1'
    Ryan Manning
    Swansea City angriper i Swansea. Ryan Manning fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Joe Lolley (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra høyre på Liberty Stadium.
    6'
    Anthony Knockaert
    Anthony Knockaert (Nottingham Forest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Mål for Swansea City!
    Swansea City 1 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Liam Cullen
    Målgivende: Wayne Routledge
    Mål! Swansea City tar ledelsen 1-0 ved Liam Cullen. Flott spill fra Wayne Routledge før målet.
    7'
    Kevin Friend tildeler Nottingham Forest en corner. Luke Freeman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    9'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Swansea City like utenfor Nottingham Forest-området.
    10'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Carl Jenkinson
    Carl Jenkinson (Nottingham Forest) mottar sitt første gule kort for dagen på Liberty Stadium.
    10'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    12'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Swansea fordi Wayne Routledge får behandling for en skade på banen.
    14'
    Swansea City slipper å klare seg uten Wayne Routledge som kommer tilbake på banen igjen.
    15'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Jamal Lowe
    Ut: Wayne Routledge
    Wayne Routledge, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jamal Lowe kommer inn for Swansea City.
    20'
    Hjørnespark til Swansea City
    22'
    Connor Roberts (Swansea City) slår en corner fra høyre side på Liberty Stadium.
    28'
    Swansea City 2 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Matt Grimes
    Målgivende: Yan Dhanda
    Matt Grimes øker Swansea Citys ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Yan Dhanda.
    29'
    Lyle Taylor ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Nottingham Forest angriper, men blir avblåst for offside.
    34'
    Lyle Taylor er tilbake på banen igjen.
    35'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Nottingham Forest.
    37'
    Anthony Knockaert (Nottingham Forest) slår en corner fra høyre side på Liberty Stadium.
    38'
    Skudd på mål, Swansea City
    39'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Swansea City angriper, men Liam Cullen vinkes av for offside.
    40'
    Connor Roberts
    I Swansea header Connor Roberts (Swansea City) mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    Dommer Kevin Friend ser at linjemannen løfter flagget, og Swansea Citys Connor Roberts blåses av for offside.
    43'
    45'+4
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Cafu
    Ut: Fouad Bachirou
    Nottingham Forest bytter ut Fouad Bachirou med Cafu. Dette er det første byttet som Chris Hughton gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Miguel Ángel Guerrero
    Ut: Luke Freeman
    Chris Hughton (Nottingham Forest) gjør sitt andre bytte for dagen. Miguel Angel Guerrero erstatter Luke Freeman.
    46'
    Hjørnespark til Nottingham Forest
    47'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    48'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    Anthony Knockaert (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra høyre på Liberty Stadium.
    52'
    Anthony Knockaert (Nottingham Forest) slår en corner fra venstre side på Liberty Stadium.
    53'
    Connor Roberts (Swansea City) avanserer forover på Liberty Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Miguel Ángel Guerrero
    Målsjanse! Miguel Angel Guerrero (Nottingham Forest) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Mål for Nottingham Forest!
    Swansea City 2 - 1 Nottingham Forest
    Mål: Anthony Knockaert
    Målgivende: Joe Lolley
    Mål! Anthony Knockaert holder Nottingham Forestet inne i kampen med en redusering til 2-1. Joe Lolley sto for den målgivende pasningen.
    56'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Swansea City får straffe!
    60'
    Swansea City scorer på straffe!
    Swansea City 3 - 1 Nottingham Forest
    Mål! Matt Grimes øker Swansea Citys ledelse til 3-1 etter et straffespark på Liberty Stadium.
    61'
    I Swansea slår Anthony Knockaert en corner fra venstre.
    63'
    Kevin Friend tildeler Nottingham Forest en corner. Anthony Knockaert sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Sjanse i Swansea! Ryan Manning (Swansea City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    Inn: Jay Fulton
    Ut: Matt Grimes
    Bytte for Swansea City. Jay Fulton kommer inn for Matt Grimes på Liberty Stadium.
    65'
    Inn: Oliver Cooper
    Ut: Conor Hourihane
    Conor Hourihane (Swansea City) erstattes av Oliver Cooper.
    66'
    Inn: Jake Bidwell
    Ut: Marc Guehi
    Steve Cooper gjør dagens tredje bytte i Swansea, når han tar ut Marc Guehi og setter inn Jake Bidwell.
    66'
    Swansea City 4 - 1 Nottingham Forest
    Målgivende: Ryan Manning
    Mål! Liam Cullen gir Swansea City en komfortabel 4-1 ledelse. Ryan Manning var nest sist på ballen.
    67'
    Frispark til Swansea City på halvdelen til Nottingham Forest.
    69'
    Joe Worrall
    Joe Worrall (Nottingham Forest) pådrar seg et gult kort.
    69'
    Jamal Lowe
    Swansea City avanserer forover i Swansea. Jamal Lowe avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Joe Lolley
    Målsjanse på Liberty Stadium! Joe Lolley fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    Swansea City, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Loic Mbe Soh vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    73'
    Anthony Knockaert (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra venstre på Liberty Stadium.
    73'
    Miguel Angel Guerrero (Nottingham Forest) kommer til en målsjanse på Liberty Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Inn: Alexander Mighten
    Ut: Anthony Knockaert
    Bytte for Nottingham Forest. Alexander Mighten kommer inn for Anthony Knockaert på Liberty Stadium.
    76'
    Loic Mbe Soh er på beina igjen og fortsetter kampen på Liberty Stadium.
    76'
    Inn: Tyler Blackett
    Ut: Gaetan Bong
    Nottingham Forest bytter ut Gaetan Bong med Tyler Blackett. Dette er det fjerde byttet som Chris Hughton gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Jordan Garrick
    Ut: Connor Roberts
    Steve Cooper (Swansea City) gjør sitt femte bytte for dagen. Jordan Garrick erstatter Connor Roberts.
    77'
    Oliver Cooper
    Sjanse til Swansea City! Oliver Cooper er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Spillet på Liberty Stadium er stoppet midlertidig fordi Liam Cullen ligger nede.
    78'
    Kevin Friend tildeler Swansea City en corner. Yan Dhanda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.