Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    15'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 AC Oulu
    Mål: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Målgivende: James Sabit
    Mål! Djair Terraii Carl Parfitt-Williams gir Tampereen Ilves en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra James Sabit.
    16'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Djair Terraii Carl Parfitt-Williams går rett i offsidefella.
    20'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    24'
    24'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    26'
    Frispark Tampereen Ilves.
    27'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til AC Oulu.
    29'
    Lucas Morais
    AC Oulu angriper, men avslutningen til Lucas Morais går utenfor.
    30'
    Frispark AC Oulu.
    31'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Tampereen Ilves fosser forover og Lauri Ala-Myllymaki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    James Sabit
    Tampereen Ilves avanserer forover i Tampere. James Sabit avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    45'
    Gult kort til AC Oulu
    Tony Miettinen
    Tony Miettinen (AC Oulu) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    47'
    AC Oulu må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tampereen Ilves.
    47'
    Dennis Antamo tildeler Tampereen Ilves en corner. Petteri Pennanen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Kalle Katz (Tampereen Ilves) vinkes av for offside i Tampere.
    49'
    50'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Kalle Katz
    Kalle Katz (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    51'
    Mål for AC Oulu!
    Tampereen Ilves 1 - 1 AC Oulu
    Mål: Niklas Jokelainen
    Mål! Niklas Jokelainen utligner til 1-1.
    53'
    En av AC Oulus spillere blir avblåst for offside.
    57'
    Skudd utenfor mål, AC Oulu
    59'
    60'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Bytte for Tampereen Ilves. Oiva Jukkola kommer inn for Djair Terraii Carl Parfitt-Williams på Tammela Stadium.
    63'
    Inn: Aapo Maenpaa
    Ut: Felipe Aspegren
    Tampereen Ilves bytter ut Felipe Aspegren med Aapo Maenpaa. Dette er det andre byttet som Toni Kari Mikael Kallio gjør i dagens kamp.
    63'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til AC Oulu like utenfor Tampereen Ilves-området.
    64'
    Niklas Jokelainen
    AC Oulu angriper. Niklas Jokelainen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    66'
    68'
    I Tampere slår Petteri Pennanen en corner fra høyre.
    70'
    70'
    Dommer Dennis Antamo viser Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    70'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Daniel Heikkinen
    Ut: Lucas Morais
    Ricardo Duarte (AC Oulu) gjør sitt første bytte for dagen. Daniel Heikkinen erstatter Lucas Morais.
    71'
    Inn: Eemeli Raittinen
    Ut: Onni Suutari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Eemeli Raittinen, mens Onni Suutari tar plass på benken.
    71'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    72'
    Skudd på mål, AC Oulu
    72'
    72'
    I Tampere slår Otso Liimatta en corner fra høyre.
    73'
    AC Oulu fosser fremover, men Dennis Antamo blåser for offside på Tammela Stadium.
    74'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    75'
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Seydine N'Diaye
    Tampereen Ilves bytter ut Seydine N'Diaye med Noel Hasa.
    76'
    76'
    Najeeb Yakubu
    Dommer Dennis Antamo gir Najeeb Yakubu (Tampereen Ilves) et gult kort.
    77'
    77'
    Det blir farlig! Frispark for Tampereen Ilves er nær straffområde.
    78'
    Daniel Heikkinen
    Målsjanse! Daniel Heikkinen (AC Oulu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Riku Selander
    Ut: Yassin Daoussi
    AC Oulu gjør sitt tredje bytte. Yassin Daoussi erstattes av Riku Selander.
    83'
    Inn: Yanga Balison
    Ut: Niklas Jokelainen
    Ricardo Duarte gjør dagens fjerde bytte i Tampere, når han tar ut Niklas Jokelainen og setter inn Yanga Balison.
    83'
    Inn: Yusif Daouda Moussa
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) erstattes av Yusif Daouda Moussa.
    85'
    Inn: Adam Larsson
    Ut: James Sabit
    Tampereen Ilves bytter ut James Sabit med Adam Larsson. Dette er det femte byttet som Toni Kari Mikael Kallio gjør i dagens kamp.
    85'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    86'
    86'
    Rødt kort til Tampereen Ilves
    Petteri Pennanen
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) må forlate banen etter at dommer Dennis Antamo trekker fram det røde kortet!