Frispark for Tenerife på egen banehalvdel.
    Tenerife fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Club Deportivo Eldense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for Tenerife CD!
    Tenerife CD 1 - 0 Club Deportivo Eldense
    Mål: Jose Leon
    Målgivende: Roberto Lopez
    Mål! Jose Leon gir Tenerife en 1-0 ledelse. Flott spill fra Roberto Lopez før målet.
    10'
    Alejandro Bernal Carreras
    Club Deportivo Eldense angriper, men avslutningen til Alejandro Bernal Carreras går utenfor.
    11'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til Tenerife.
    12'
    Jose Leon
    Målsjanse på Heliodoro Rodríguez López! Jose Leon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Club Deportivo Eldense, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Roberto Lopez (Tenerife) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    17'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til Club Deportivo Eldense på egen banehalvdel.
    18'
    Tenerife angriper, men blir avblåst for offside.
    18'
    Hjørnespark til Tenerife CD
    20'
    Roberto Lopez
    Tenerife angriper i Santa Cruz de Tenerife. Roberto Lopez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Club Deportivo Eldense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tenerife.
    22'
    Sjanse til Tenerife! Roberto Lopez er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    Frispark til Club Deportivo Eldense på halvdelen til Tenerife.
    27'
    31'
    35'
    36'
    Yanis Rahmani
    Yanis Rahmani (Tenerife) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Tenerife tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Yanis Rahmani (Tenerife) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Club Deportivo Eldense
    Inn: Christian Montes Lopez
    Ut: Alex Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Deportivo Eldense. Inn kommer Christian Montes Lopez, mens Alex Martinez tar plass på benken.
    46'
    46'
    Tenerife angriper, men Alvaro Jimenez vinkes av for offside.
    46'
    47'
    Enric Gallego
    Tenerife angriper i Santa Cruz de Tenerife. Enric Gallego fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til Tenerife CD
    49'
    Ingen straffe til Tenerife CD
    49'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til Club Deportivo Eldense.
    50'
    Gult kort til Tenerife CD
    Fernando Medrano
    Dommer Damaso Arcediano Monescillo viser Fernando Medrano (Tenerife) det gule kortet.
    50'
    Frisparket tildelt Club Deportivo Eldense er farlig nær Tenerifes målområde.
    52'
    Jose Leon
    Jose Leon (Tenerife) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    52'
    Marc Mateu (Club Deportivo Eldense) slår en corner fra høyre side på Heliodoro Rodríguez López.
    54'
    54'
    Club Deportivo Eldense angriper, men Damaso Arcediano Monescillo blåser for offside.
    55'
    55'
    Damaso Arcediano Monescillo tildeler Club Deportivo Eldense en corner. Marc Mateu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    58'
    Inn: Joel Jorquera Romero
    Ut: Alejandro Bernal Carreras
    Club Deportivo Eldense gjør sitt andre bytte. Alejandro Bernal Carreras erstattes av Joel Jorquera Romero.
    58'
    Inn: Pedro Luis Capo Payeras
    Ut: Juan Tomas Ortuno Martinez
    Fernando Estevez Martin (Club Deportivo Eldense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pedro Luis Capo Payeras erstatter Juan Tomas Ortuno Martinez.
    59'
    En av Club Deportivo Eldenses spillere blir avblåst for offside.
    61'
    62'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til Tenerife like utenfor Club Deportivo Eldense-området.
    62'
    Alvaro Jimenez
    Målsjanse! Alvaro Jimenez (Tenerife) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Roberto Lopez en corner fra venstre.
    67'
    69'
    Tenerife fosser forover og Yanis Rahmani fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    73'
    75'
    Inn: Florin Andone
    Ut: David Timor
    Club Deportivo Eldense bytter ut David Timor med Florin Andone.
    76'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Yann Bodiger
    Ut: Alex Corredera
    Asier Garitano Aguirrezabal gjør dagens første bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Alex Corredera og setter inn Yann Bodiger.
    76'
    Inn: Alberto Martin Diaz
    Ut: Yanis Rahmani
    Bytte for Tenerife. Alberto Martin Diaz kommer inn for Yanis Rahmani på Heliodoro Rodríguez López.
    76'
    80'
    80'
    81'
    Inn: Gabriel Jimeno Felipe
    Ut: Ivan Chapela
    Club Deportivo Eldense bytter ut Ivan Chapela med Gabriel Jimeno Felipe. Dette er det femte byttet som Fernando Estevez Martin gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Nacho Martinez
    Ut: Fernando Medrano
    Fernando Medrano (Tenerife) erstattes av Nacho Martinez.
    87'
    Inn: Sergio Gonzalez
    Ut: Alvaro Jimenez
    Asier Garitano Aguirrezabal gjør dagens fjerde bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Alvaro Jimenez og setter inn Sergio Gonzalez.
    87'
    88'
    Gult kort til Club Deportivo Eldense
    Gabriel Jimeno Felipe
    Dommer Damaso Arcediano Monescillo gir Gabriel Jimeno Felipe (Club Deportivo Eldense) et gult kort.
    88'
    Marc Mateu (Club Deportivo Eldense) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    90'
    Gabriel Jimeno Felipe (Club Deportivo Eldense) kommer seg fri på Heliodoro Rodríguez López, men avslutningen går utenfor.
    90'+1
    Inn: Alvaro Romero Morillo
    Ut: Roberto Lopez
    Tenerife bytter ut Roberto Lopez med Alvaro Romero Morillo.
    90'+2
    Sjanse! Tenerife avanserer forover, men Enric Gallego avslutter utenfor.
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    Christian Montes Lopez
    Sjanse! Club Deportivo Eldense avanserer forover, men Christian Montes Lopez avslutter utenfor.
    90'+5
    Waldo Rubio
    Waldo Rubio må stå over en kamp for Tenerife etter å ha fått gult kort av dommer Damaso Arcediano Monescillo.