FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    4'
    Iiro Jarvinen
    Sjanse til Tampereen Ilves! Iiro Jarvinen er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Ville Nevalainen har tildelt FC Inter Turku et hjørnespark.
    6'
    Hjørne til FC Inter Turku.
    7'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark Tampereen Ilves.
    11'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    12'
    FC Inter Turku slår en corner fra høyre.
    14'
    Arttu Hoskonen
    Arttu Hoskonen (FC Inter Turku) header mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    15'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Diogo Tomas
    Dommeren gir Diogo Tomas (Tampereen Ilves) et gult kort.
    15'
    Connor Ruane
    Connor Ruane (FC Inter Turku) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Jair (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side.
    22'
    Hjørne til Tampereen Ilves.
    24'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til Tampereen Ilves.
    25'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær FC Inter Turkus målområde.
    27'
    Jair
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Jair treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    31'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    38'
    39'
    Jair (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    41'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    46'
    Jair (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    47'
    Tampereen Ilves angriper i Tampere, men blir avblåst for offside.
    47'
    48'
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Connor Ruane går utenfor.
    49'
    Mål for FC Inter Turku!
    Tampereen Ilves 0 - 1 FC Inter Turku
    Mål: Filip Valencic
    Målgivende: Alvaro Muniz
    FC Inter Turku leder 0-1 etter en scoring av Filip Valencic. Flott spill fra Alvaro Muniz før målet.
    51'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Inter Turku.
    52'
    53'
    Felipe Aspegren
    Felipe Aspegren (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Dommer Ville Nevalainen venter med å sette i gang spillet fordi Lauri Ala-Myllymaki ligger nede.
    55'
    Tampereen Ilves slipper å klare seg uten Lauri Ala-Myllymaki som kommer tilbake på banen i Tampere.
    55'
    Aleksi Paananen
    Målsjanse! Aleksi Paananen (FC Inter Turku) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    58'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Martti Haukioja
    Ut: Juuso Hamalainen
    Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) erstattes av Martti Haukioja.
    59'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd på Tammela Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    61'
    Iiro Jarvinen (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Ville Nevalainen blåser for offside på Tammela Stadium.
    64'
    Kevin Kouassivi-Benissan
    Kevin Kouassivi-Benissan (FC Inter Turku) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Ville Nevalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Connor Ruane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    I Tampere slår Connor Ruane en corner fra venstre.
    65'
    Ville Nevalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Kevin Kouassivi-Benissan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    67'
    69'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Stenio
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Stenio.
    69'
    Inn: Gaetan Missi Mezu
    Ut: Tiemoko Fofana
    Tampereen Ilves bytter ut Tiemoko Fofana med Missi Mezu.
    69'
    70'
    72'
    72'
    Jair
    Tampereen Ilves avanserer forover i Tampere. Jair avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Inn: Taiki Kagayama
    Ut: Anthony Annan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Taiki Kagayama, mens Anthony Annan tar plass på benken.
    76'
    76'
    Gaetan Missi Mezu
    Missi Mezu (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Inn: Timo Furuholm
    Ut: Benjamin Källman
    FC Inter Turku gjør sitt andre bytte. Benjamin Källman erstattes av Timo Furuholm.
    76'
    77'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    80'
    Tampereen Ilves 0 - 2 FC Inter Turku
    Målgivende: Timo Furuholm
    Mål! Filip Valencic øker FC Inter Turkus ledelse til 0-2 på Tammela Stadium. Timo Furuholm var nest sist på ballen.
    82'
    Inn: Miska Rautiola
    Ut: Tatu Miettunen
    Jarkko Wiss (Tampereen Ilves) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Miska Rautiola erstatter Tatu Miettunen.
    82'+3
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Felipe Aspegren
    Jarkko Wiss gjør dagens femte bytte i Tampere, når han tar ut Felipe Aspegren og setter inn Tuure Siira.
    82'+3
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor FC Inter Turku-området.
    83'
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Iiro Jarvinen fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.