Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    Det blir farlig! Frispark for AC Oulu er nær straffområde.
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Seydine N'Diaye
    Dommeren gir Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) et gult kort.
    15'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til AC Oulu like utenfor Tampereen Ilves-området.
    16'
    Frispark i en god posisjon for Tampereen Ilves!
    23'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    25'
    AC Oulu fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    27'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    33'
    En av Tampereen Ilvess spillere går i offside.
    35'
    39'
    Mery Traore
    Mery Traore (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 AC Oulu
    Mål: Mery Traore
    Målgivende: Lauri Ala-Myllymaki
    Mål! Mery Traore gir Tampereen Ilves en 1-0 ledelse. Lauri Ala-Myllymaki var nest sist på ballen.
    41'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Tatu Miettunen
    Ut: Seydine N'Diaye
    Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) erstattes av Tatu Miettunen.
    46'
    Inn: Santeri Haarala
    Ut: Mery Traore
    Joni Lehtonen gjør dagens andre bytte i Tampere, når han tar ut Mery Traore og setter inn Santeri Haarala.
    46'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Hamed Karamoko Drame
    Ut: Yann Emmanuel Affi
    Bytte for AC Oulu. Hamed Karamoko Drame kommer inn for Yann Emmanuel Affi på Tammela Stadium.
    46'
    Frispark til AC Oulu på halvdelen til Tampereen Ilves.
    47'
    Tatu Miettunen
    Dommer Dennis Antamo viser Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    48'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Gult kort til AC Oulu
    Cristian Valencia
    Cristian Valencia (AC Oulu) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    50'
    Hjørnespark til AC Oulu
    50'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær AC Oulus målområde.
    51'
    Tampereen Ilves 2 - 0 AC Oulu
    Mål: Ricardo Araujo
    Ricardo Araujo setter ballen i mål og øker Tampereen Ilvess ledelse til 2-0 i Tampere.
    52'
    Skudd på mål, AC Oulu
    54'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Jere Kallinen
    Jere Kallinen (AC Oulu) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Frispark Tampereen Ilves.
    56'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    57'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    58'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    Inn: Magnus Breitenmoser
    Ut: Maximus Tainio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Magnus Breitenmoser, mens Maximus Tainio tar plass på benken.
    60'
    Inn: Rony Huhtala
    Ut: Lucas Morais
    AC Oulu gjør sitt tredje bytte. Lucas Morais erstattes av Rony Huhtala.
    60'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Sjanse i Tampere! Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    63'
    Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    64'
    Tampereen Ilves 3 - 0 AC Oulu
    Mål: Tatu Miettunen
    Målgivende: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Tampereen Ilves går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Tatu Miettunen. Det er en fin assist fra Djair Terraii Carl Parfitt-Williams.
    64'
    Noel Hasa
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Noel Hasa avslutter utenfor.
    65'
    En av AC Oulus spillere blir avblåst for offside.
    66'
    Inn: Marius Soderback
    Ut: Oiva Jukkola
    Tampereen Ilves bytter ut Oiva Jukkola med Marius Soderback.
    67'
    68'
    68'
    Niklas Jokelainen
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Riku Selander
    Riku Selander (AC Oulu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Umar Mohammed
    Umar Mohammed (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    72'
    Inn: Rene Kahkonen
    Ut: Danny Barrow
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Rene Kahkonen, mens Danny Barrow tar plass på benken.
    73'
    Inn: Julius Paananen
    Ut: Riku Selander
    AC Oulu bytter ut Riku Selander med Julius Paananen. Dette er det femte byttet som Rauno Ojanen gjør i dagens kamp.
    73'
    74'
    Inn: Emmanuel Patut
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) erstattes av Emmanuel Patut.
    77'
    Inn: Kalle Katz
    Ut: Leo Kyllonen
    Tampereen Ilves gjør sitt femte bytte. Leo Kyllonen erstattes av Kalle Katz.
    77'
    Straffe til AC Oulu
    79'
    AC Oulu scorer på straffe!
    Tampereen Ilves 3 - 1 AC Oulu
    Mål: Niklas Jokelainen
    Mål! AC Oulu reduserer til 3-1 takket være et straffespark av Niklas Jokelainen.
    80'
    82'+4
    82'+4
    83'+4
    Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Djair Terraii Carl Parfitt-Williams (Tampereen Ilves) får et gult kort av dommer Dennis Antamo.