Petteri Pennanen setter ballen i nettet og Tampereen Ilves leder nå 1-0.
    13'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    17'
    19'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    20'
    Kai Meriluoto
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Meriluoto fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    26'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Axel Vidjeskog
    Dommer Oskari Hamalainen gir Axel Vidjeskog (Tampereen Ilves) et gult kort.
    26'
    Eemeli Virta
    Målsjanse til FC Lahti! Eemeli Virta treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    Mål for FC Lahti!
    Tampereen Ilves 1 - 1 FC Lahti
    Mål: Matti Klinga
    Matti Klinga scorer og utligningen er et faktum på Tammela Stadium. 1-1.
    29'
    Oskari Hamalainen tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Hysen Memolla (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    34'
    34'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til Tampereen Ilves.
    36'
    Mikael Almen
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    I Tampere slår Hysen Memolla en corner fra høyre.
    38'
    Hysen Memolla (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    38'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    43'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær FC Lahtis målområde.
    44'
    Aapo Maenpaa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'
    Aapo Maenpaa kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tammela Stadium.
    45'+1
    49'
    49'
    49'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    50'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor FC Lahti-området.
    51'
    Gult kort til FC Lahti
    Teemu Penninkangas
    Teemu Penninkangas (FC Lahti) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Oskari Hamalainen tildeler Tampereen Ilves en corner. Mikael Almen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    55'
    Albion Ademi
    Sjanse til FC Lahti! Albion Ademi er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    57'
    Eemeli Virta (FC Lahti) får et gult kort av dommer Oskari Hamalainen.
    57'
    I Tampere slår Petteri Pennanen en corner fra venstre.
    59'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Loorents Hertsi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Loorents Hertsi er på beina igjen og fortsetter kampen på Tammela Stadium.
    60'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    61'
    Meriluoto (Tampereen Ilves) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Axel Vidjeskog
    Bytte for Tampereen Ilves. Tuure Siira kommer inn for Axel Vidjeskog på Tammela Stadium.
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Antonio Reguero (FC Lahti) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Joona Tiainen
    Ut: Antonio Reguero
    Joona Tiainen (FC Lahti) erstatter Antonio Reguero som ser ut til å måtte forlate Tammela Stadium med en skade.
    65'
    66'
    Kevin Kouassivi-Benissan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    Kevin Kouassivi-Benissan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Tampere.
    68'
    Tampereen Ilvess Ariel Ngueukam blåses av for offside på Tammela Stadium.
    68'
    Kevin Kouassivi-Benissan
    FC Lahti fosser forover og Kevin Kouassivi-Benissan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Meriluoto treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    72'
    Tampereen Ilves 2 - 1 FC Lahti
    Mål: Tuomas Ollila
    Målgivende: Doni Arifi
    Tuomas Ollila dundrer ballen i mål og Tampereen Ilves tar ledelsen 2-1 på Tammela Stadium. Doni Arifi var nest sist på ballen.
    72'
    Inn: Macoumba Kandji
    Ut: Albion Ademi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Macoumba Kandji, mens Albion Ademi tar plass på benken.
    73'+2
    Frispark FC Lahti.
    75'
    En av FC Lahtis spillere blir avblåst for offside på Tammela Stadium.
    75'
    Inn: Alan Henrique
    Ut: Juho Pirttijoki
    FC Lahti bytter ut Juho Pirttijoki med Alan Henrique.
    76'
    77'
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Tuco
    Tampereen Ilves gjør sitt andre bytte. Ariel Ngueukam erstattes av Momodou Sarr.
    78'
    Inn: Luc Landry Tabi Manga
    Ut: Eric Oteng
    Toni Kallio gjør dagens tredje bytte i Tampere, når han tar ut Eric Oteng og setter inn Tabi Manga.
    78'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    81'
    FC Lahti angriper og Eemeli Virta får avsluttet. Headingen treffer ikke Tampereen Ilves-målet.
    83'
    Tampereen Ilves må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Lahti.
    84'
    Inn: Badreddine Bushara
    Ut: Kai Meriluoto
    Toni Kallio (Tampereen Ilves) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Badreddine Bushara erstatter Meriluoto.
    85'
    Inn: Tatu Miettunen
    Ut: Mikael Almen
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) erstattes av Tatu Miettunen.
    85'
    Kevin Kouassivi-Benissan (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    87'
    Chinedu Geoffrey
    FC Lahti angriper i Tampere. Chinedu Geoffrey avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Kalle Katz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    88'
    Kalle Katz er på beina igjen og fortsetter kampen.
    89'
    Straffe! Dommer Oskari Hamalainen plasserer ballen på krittmerket for FC Lahti...
    90'+1
    FC Lahti scorer på straffe!
    Tampereen Ilves 2 - 2 FC Lahti
    Mål: Macoumba Kandji
    Macoumba Kandji banker inn et straffespark på Tammela Stadium og utligner dermed til 2-2 for FC Lahti.