1-0
Cruz30'
2-0
2-1
    Jonathan German Gomez (Mirandes) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    2'
    Pablo Tomeo
    Målsjanse på Heliodoro Rodríguez López! Pablo Tomeo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    2'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Mirandes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Roberto Lopez en corner fra venstre.
    7'
    Fernando Medrano
    Fernando Medrano (Tenerife) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men klarer ikke å score.
    7'
    Hjørnespark til Tenerife CD
    12'
    Mirandes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tenerife.
    13'
    Gult kort til CD Mirandes
    Houboulang Mendes
    Houboulang Mendes (Mirandes) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    14'
    Frispark for Mirandes på egen banehalvdel.
    19'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Mirandes på egen banehalvdel.
    20'
    Straffe til Tenerife CD
    21'
    Tenerife CD scorer på straffe!
    Tenerife CD 1 - 0 CD Mirandes
    Mål: Enric Gallego
    Tenerife tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Enric Gallego.
    22'
    Skudd utenfor mål, CD Mirandes
    24'
    Mål for Tenerife CD!
    Tenerife CD 2 - 0 CD Mirandes
    Mål: Luismi Cruz
    Luismi Cruz øker Tenerifes ledelse til 2-0!
    30'
    Frispark Tenerife.
    32'
    34'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Nikola Sipcic
    Ut: Aitor Sanz
    Bytte for Tenerife. Nikola Sipcic kommer inn for Aitor Sanz på Heliodoro Rodríguez López.
    37'
    Pablo Ramon Parra
    Pablo Ramon Parra (Mirandes) får et gult kort av dommer Alvaro Moreno Aragon.
    38'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Tenerife.
    38'
    Frispark til Mirandes på halvdelen til Tenerife.
    40'
    44'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Tenerife tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Mirandes.
    47'
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Mathis Lachuer
    Ut: Pablo Tomeo
    Pablo Tomeo (Mirandes) erstattes av Mathis Lachuer.
    47'
    Inn: Antonio La Gumina
    Ut: Gabriel Martinez Aguilera
    Alessio Lisci gjør dagens andre bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Gabriel Martinez Aguilera og setter inn Antonio La Gumina.
    47'
    Straffe til CD Mirandes
    48'
    Gult kort til Tenerife CD
    Enric Gallego
    Enric Gallego (Tenerife) pådrar seg et gult kort.
    48'
    CD Mirandes scorer på straffe!
    Tenerife CD 2 - 1 CD Mirandes
    Mål: Carlos Martin Dominguez
    Mål! Mirandes reduserer til 2-1 takket være et straffespark av Carlos Martin Dominguez.
    50'
    Yanis Rahmani
    Dommer Alvaro Moreno Aragon gir Yanis Rahmani (Tenerife) et gult kort.
    54'
    54'
    Frispark til Tenerife på halvdelen til Mirandes.
    55'
    56'
    57'
    Skudd utenfor mål, Tenerife CD
    57'
    Inn: David Vicente Robles
    Ut: Houboulang Mendes
    Alessio Lisci (Mirandes) gjør sitt tredje bytte for dagen. David Vicente Robles erstatter Houboulang Mendes.
    59'
    Skudd på mål, Tenerife CD
    63'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Inn: Angel Rodriguez
    Ut: Enric Gallego
    Tenerife bytter ut Enric Gallego med Angel Rodriguez.
    69'
    Inn: Waldo Rubio
    Ut: Yanis Rahmani
    Tenerife bytter ut Yanis Rahmani med Waldo Rubio. Dette er det tredje byttet som Asier Garitano Aguirrezabal gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Lautaro De Leon Billar
    Ut: Alvaro Sanz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mirandes. Inn kommer Lautaro De Leon Billar, mens Alvaro Sanz tar plass på benken.
    71'
    71'
    72'
    Mathis Lachuer
    Dommeren gir Mathis Lachuer (Mirandes) et gult kort.
    72'
    75'
    Hjørnespark til CD Mirandes
    77'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Tenerife på egen banehalvdel.
    77'
    79'
    79'
    Frispark Mirandes.
    80'
    81'
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fernando Medrano (Tenerife) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    Inn: Nacho Martinez
    Ut: Fernando Medrano
    Asier Garitano Aguirrezabal gjør dagens fjerde bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Fernando Medrano og setter inn Nacho Martinez.
    84'
    Fernando Medrano ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Santa Cruz de Tenerife.
    84'
    Inn: Alberto Martin Diaz
    Ut: Luismi Cruz
    Tenerife bytter ut Luismi Cruz med Alberto Martin Diaz. Dette er det femte byttet som Asier Garitano Aguirrezabal gjør i dagens kamp.
    85'
    85'
    87'
    Inn: Alejandro Barbudo Lorenzo
    Ut: Sergio Barcia
    Mirandes gjør sitt femte bytte. Sergio Barcia erstattes av Alejandro Barbudo Lorenzo.
    89'
    89'
    90'
    90'
    90'
    90'
    Alberto Martin Diaz
    Alberto Martin Diaz (Tenerife) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    90'+1
    90'+3
    Carlos Martin Dominguez
    Dommer Alvaro Moreno Aragon viser Carlos Martin Dominguez (Mirandes) det gule kortet.
    90'+4
    Frispark for Tenerife på egen banehalvdel.
    90'+5
    Alvaro Moreno Aragon tildeler Mirandes en corner. Mathis Lachuer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.