Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Tampereen Ilvess Eric Oteng blåses av for offside på Tammela Stadium.
    4'
    John Owoeri
    John Owoeri (IFK Mariehamn) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    En av Tampereen Ilvess spillere går i offside.
    5'
    Frispark IFK Mariehamn.
    7'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    11'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Mohammad Al-Emara blåser for offside på Tammela Stadium.
    12'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    13'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til IFK Mariehamn.
    17'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    19'
    23'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Axel Vidjeskog
    Tampereen Ilves avanserer forover i Tampere. Axel Vidjeskog avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Mohammad Al-Emara tildeler IFK Mariehamn en corner. Robin Sid sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    33'
    Axel Vidjeskog (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    35'
    36'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Yanga Balison
    Dommeren gir Yanga Balison (IFK Mariehamn) et gult kort.
    36'
    37'
    38'
    39'
    41'
    42'
    Hjørnespark til IFK Mariehamn
    44'
    46'
    Mikko Sumusalo (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    47'
    Mikko Sumusalo (IFK Mariehamn) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    48'
    50'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    52'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    56'
    Målsjanse på Tammela Stadium! Yanga Balison fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    59'
    Petteri Pennanen
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Petteri Pennanen fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Riku Sjoroos
    Ut: John Owoeri
    IFK Mariehamn bytter ut John Owoeri med Riku Sjoroos. Dette er det første byttet som Daniel Norrmen gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Vahid Hambo
    Ut: De
    Bytte for IFK Mariehamn. Vahid Hambo kommer inn for De på Tammela Stadium.
    60'
    Sjanse i Tampere! Yanga Balison (IFK Mariehamn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    64'
    Skudd utenfor mål, IFK Mariehamn
    67'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Yusif Daouda Moussa
    Ut: Eric Oteng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Yusif Daouda Moussa, mens Eric Oteng tar plass på benken.
    68'
    70'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) får et gult kort av dommer Mohammad Al-Emara.
    70'
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til Tampereen Ilves.
    71'
    Inn: Melvin Kahnberg
    Ut: Jiri Nissinen
    Daniel Norrmen gjør dagens tredje bytte i Tampere, når han tar ut Jiri Nissinen og setter inn Melvin Kahnberg.
    72'
    73'
    73'
    Skade: IFK Mariehamn
    74'
    Tilbake fra skade: IFK Mariehamn
    75'
    Kai Meriluoto
    Meriluoto (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    76'
    77'
    Inn: Doni Arifi
    Ut: Axel Vidjeskog
    Tampereen Ilves bytter ut Axel Vidjeskog med Doni Arifi. Dette er det fjerde byttet som Toni Kallio gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Tuco
    Tampereen Ilves gjør sitt andre bytte. Ariel Ngueukam erstattes av Momodou Sarr.
    77'
    Frispark Tampereen Ilves.
    78'
    80'
    81'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Petteri Pennanen
    Målgivende: Momodou Sarr
    Mål! Petteri Pennanen gir Tampereen Ilves ledelsen 1-0 i Tampere. Flott spill fra Momodou Sarr før målet.
    83'
    85'
    Inn: Baba Mensah
    Ut: Mikko Sumusalo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Mariehamn. Inn kommer Baba Mensah, mens Mikko Sumusalo tar plass på benken.