4-4
4-5
4-6
Tatar90'+5
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    4'
    Gult kort til IF Gnistan
    Teemu Penninkangas
    Dommer Petri Viljanen viser Teemu Penninkangas (IF Gnistan) det gule kortet.
    5'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor IF Gnistan-området.
    7'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    7'
    IF Gnistan, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    10'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    13'
    Skudd utenfor mål, IF Gnistan
    14'
    Frispark for IF Gnistan på egen banehalvdel.
    17'
    IF Gnistan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    21'
    Frispark til IF Gnistan på halvdelen til Tampereen Ilves.
    21'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Anton Popovitch
    Anton Popovitch (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    23'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til IF Gnistan.
    24'
    Hjørnespark til IF Gnistan
    25'
    Skudd på mål, IF Gnistan
    25'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    25'
    26'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til IF Gnistan på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    31'
    Ricardo Araujo
    Tampereen Ilves angriper. Ricardo Araujo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    33'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 IF Gnistan
    Mål: Roope Riski
    Målgivende: Joona Veteli
    Tampereen Ilves tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Roope Riski. Joona Veteli var nest sist på ballen.
    36'
    36'
    38'
    39'
    Tampereen Ilves 2 - 0 IF Gnistan
    Mål: Oiva Jukkola
    Målgivende: Ricardo Araujo
    Oiva Jukkola setter ballen i mål og øker Tampereen Ilvess ledelse til 2-0 i Tampere. Ricardo Araujo sto for den målgivende pasningen.
    40'
    43'
    Spillerbytte - IF Gnistan
    Inn: Elias Aijala
    Ut: David Agbo
    IF Gnistan bytter ut David Agbo med Elias Aijala. Dette er det første byttet som Jussi Leppalahti gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Pauli Katajamaki
    Ut: Teemu Penninkangas
    Jussi Leppalahti (IF Gnistan) gjør sitt andre bytte for dagen. Pauli Katajamaki erstatter Teemu Penninkangas.
    46'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    49'
    Oiva Jukkola
    Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) header mot mål, men ballen går utenfor.
    49'
    51'
    Elias Aijala
    Dommer Petri Viljanen gir Elias Aijala (IF Gnistan) et gult kort.
    52'
    Frispark Tampereen Ilves.
    52'
    53'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Marius Soderback
    Ut: Joona Veteli
    Bytte for Tampereen Ilves. Marius Soderback kommer inn for Joona Veteli på Tammela Stadium.
    57'
    Inn: Umar Mohammed
    Ut: Juhani Pikkarainen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Umar Mohammed, mens Juhani Pikkarainen tar plass på benken.
    57'
    Inn: Roope Pyyskanen
    Ut: Hannes Woivalin
    Jussi Leppalahti gjør dagens tredje bytte i Tampere, når han tar ut Hannes Woivalin og setter inn Roope Pyyskanen.
    60'
    Mål for IF Gnistan!
    Tampereen Ilves 2 - 1 IF Gnistan
    Mål: Joakim Latonen
    Joakim Latonen scorer og reduserer dermed til 2-1.
    60'
    61'
    64'
    Roope Riski
    Sjanse til Tampereen Ilves! Roope Riski er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    66'
    Tampereen Ilves 3 - 1 IF Gnistan
    Mål: Doni Arifi
    Mål! Doni Arifi (Tampereen Ilves) header inn 3-1 på Tammela Stadium. Flott spill fra Ricardo Araujo før målet.
    66'
    Tampereen Ilves 3 - 2 IF Gnistan
    Mål: Pauli Katajamaki
    Målgivende: Momodou Sarr
    IF Gnistan reduserer til 3-2 etter et mål av Pauli Katajamaki. Det er en fin assist fra Momodou Sarr.
    68'
    Det blir farlig! Frispark for Tampereen Ilves er nær straffområde.
    70'
    Inn: Aapo Maenpaa
    Ut: Felipe Aspegren
    Tampereen Ilves gjør sitt tredje bytte. Felipe Aspegren erstattes av Aapo Maenpaa.
    71'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    73'
    Tampereen Ilves 3 - 3 IF Gnistan
    Målgivende: Armend Kabashi
    Joakim Latonen (IF Gnistan) header ballen i mål og utligner til 3-3 på Tammela Stadium. Armend Kabashi sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Armend Kabashi
    Armend Kabashi (IF Gnistan) pådrar seg et gult kort.
    75'
    76'
    Straffe til IF Gnistan
    77'
    Tatu Miettunen
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) får et gult kort av dommer Petri Viljanen.
    78'
    IF Gnistan scorer på straffe!
    Tampereen Ilves 3 - 4 IF Gnistan
    Mål! Joakim Latonen gir IF Gnistan ledelsen etter et straffespark. 3-4.
    79'
    80'
    80'
    Tampereen Ilves 4 - 4 IF Gnistan
    Målgivende: Oiva Jukkola
    Mål! Roope Riski utligner til 4-4. Det er en fin assist fra Oiva Jukkola.
    81'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    83'
    83'
    83'
    Inn: Benjamin Tatar
    Ut: Joakim Latonen
    Bytte for IF Gnistan. Benjamin Tatar kommer inn for Joakim Latonen på Tammela Stadium.
    84'
    84'
    Tampereen Ilves 4 - 5 IF Gnistan
    Mål: Benjamin Tatar
    Benjamin Tatar setter ballen i nettet og IF Gnistan leder nå 4-5. Flott spill fra Momodou Sarr før målet.
    85'
    Benjamin Tatar
    Benjamin Tatar (IF Gnistan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Inn: Danila Bulgakov
    Ut: Anton Popovitch
    Anton Popovitch (Tampereen Ilves) erstattes av Danila Bulgakov.
    89'
    Inn: Henrik Olander
    Ut: Pauli Katajamaki
    Jussi Leppalahti gjør dagens femte bytte i Tampere, når han tar ut Pauli Katajamaki og setter inn Henrik Olander.
    90'
    Tampereen Ilves 4 - 6 IF Gnistan
    Målgivende: Jonas Enkerud
    IF Gnistan går opp i en 4-6 ledelse etter et mål av Benjamin Tatar. Jonas Enkerud var nest sist på ballen.