1-1
2-1
    SD Eibar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Alejandro Quintero Gonzalez signaliserer et frispark til SD Eibar på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd utenfor mål, Tenerife CD
    8'
    Mål for Tenerife CD!
    Tenerife CD 1 - 0 SD Eibar
    Mål: Roberto Lopez
    Mål! Tenerife tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Roberto Lopez på Heliodoro Rodríguez López.
    11'
    Hjørnespark til SD Eibar
    14'
    Frispark for Tenerife på egen banehalvdel.
    15'
    16'
    20'
    22'
    Alvaro Tejero
    SD Eibar angriper, men avslutningen til Alvaro Tejero går utenfor.
    22'
    23'
    Roberto Lopez
    Tenerife avanserer forover i Santa Cruz de Tenerife. Roberto Lopez avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Corpas
    Sjanse! SD Eibar avanserer forover, men Corpas avslutter utenfor.
    26'
    Roberto Lopez (Tenerife) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.
    33'
    Frispark til SD Eibar på halvdelen til Tenerife.
    35'
    Skudd utenfor mål, SD Eibar
    36'
    Alejandro Quintero Gonzalez signaliserer et frispark til SD Eibar.
    40'
    Mål for SD Eibar!
    Tenerife CD 1 - 1 SD Eibar
    Mål: Corpas
    Corpas scorer og utligningen er et faktum på Heliodoro Rodríguez López. 1-1.
    42'
    Gult kort til Tenerife CD
    Enric Gallego
    Dommer Alejandro Quintero Gonzalez viser Enric Gallego (Tenerife) det gule kortet.
    43'
    45'
    Mario Carreno
    SD Eibar angriper. Mario Carreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Frispark for SD Eibar på egen banehalvdel.
    46'
    Peru Nolaskoain ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    46'
    Peru Nolaskoain er på beina igjen og fortsetter kampen.
    47'
    Skade: SD Eibar
    48'
    Spillerbytte - SD Eibar
    Inn: Unai Vencedor
    Ut: Peru Nolaskoain
    Peru Nolaskoain, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Unai Vencedor kommer inn for SD Eibar.
    50'
    Inn: Jon Bautista
    Ut: Sergio Leon
    SD Eibar gjør sitt andre bytte. Sergio Leon erstattes av Jon Bautista.
    50'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Jon Bautista
    SD Eibar fosser forover og Jon Bautista fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Waldo Rubio
    Waldo Rubio (Tenerife) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Dommer Alejandro Quintero Gonzalez ser at linjemannen løfter flagget, og Tenerifes Waldo Rubio blåses av for offside.
    54'
    Skudd på mål, SD Eibar
    55'
    55'
    Frispark SD Eibar.
    56'
    58'
    58'
    Tenerife tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Juan Soriano vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    58'
    60'
    Alejandro Quintero Gonzalez signaliserer et frispark til Tenerife på egen banehalvdel.
    60'
    Gult kort til SD Eibar
    Jon Bautista (SD Eibar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Juan Soriano er på beina igjen og fortsetter kampen på Heliodoro Rodríguez López.
    61'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Angel Rodriguez
    Ut: Luismi Cruz
    Bytte for Tenerife. Angel Rodriguez kommer inn for Luismi Cruz på Heliodoro Rodríguez López.
    62'
    64'
    65'
    SD Eibar angriper, men blir avblåst for offside.
    69'
    Inn: Ager Aketxe
    Ut: Corpas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Eibar. Inn kommer Ager Aketxe, mens Corpas tar plass på benken.
    69'
    70'
    71'
    77'
    Loic Williams Ntambue Kayumba
    Loic Williams Ntambue Kayumba (Tenerife) pådrar seg et gult kort.
    77'
    78'
    78'
    Inn: Alberto Martin Diaz
    Ut: Enric Gallego
    Tenerife bytter ut Enric Gallego med Alberto Martin Diaz. Dette er det andre byttet som Asier Garitano Aguirrezabal gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    Waldo Rubio (Tenerife) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Heliodoro Rodríguez López.
    81'
    Tenerife slipper å klare seg uten Waldo Rubio som kommer tilbake på banen igjen.
    82'
    Alejandro Quintero Gonzalez signaliserer et frispark til SD Eibar like utenfor Tenerife-området.
    84'
    84'
    Inn: Jose Maria Amo
    Ut: Sergio Gonzalez
    Asier Garitano Aguirrezabal gjør dagens tredje bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Sergio Gonzalez og setter inn Jose Maria Amo.
    85'
    Inn: Waldo Rubio
    Ut: Alvaro Romero Morillo
    Alvaro Romero Morillo (Tenerife) erstattes av Waldo Rubio.
    85'
    Inn: Aitor Bunuel
    Ut: Roberto Lopez
    Tenerife bytter ut Roberto Lopez med Aitor Bunuel.
    85'
    85'
    Ager Aketxe
    Dommeren gir Ager Aketxe (SD Eibar) et gult kort.
    86'
    Tenerife CD 2 - 1 SD Eibar
    Mål: Angel Rodriguez
    Angel Rodriguez setter ballen i nettet og Tenerife leder nå 2-1.
    87'
    Angel Rodriguez
    Sjanse i Santa Cruz de Tenerife! Angel Rodriguez (Tenerife) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    SD Eibar, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    90'
    Jose Maria Amo
    Jose Maria Amo fra Tenerife er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    90'
    90'+1
    Unai Vencedor
    Unai Vencedor (SD Eibar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Tilbake fra skade: SD Eibar
    90'+3
    90'+3
    Inn: Sergio Alvarez
    Ut: Frederico Venancio
    Joseba Etxeberria (SD Eibar) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Sergio Alvarez erstatter Frederico Venancio.
    90'+4
    Inn: Yacine Qasmi
    Ut: Matheus Pereira
    Joseba Etxeberria (SD Eibar) gjør sitt femte bytte for dagen. Yacine Qasmi erstatter Matheus Pereira.
    90'+4
    Stoichkov
    SD Eibar angriper i Santa Cruz de Tenerife. Stoichkov fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+5
    Stoichkov
    Stoichkov (SD Eibar) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    90'+6
    90'+8
    90'+9
    90'+10
    90'+10
    Alejandro Quintero Gonzalez tildeler SD Eibar en corner. Unai Vencedor sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.