Mezu22'
1-0
1-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Anton Popovitch (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    5'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    10'
    Tampereen Ilves angriper, men Tuure Mantynen vinkes av for offside.
    11'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Missi Mezu går rett i offsidefella.
    13'
    Tiemoko Fofana
    Tiemoko Fofana (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    16'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Gaetan Missi Mezu
    Målgivende: Felipe Aspegren
    Missi Mezu header ballen i mål og Tampereen Ilves tar ledelsen 1-0 på Tammela Stadium. Flott spill fra Felipe Aspegren før målet.
    22'
    Frispark i en god posisjon for FC Haka Valkeakoski!
    26'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Skudd utenfor mål, FC Haka Valkeakoski
    30'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Haka Valkeakoski.
    30'
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    32'
    Sjanse til Tampereen Ilves! Tiemoko Fofana er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    Mattias Gestranius tildeler Tampereen Ilves en corner. Jair sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Offside! Missi Mezu (Tampereen Ilves) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    33'
    Tampereen Ilvess Felipe Aspegren blåses av for offside på Tammela Stadium.
    35'
    39'
    Mohamed Kamara
    Målsjanse på Tammela Stadium! Medo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Tino Purme (FC Haka Valkeakoski) vinkes av for offside i Tampere.
    43'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Jami Kyostila
    Ut: Seth Saarinen
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Seth Saarinen med Jami Kyostila.
    46'
    Mål for FC Haka Valkeakoski!
    Tampereen Ilves 1 - 1 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Anton Popovitch
    Anton Popovitch utligner til 1-1 på Tammela Stadium.
    47'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til Tampereen Ilves.
    89'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Eetu Mommo
    Dommeren gir Eetu Mommo (Tampereen Ilves) et gult kort.
    89'
    Spillet på Tammela Stadium er stoppet midlertidig fordi Luiyi de Lucas ligger nede.
    89'
    FC Haka Valkeakoski slipper å klare seg uten Luiyi de Lucas som kommer tilbake på banen igjen.
    89'
    I Tampere slår Jair en corner fra venstre.
    90'+2
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.