerife avanserer forover i Santa Cruz de Tenerife. Enric Gallego avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Målsjanse! Sergio Gonzalez (Tenerife) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Inn: Yann Bodiger
    Ut: Waldo Rubio
    Asier Garitano Aguirrezabal (Tenerife) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yann Bodiger erstatter Waldo Rubio.
    74'
    78'
    Miguel Loureiro Ameijenda
    Huesca angriper, men avslutningen til Miguel Loureiro Ameijenda går utenfor.
    81'
    Inn: Rafael Tresaco Blasco
    Ut: Hugo Vallejo
    Huesca bytter ut Hugo Vallejo med Rafael Tresaco Blasco. Dette er det tredje byttet som Antonio Hidalgo Morilla gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Jovanny Bolivar
    Ut: Samuel Obeng
    Huesca gjør sitt fjerde bytte. Samuel Obeng erstattes av Jovanny Bolivar.
    82'
    Inn: Juanjo Nieto
    Ut: Gerard Valentín
    Bytte for Huesca. Juanjo Nieto kommer inn for Gerard Valentín på Heliodoro Rodríguez López.
    82'
    Inn: Alvaro Romero Morillo
    Ut: Sergio Gonzalez
    Tenerife bytter ut Sergio Gonzalez med Alvaro Romero Morillo.
    82'
    Inn: Aitor Bunuel
    Ut: Jeremy Mellot
    Jeremy Mellot (Tenerife) erstattes av Aitor Bunuel.
    82'
    En av Tenerifes spillere blir avblåst for offside på Heliodoro Rodríguez López.
    83'
    85'
    Tenerife fosser fremover, men German Cid Camacho blåser for offside på Heliodoro Rodríguez López.
    86'
    Kento Hashimoto
    Sjanse i Santa Cruz de Tenerife! Kento Hashimoto (Huesca) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    88'
    88'
    Ignasi Vilarrasa Palacios (Huesca) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    88'
    Skudd utenfor mål, Tenerife CD
    90'+1
    Frispark Tenerife.
    90'+2
    Dommer German Cid Camacho viser Miguel Loureiro Ameijenda (Huesca) det gule kortet.