Tampereen Ilves 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Jake Mario Jervis
    Mål! Kuopion Palloseura tar ledelsen 0-1 ved Jake Mario Jervis.
    2'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    6'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    9'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Joni Hyytia tildeler Tampereen Ilves en corner. Santeri Haarala sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    13'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    14'
    I Tampere slår Jaakko Oksanen en corner fra høyre.
    16'
    Frisparket tildelt Kuopion Palloseura er farlig nær Tampereen Ilvess målområde.
    17'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Anton Popovitch
    Dommer Joni Hyytia gir Anton Popovitch (Kuopion Palloseura) et gult kort.
    22'
    26'
    Seydine N'Diaye
    Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) header ballen mot mål, men Kuopion Palloseura klarerer.
    27'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    31'
    Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    33'
    Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    33'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Felipe Aspegren
    Dommer Joni Hyytia viser Felipe Aspegren (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    34'
    37'
    Ricardo Araujo
    Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    38'
    38'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til Tampereen Ilves.
    39'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ibrahim Cisse (Kuopion Palloseura) vrir seg av smerte i gresset.
    40'
    Ibrahim Cisse er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Målsjanse på Tammela Stadium! Lauri Ala-Myllymaki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    42'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    45'
    Straffe til Kuopion Palloseura
    45'+1
    Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    45'+1
    Kuopion Palloseura scorer på straffe!
    Tampereen Ilves 0 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål: Axel Vidjeskog
    Straffe og mål! Kuopion Palloseura øker ledelsen til 0-2 i Tampere. Målscorer: Axel Vidjeskog.
    45'+2
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Eliton Junior
    Ut: Axel Vidjeskog
    Jani Honkavaara (Kuopion Palloseura) gjør sitt første bytte for dagen. Eliton Pardinho Toreta Junior erstatter Axel Vidjeskog.
    46'
    Eliton Pardinho Toreta Junior (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    46'
    Kuopion Palloseura må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tampereen Ilves.
    48'
    49'
    51'
    52'
    Samuli Miettinen
    Kuopion Palloseura angriper. Samuli Miettinen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Yusif Daouda Moussa
    Yusif Daouda Moussa (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    55'
    56'
    57'
    58'
    58'
    Santeri Haarala
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Santeri Haarala treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    En av Kuopion Palloseuras spillere blir avblåst for offside.
    60'
    I Tampere slår Santeri Haarala en corner fra venstre.
    62'
    63'
    Jaakko Oksanen (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    64'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Noel Hasa, mens Lauri Ala-Myllymaki tar plass på benken.
    64'
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Adam Larsson
    Adam Larsson (Tampereen Ilves) erstattes av Oiva Jukkola.
    64'
    Frispark Tampereen Ilves.
    65'
    67'
    67'
    Inn: Tete Yengi
    Ut: Saku Savolainen
    Kuopion Palloseura gjør sitt andre bytte. Saku Savolainen erstattes av Tete Yengi.
    67'
    Inn: Arttu Heinonen
    Ut: Jaakko Oksanen
    Kuopion Palloseura bytter ut Jaakko Oksanen med Arttu Heinonen.
    67'
    69'
    71'
    Skade: Kuopion Palloseura
    72'
    Tilbake fra skade: Kuopion Palloseura
    73'
    Noel Hasa
    Tampereen Ilves fosser forover og Noel Hasa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    74'
    Seydine N'Diaye ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    Inn: Kalle Katz
    Ut: Seydine N'Diaye
    Det virker som Seydine N'Diaye ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Kalle Katz.
    78'
    Tatu Miettunen
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    78'
    Inn: Sebastian Dahlstrom
    Ut: Anton Popovitch
    Kuopion Palloseura gjør sitt fjerde bytte. Anton Popovitch erstattes av Sebastian Dahlstrom.
    80'
    Inn: Gabriel Bispo
    Ut: Jasse Tuominen
    Bytte for Kuopion Palloseura. Gabriel Bispo kommer inn for Jasse Tuominen på Tammela Stadium.
    80'
    Noel Hasa
    I Tampere header Noel Hasa (Tampereen Ilves) mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    82'
    I Tampere slår Eliton Pardinho Toreta Junior en corner fra høyre.
    83'
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    85'
    Felipe Aspegren (Tampereen Ilves) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    85'
    Inn: Marius Soderback
    Ut: Santeri Haarala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Marius Soderback, mens Santeri Haarala tar plass på benken.
    86'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    87'
    Kuopion Palloseura fosser fremover, men Tete Yengi går rett i offsidefella.
    88'
    90'+1
    Tampereen Ilves 0 - 3 Kuopion Palloseura
    Mål: Gabriel Bispo
    Målgivende: Eliton Junior
    Mål! Gabriel Bispo gir Kuopion Palloseura en komfortabel 0-3 ledelse. Det er en fin assist fra Eliton Pardinho Toreta Junior.