Asllani68' (Str.)
3-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Sofia Jakobsson
    Sverige avanserer forover i Saitama. Sofia Jakobsson avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Kan Sverige utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    3'
    Lucila Venegas signaliserer et frispark til Japan på egen banehalvdel.
    4'
    Skudd på mål, Sverige
    6'
    Japan, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Kosovare Asllani (Sverige) slår en corner fra høyre side på Saitama Stadium 2002.
    7'
    Mål for Sverige!
    Sverige 1 - 0 Japan
    Mål: Magdalena Eriksson
    Målgivende: Fridolina Rolfo
    Mål! Magdalena Eriksson gir Sverige ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Fridolina Rolfo var nest sist på ballen.
    7'
    Sjanse! Sverige avanserer forover, men Sofia Jakobsson avslutter utenfor.
    8'
    Fridolina Rolfo
    Sverige fosser forover og Fridolina Rolfo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    12'
    Lucila Venegas tildeler Sverige en corner. Kosovare Asllani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Caroline Seger
    Sverige angriper på Saitama Stadium 2002, men Caroline Seger header utenfor.
    13'
    Lucila Venegas signaliserer et frispark til Sverige.
    14'
    Mana Iwabuchi
    Sjanse i Saitama! Mana Iwabuchi (Japan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    Sverige, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Sverige tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Saitama slår Kosovare Asllani en corner fra høyre.
    21'
    Mål for Japan!
    Sverige 1 - 1 Japan
    Mål: Mina Tanaka
    Målgivende: Yui Hasegawa
    Mina Tanaka scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Yui Hasegawa før målet.
    23'
    Risa Shimizu
    Japan angriper i Saitama. Risa Shimizu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    Frispark Japan.
    29'
    Gult kort til Sverige
    Amanda Ilestedt
    Amanda Ilestedt (Sverige) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    VAR sjekker om det er straffe til Japan
    32'
    Ingen straffe til Japan
    33'
    Frispark for Sverige på egen banehalvdel.
    33'
    Kosovare Asllani
    Sjanse til Sverige! Kosovare Asllani er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    Frispark til Sverige på halvdelen til Japan.
    36'
    Sverige angriper på Saitama Stadium 2002. Amanda Ilestedt header utenfor.
    37'
    Lucila Venegas signaliserer et frispark til Sverige på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Japan
    Mana Iwabuchi (Japan) mottar sitt første gule kort for dagen på Saitama Stadium 2002.
    38'
    39'
    Emi Nakajima (Japan) løfter inn en corner fra høyre på Saitama Stadium 2002.
    41'
    44'
    En av Sveriges spillere blir avblåst for offside på Saitama Stadium 2002.
    45'
    Frispark til Japan på halvdelen til Sverige.
    45'+1
    Målsjanse på Saitama Stadium 2002! Risa Shimizu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Frispark Sverige.
    49'
    Hina Sugita
    Hina Sugita (Japan) kommer seg fri på Saitama Stadium 2002, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Sverige 2 - 1 Japan
    Mål: Stina Blackstenius
    I Saitama tar Sverige ledelsen 2-1 etter et mål av Stina Blackstenius. Det er en fin assist fra Fridolina Rolfo.
    53'
    Målet til Sverige sjekkes av VAR
    54'
    Målet til Sverige blir stående
    54'
    Skudd på mål, Japan
    57'
    57'
    Emi Nakajima (Japan) slår en corner fra venstre side på Saitama Stadium 2002.
    58'
    61'
    Spillerbytte - Sverige
    Inn: Hanna Bennison
    Ut: Filippa Angeldal
    Peter Gerhardsson (Sverige) gjør sitt første bytte for dagen. Hanna Bennison erstatter Filippa Angeldal.
    62'
    VAR sjekker om det er straffe til Sverige
    66'
    Dommeren dømmer straffe til Sverige
    68'
    Sverige har fått straffe!
    68'
    Sverige scorer på straffe!
    Sverige 3 - 1 Japan
    Mål: Kosovare Asllani
    Mål! Kosovare Asllani scorer på straffe. Sveriges ledelse øker dermed til 3-1.
    68'
    Yui Hasegawa
    Japan angriper. Yui Hasegawa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    72'
    Spillerbytte - Japan
    Inn: Jun Endo
    Ut: Narumi Miura
    Japan bytter ut Narumi Miura med Jun Endo. Dette er det første byttet som Asako Takakura gjør i dagens kamp.
    72'
    Sverige må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Japan.
    73'
    Inn: Olivia Schough
    Ut: Fridolina Rolfo
    Bytte for Sverige. Olivia Schough kommer inn for Fridolina Rolfo på Saitama Stadium 2002.
    75'
    Inn: Lina Hurtig
    Ut: Stina Blackstenius
    Sverige bytter ut Stina Blackstenius med Lina Hurtig.
    75'
    79'
    Frispark for Japan på egen banehalvdel.
    80'
    Japan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Nanami Kitamura
    Ut: Yui Hasegawa
    Bytte for Japan. Nanami Kitamura kommer inn for Yui Hasegawa på Saitama Stadium 2002.
    82'
    Kosovare Asllani (Sverige) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    Lucila Venegas signaliserer et frispark til Japan.
    86'
    Inn: Honoka Hayashi
    Ut: Emi Nakajima
    Asako Takakura (Japan) gjør sitt tredje bytte for dagen. Honoka Hayashi erstatter Emi Nakajima.
    86'
    89'
    Frispark i en god posisjon for Japan!
    89'
    Inn: Jonna Andersson
    Ut: Kosovare Asllani
    Kosovare Asllani (Sverige) erstattes av Jonna Andersson.
    90'
    Inn: Madelen Janogy
    Ut: Sofia Jakobsson
    Sverige gjør sitt femte bytte. Sofia Jakobsson erstattes av Madelen Janogy.
    90'
    Jonna Andersson (Sverige) løfter inn en corner fra høyre på Saitama Stadium 2002.