Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Jelle van der Heyden
    Dommeren gir Jelle van der Heyden (IFK Mariehamn) et gult kort.
    14'
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    18'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Mål! Djair Terraii Carl Parfitt-Williams header ballen i mål og gir Tampereen Ilves ledelsen 1-0 på Tammela Stadium.
    18'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Spillet på Tammela Stadium er stoppet midlertidig fordi Albin Granlund ligger nede.
    20'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Jiri Nissinen
    Ut: Albin Granlund
    Jiri Nissinen (IFK Mariehamn) erstatter Albin Granlund som ser ut til å måtte forlate Tammela Stadium med en skade.
    21'
    Jiri Nissinen
    IFK Mariehamn angriper. Jiri Nissinen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    23'
    Hjørnespark til IFK Mariehamn
    23'
    Sjanse til IFK Mariehamn! Mikko Sumusalo er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tampere fordi Emmanuel Patut får behandling for en skade på banen.
    24'
    Emmanuel Patut ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Tampere.
    24'
    Mål for IFK Mariehamn!
    Tampereen Ilves 1 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Mikko Sumusalo
    Mål! bortelag utligner ved Mikko Sumusalo. Stillingen er nå 1-1.
    26'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    29'
    33'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til IFK Mariehamn.
    33'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Lauri Ala-Myllymaki fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    I Tampere slår Mikko Sumusalo en corner fra venstre.
    41'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    44'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    45'+2
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: James Sabit
    James Sabit (Tampereen Ilves) erstattes av Oiva Jukkola.
    46'
    48'
    Aly Ndom
    IFK Mariehamn avanserer forover i Tampere. Aly Ndom avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    51'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    52'
    53'
    53'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    54'
    58'
    60'
    61'
    Inn: Alan Henrique
    Ut: Jean-Christophe Coubronne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Mariehamn. Inn kommer Alan Henrique, mens Jean-Christophe Coubronne tar plass på benken.
    63'
    65'
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Emmanuel Patut
    Tampereen Ilves bytter ut Emmanuel Patut med Noel Hasa.
    65'
    De
    De (IFK Mariehamn) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    66'
    Tatu Miettunen
    I Tampere header Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) mot mål, men ballen går utenfor.