6'
    Mål for Swansea City!
    Swansea City 1 - 0 Blackburn Rovers
    Mål: Joe Allen
    Mål! Swansea City tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Joe Allen på Liberty Stadium.
    7'
    Hjørnespark til Swansea City
    12'
    Gult kort til Blackburn Rovers
    Kyle McFadzean
    Kyle McFadzean (Blackburn Rovers) mottar sitt første gule kort for dagen på Liberty Stadium.
    15'
    17'
    Swansea City 2 - 0 Blackburn Rovers
    Mål: Jamie Paterson
    Målgivende: Matt Grimes
    Jamie Paterson setter ballen i mål og øker Swansea Citys ledelse til 2-0 i Swansea. Flott spill fra Matt Grimes før målet.
    19'
    28'
    Frispark til Swansea City på halvdelen til Blackburn Rovers.
    33'
    Tyrhys Dolan
    Tyrhys Dolan (Blackburn Rovers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    34'
    Skudd utenfor mål, Swansea City
    34'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Blackburn Rovers på egen banehalvdel.
    35'
    Skudd på mål, Blackburn Rovers
    36'
    Swansea City, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    38'
    41'
    41'
    43'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Skudd utenfor mål, Blackburn Rovers
    45'+1
    Spillerbytte - Blackburn Rovers
    Inn: Arnór Sigurdsson
    Ut: Kyle McFadzean
    Kyle McFadzean (Blackburn Rovers) erstattes av Arnor Sigurdsson.
    46'
    Inn: Yasin Abbas Ayari
    Ut: Andrew Moran
    Blackburn Rovers bytter ut Andrew Moran med Yasin Abbas Ayari.
    46'
    Skudd på mål, Swansea City
    48'
    Blackburn Rovers, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    52'
    Blackburn Rovers fosser fremover, men Rebecca Welch blåser for offside på Liberty Stadium.
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Swansea fordi Sam Gallagher får behandling for en skade på banen.
    53'
    Sam Gallagher ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Swansea.
    56'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    57'
    Sammie Szmodics (Blackburn Rovers) slår en corner fra høyre side på Liberty Stadium.
    65'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Jay Fulton
    Ut: Joe Allen
    Luke Williams gjør dagens første bytte i Swansea, når han tar ut Joe Allen og setter inn Jay Fulton.
    66'
    Inn: Jerry Yates
    Ut: Przemyslaw Placheta
    Luke Williams (Swansea City) gjør sitt andre bytte for dagen. Jerry Yates erstatter Przemyslaw Placheta.
    66'
    Inn: Dilan Markanday
    Ut: Tyrhys Dolan
    Blackburn Rovers gjør sitt tredje bytte. Tyrhys Dolan erstattes av Dilan Markanday.
    66'
    Inn: Benjamin Chrisene
    Ut: Harry Pickering
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Blackburn Rovers. Inn kommer Benjamin Chrisene, mens Harry Pickering tar plass på benken.
    66'
    Det blir farlig! Frispark for Blackburn Rovers er nær straffområde.
    67'
    Mål for Blackburn Rovers!
    Swansea City 2 - 1 Blackburn Rovers
    Mål: Sammie Szmodics
    Målgivende: John Buckley
    Sammie Szmodics scorer og reduserer dermed til 2-1. Det er en fin assist fra John Buckley.
    67'
    Skade: Swansea City
    68'
    Inn: Jamal Lowe
    Ut: Jamie Paterson
    Jamie Paterson (Swansea City) erstattes av Jamal Lowe.
    71'
    I Swansea har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Gult kort til Swansea City
    Josh Tymon
    Dommer Rebecca Welch viser Josh Tymon (Swansea City) det gule kortet.
    72'
    73'
    73'
    74'
    74'
    Swansea City fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    76'
    Frispark Swansea City.
    76'
    77'
    Blackburn Rovers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    79'
    79'
    80'
    Inn: Charlie Patino
    Ut: Liam Cullen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Swansea City. Inn kommer Charlie Patino, mens Liam Cullen tar plass på benken.
    82'
    Inn: Oliver Cooper
    Ut: Ronald Pereira Martins
    Swansea City gjør sitt femte bytte. Ronald Pereira Martins erstattes av Oliver Cooper.
    82'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    83'
    Blackburn Rovers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Swansea City.