Sjanse! Sør-Afrika avanserer forover, men Refiloe Jane avslutter utenfor.
    Frispark til Sverige på halvdelen til Sør-Afrika.
    Sør-Afrika, prøver et skudd, men det reddes
    Kaylin Swart
    20'
    Anna Johanna Rytting Kaneryd
    Målsjanse på Westpac Stadium! Anna Johanna Rytting Kaneryd fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    Thembi Kgatlana
    Thembi Kgatlana (Sør-Afrika) kommer seg fri på Westpac Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Jonna Andersson (Sverige) løfter inn en corner fra høyre på Westpac Stadium.
    29'
    Sverige, prøver et skudd, men det reddes
    Zecira Musovic
    30'
    Jermaine Seoposenwe
    Jermaine Seoposenwe (Sør-Afrika) avanserer forover på Westpac Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    30'
    Skudd på mål, Sverige
    32'
    32'
    I Wellington slår Kosovare Asllani en corner fra venstre.
    32'
    Ekaterina Koroleva tildeler Sverige en corner. Kosovare Asllani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    39'
    Sør-Afrika tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark for Sverige på egen banehalvdel.
    40'
    43'
    I Wellington slår Jonna Andersson en corner fra høyre.
    43'
    Amanda Ilestedt
    Sverige angriper på Westpac Stadium, men Amanda Ilestedt header utenfor.
    43'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wellington fordi Kaylin Swart får behandling for en skade på banen.
    44'
    Sør-Afrika slipper å klare seg uten Kaylin Swart som kommer tilbake på banen i Wellington.
    45'
    Elin Rubensson
    Sverige angriper, men avslutningen til Elin Rubensson går utenfor.
    45'+1
    45'+3
    Thembi Kgatlana (Sør-Afrika) kommer til en målsjanse på Westpac Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+4
    Frispark for Sør-Afrika på egen banehalvdel.
    45'+4
    48'
    48'
    Mål for Sør-Afrika!
    Sverige 0 - 1 Sør-Afrika
    Mål: Hildah Magaia
    Mål! Hildah Magaia gir Sør-Afrika en 0-1 ledelse.
    48'
    Spillet på Westpac Stadium er stoppet midlertidig fordi Hildah Magaia ligger nede.
    50'
    Sjanse i Wellington! Thembi Kgatlana (Sør-Afrika) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    51'
    Hildah Magaia ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wellington.
    52'
    52'
    53'
    Filippa Angeldal
    Filippa Angeldal (Sverige) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    56'
    Spillerbytte - Sør-Afrika
    Inn: Gabriela Salgado
    Ut: Hildah Magaia
    Desiree Ellis (Sør-Afrika) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Gabriela Salgado erstatter Hildah Magaia som sannsynligvis er skadet.
    56'
    60'
    60'
    Filippa Angeldal (Sverige) avanserer forover på Westpac Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    Thembi Kgatlana (Sør-Afrika) vinkes av for offside i Wellington.
    61'
    Ekaterina Koroleva signaliserer et frispark til Sverige.
    63'
    Magdalena Eriksson
    Magdalena Eriksson (Sverige) kommer til en målsjanse på Westpac Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    65'
    Mål for Sverige!
    Sverige 1 - 1 Sør-Afrika
    Mål: Fridolina Rolfo
    Målgivende: Anna Johanna Rytting Kaneryd
    Selvmål! Fridolina Rolfo kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-1! Anna Johanna Rytting Kaneryd sto for den målgivende pasningen.
    65'
    Inn: Nomvula Kgoale
    Ut: Linda Motlhalo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sør-Afrika. Inn kommer Nomvula Kgoale, mens Linda Motlhalo tar plass på benken.
    67'
    Spillerbytte - Sverige
    Inn: Olivia Schough
    Ut: Fridolina Rolfo
    Sverige bytter ut Fridolina Rolfo med Olivia Schough.
    67'
    Inn: Rebecka Blomqvist
    Ut: Stina Blackstenius
    Sverige bytter ut Stina Blackstenius med Rebecka Maria Blomqvist. Dette er det andre byttet som Peter Gerhardsson gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Hanna Bennison
    Ut: Filippa Angeldal
    Sverige gjør sitt tredje bytte. Filippa Angeldal erstattes av Hanna Bennison.
    68'
    Frispark til Sør-Afrika på halvdelen til Sverige.
    68'
    Sør-Afrika angriper i Wellington, men blir avblåst for offside.
    69'
    Offside! Jermaine Seoposenwe (Sør-Afrika) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    71'
    Gult kort til Sør-Afrika
    Dommeren gir Kholosa Biyana (Sør-Afrika) et gult kort.
    74'
    74'
    75'
    Amanda Ilestedt (Sverige) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    76'
    76'
    80'
    Inn: Caroline Seger
    Ut: Elin Rubensson
    Peter Gerhardsson (Sverige) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Caroline Seger erstatter Elin Rubensson.
    81'
    Kosovare Asllani (Sverige) løfter inn en corner fra høyre på Westpac Stadium.
    81'
    Caroline Seger
    Caroline Seger (Sverige) kommer til avslutning på Westpac Stadium, men headingen blir reddet.
    82'
    82'
    Inn: Lina Hurtig
    Ut: Anna Johanna Rytting Kaneryd
    Anna Johanna Rytting Kaneryd (Sverige) erstattes av Lina Hurtig.
    88'
    Refiloe Jane (Sør-Afrika) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    89'
    90'
    90'
    Sverige 2 - 1 Sør-Afrika
    Mål: Amanda Ilestedt
    Målgivende: Kosovare Asllani
    Mål! Amanda Ilestedt (Sverige) scorer med hodet. Dermed er stillingen 2-1 på Westpac Stadium. Kosovare Asllani var nest sist på ballen.
    90'
    Nomvula Kgoale
    Målsjanse! Nomvula Kgoale (Sør-Afrika) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    90'+2
    I Wellington slår Nomvula Kgoale en corner fra venstre.
    90'+3
    Bambanani Mbane
    Sjanse til Sør-Afrika! Bambanani Mbane er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+4
    90'+4
    Sør-Afrika må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sverige.
    90'+4
    90'+5
    90'+6
    90'+6
    Sjanse i Wellington! Caroline Seger (Sverige) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.