Mål! Alfredo Ortuno gir FC Cartagena ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    Frispark til Tenerife CD på halvdelen til FC Cartagena.
    19'
    Alex Gallar
    Alex Gallar skyter i stolpen! Nære på for FC Cartagena.
    20'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til FC Cartagena på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for FC Cartagena!
    Tenerife CD 0 - 2 FC Cartagena
    Mål: Julio Buffarini
    FC Cartagena går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Julio Buffarini.
    22'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Frispark Tenerife CD.
    24'
    Jeremy Socorro
    Jeremy Socorro (Tenerife CD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    FC Cartagena tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    33'
    Frispark for Tenerife CD på egen banehalvdel.
    34'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    35'
    Mario Gonzalez
    Tenerife CD angriper, men avslutningen til Mario Gonzalez går utenfor.
    35'
    36'
    37'
    Victor Mollejo
    Victor Mollejo (Tenerife CD) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    38'
    Shaquell Moore
    Sjanse til Tenerife CD! Shaquell Moore er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    Skade: Tenerife CD
    41'
    41'
    Tilbake fra skade: Tenerife CD
    41'
    42'
    43'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til Tenerife CD.
    43'
    Frispark til FC Cartagena på halvdelen til Tenerife CD.
    45'
    45'+1
    45'+2
    45'+4
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Carlos Ruiz
    Ut: Jose Leon
    Tenerife CD bytter ut Jose Leon med Carlos Ruiz. Dette er det første byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Alex Corredera
    Ut: Aitor Sanz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tenerife CD. Inn kommer Alex Corredera, mens Aitor Sanz tar plass på benken.
    46'
    Inn: Enric Gallego
    Ut: Victor Mollejo
    Victor Mollejo (Tenerife CD) erstattes av Enric Gallego.
    46'
    Inn: Andres Martín
    Ut: Mario Gonzalez
    Bytte for Tenerife CD. Andres Martín kommer inn for Mario Gonzalez på Heliodoro Rodríguez López.
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Santa Cruz de Tenerife fordi Alex Gallar får behandling for en skade på banen.
    47'
    Alex Gallar er på beina igjen og fortsetter kampen på Heliodoro Rodríguez López.
    49'
    50'
    Enric Gallego
    Enric Gallego (Tenerife CD) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Andres Martín
    Andres Martín (Tenerife CD) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men klarer ikke å score.
    53'
    Skudd utenfor mål, Tenerife CD
    54'
    57'
    Inn: Samuel Shashoua
    Ut: Elady Zorrilla
    Tenerife CD gjør sitt femte bytte. Elady Zorrilla erstattes av Samuel Shashoua.
    60'
    61'
    Dommer Iosu Galech Apezteguia viser Enric Gallego (Tenerife CD) det gule kortet.
    61'
    Skudd på mål, Tenerife CD
    62'
    62'
    Spillerbytte - FC Cartagena
    Inn: Berto Cayarga
    Ut: Alex Gallar
    FC Cartagena bytter ut Alex Gallar med Berto Cayarga.
    62'
    63'
    Mål for Tenerife CD!
    Tenerife CD 1 - 2 FC Cartagena
    Mål: Nikola Sipcic
    Målgivende: Ruben Diez
    Mål! Tenerife CD reduserer til 1-2 etter et mål av Nikola Sipcic på Heliodoro Rodríguez López. Flott spill fra Ruben Diez før målet.
    64'
    Målet til Tenerife CD sjekkes av VAR
    66'
    Målet til Tenerife CD blir stående
    67'
    68'
    69'
    70'
    Michel Herrero
    Michel Herrero (Tenerife CD) får et gult kort av dommer Iosu Galech Apezteguia.
    70'
    Gult kort til FC Cartagena
    Pablo De Blasis
    Pablo De Blasis (FC Cartagena) får et gult kort av dommer Iosu Galech Apezteguia.
    72'
    Carlos Ruiz
    Carlos Ruiz (Tenerife CD) pådrar seg et gult kort.
    72'
    73'
    Inn: Sebastian Cristoforo
    Ut: Pablo De Blasis
    Luis Miguel Carrion (FC Cartagena) gjør sitt andre bytte for dagen. Sebastian Cristoforo erstatter Pablo De Blasis.
    74'
    Inn: Shinji Okazaki
    Ut: Alfredo Ortuno
    FC Cartagena bytter ut Alfredo Ortuno med Shinji Okazaki.
    74'
    75'
    76'
    78'
    79'
    Andres Martín (Tenerife CD) header utenfor.
    80'
    83'
    Inn: Sergio Tejera
    Ut: Yann Bodiger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Cartagena. Inn kommer Sergio Tejera, mens Yann Bodiger tar plass på benken.
    83'
    Inn: Alejandro Domingo
    Ut: Richard Boateng
    Luis Miguel Carrion gjør dagens femte bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Richard Boateng og setter inn Alejandro Domingo.
    83'
    84'
    86'
    88'
    90'+1
    90'+1
    Frisparket tildelt Tenerife CD er farlig nær FC Cartagenas målområde.
    90'+3
    90'+5
    Hjørnespark til FC Cartagena
    90'+6
    Offside! Nikola Sipcic blir vinket av og Tenerife CD må dermed bygge opp et nytt angrep.