Matthias Jollenbeck signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden.
    6'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Fiete Arp
    Jann-Fiete Arp (Hamburger SV) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    7'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wiesbaden fordi David Bates får behandling for en skade på banen.
    9'
    Manuel Schäffler (SV Wehen Wiesbaden) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Brita Arena.
    9'
    Manuel Schäffler er på beina igjen og fortsetter kampen på Brita Arena.
    9'
    David Bates er på beina igjen og fortsetter kampen.
    10'
    Manuel Schäffler,
    Manuel Schäffler (SV Wehen Wiesbaden) kommer seg fri på Brita Arena, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Matthias Jollenbeck signaliserer et frispark til Hamburger SV på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til SV Wehen Wiesbaden på halvdelen til Hamburger SV.
    15'
    Alf Mintzel (SV Wehen Wiesbaden) slår en corner fra venstre side på Brita Arena.
    18'
    Khaled Narey
    Hamburger SV fosser forover og Khaled Narey fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    20'
    Mål for Hamburger SV!
    SV Wehen Wiesbaden 0 - 1 Hamburger SV
    Mål: Pierre-Michel Lasogga
    Målgivende: Lewis Holtby
    Pierre-Michel Lasogga dundrer ballen i mål og Hamburger SV tar ledelsen 0-1 på Brita Arena. Flott spill fra Lewis Holtby før målet.
    21'
    En av Hamburger SVs spillere blir avblåst for offside på Brita Arena.
    28'
    I Wiesbaden slår Alf Mintzel en corner fra venstre.
    29'
    Frispark for Hamburger SV på egen banehalvdel.
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alf Mintzel (SV Wehen Wiesbaden) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Alf Mintzel ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wiesbaden.
    31'
    Hamburger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Hamburger SV angriper i Wiesbaden, men blir avblåst for offside.
    35'
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men Matthias Jollenbeck blåser for offside.
    36'
    I Wiesbaden har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Marcel Titsch-Rivero
    SV Wehen Wiesbaden angriper i Wiesbaden. Marcel Titsch-Rivero fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Frispark SV Wehen Wiesbaden.
    39'
    Gult kort til Hamburger SV
    Orel Mangala
    Orel Mangala (Hamburger SV) mottar sitt første gule kort for dagen på Brita Arena.
    40'
    Marcel Titsch-Rivero (SV Wehen Wiesbaden) prøver å heade ballen i mål på Brita Arena, men mislykkes.
    41'
    Hamburger SV, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Alf Mintzel (SV Wehen Wiesbaden) løfter inn en corner fra venstre på Brita Arena.
    41'
    Matthias Jollenbeck signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden like utenfor Hamburger SV-området.
    41'
    Moritz Kuhn
    SV Wehen Wiesbaden avanserer forover i Wiesbaden. Moritz Kuhn avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Hjørnespark til SV Wehen Wiesbaden
    43'
    Sascha Mockenhaupt
    Sascha Mockenhaupt (SV Wehen Wiesbaden) header utenfor.
    43'
    Matthias Jollenbeck signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    44'
    Pierre-Michel Lasogga
    Dommer Matthias Jollenbeck viser Pierre-Michel Lasogga (Hamburger SV) det gule kortet.
    44'
    Sebastian Mrowca
    SV Wehen Wiesbaden angriper og Sebastian Mrowca får avsluttet. Headingen treffer ikke Hamburger SV-målet.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Matthias Jollenbeck tildeler SV Wehen Wiesbaden en corner. Alf Mintzel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+4
    Douglas Santos (Hamburger SV) løfter inn en corner fra venstre på Brita Arena.
    45'+5
    Rick Van Drongelen
    Rick Van Drongelen (Hamburger SV) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    46'
    I Wiesbaden slår Alf Mintzel en corner fra høyre.
    47'
    Matthias Jollenbeck tildeler SV Wehen Wiesbaden en corner. Alf Mintzel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    48'
    Gotoku Sakai
    Hamburger SV angriper i Wiesbaden. Gotoku Sakai avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Douglas Santos (Hamburger SV) løfter inn en corner fra høyre på Brita Arena.
    49'
    Douglas Santos
    Douglas Santos (Hamburger SV) kommer til en målsjanse på Brita Arena, men klarer ikke å score.
    50'
    SV Wehen Wiesbaden 0 - 2 Hamburger SV
    Målgivende: Fiete Arp
    I Wiesbaden øker Hamburger SV ledelsen til 0-2 takket være et mål av Pierre-Michel Lasogga. Jann-Fiete Arp var nest sist på ballen.
    51'
    58'
    60'
    Niklas Dams ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    60'
    David Bates ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    60'
    Niklas Dams kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Brita Arena.
    61'
    David Bates er tilbake på banen igjen.
    61'
    Alf Mintzel (SV Wehen Wiesbaden) slår en corner fra høyre side på Brita Arena.
    61'
    62'
    SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Daniel-Kofi Kyereh
    Daniel-Kofi Kyereh (SV Wehen Wiesbaden) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    64'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Stephan Andrist
    Dommeren gir Stephan Andrist (SV Wehen Wiesbaden) et gult kort.
    65'
    65'
    67'
    Spillerbytte - Hamburger SV
    Inn: Bakery Jatta
    Ut: Fiete Arp
    Hamburger SV gjør sitt første bytte. Jann-Fiete Arp erstattes av Bakery Jatta.
    67'
    72'
    73'
    Hamburger SV angriper, men blir avblåst for offside.
    73'
    Alf Mintzel
    Alf Mintzel (SV Wehen Wiesbaden) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Jules Schwadorf
    Jules Schwadorf (SV Wehen Wiesbaden) kommer til en målsjanse på Brita Arena, men klarer ikke å score.
    75'
    76'
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: Niklas Schmidt
    Ut: Sebastian Mrowca
    Sebastian Mrowca (SV Wehen Wiesbaden) erstattes av Niklas Schmidt.
    77'
    Inn: Maximilian Dittgen
    Ut: Alf Mintzel
    Bytte for SV Wehen Wiesbaden. Maximilian Dittgen kommer inn for Alf Mintzel på Brita Arena.
    77'
    Bakery Jatta
    Hamburger SV angriper, men avslutningen til Bakery Jatta går utenfor.
    80'
    81'
    Sjanse i Wiesbaden! Sascha Mockenhaupt (SV Wehen Wiesbaden) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    82'
    Inn: Patrick Schönfeld
    Ut: Stephan Andrist
    Rudiger Rehm (SV Wehen Wiesbaden) gjør sitt tredje bytte for dagen. Patrick Schönfeld erstatter Stephan Andrist.
    83'
    84'
    En av Hamburger SVs spillere går i offside.
    85'
    Inn: Vasilije Janjicic
    Ut: Lewis Holtby
    Hamburger SV bytter ut Lewis Holtby med Vasilije Janjicic. Dette er det andre byttet som Hannes Wolf gjør i dagens kamp.
    86'
    89'
    Frispark i en god posisjon for SV Wehen Wiesbaden!
    90'
    Niklas Schmidt
    Målsjanse! Niklas Schmidt (SV Wehen Wiesbaden) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    I Wiesbaden slår Niklas Schmidt en corner fra venstre.
    90'+2
    Maximilian Dittgen
    SV Wehen Wiesbaden avanserer forover og Maximilian Dittgen får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    SV Wehen Wiesbaden fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+4
    Inn: Tatsuya Ito
    Ut: Khaled Narey
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hamburger SV. Inn kommer Tatsuya Ito, mens Khaled Narey tar plass på benken.